Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Λέει ο Παπαδημούλης ότι οι δανειστές “δεν θέλουν την φορολόγηση των πλουσίων” εννοώντας την φορολόγηση στις επιχειρήσεις που βγάζουν τουλάχιστον 500.000 ευρώ και δεν τις πήγαν ακόμα Βουλγαρία αλλά προτίμησαν να δίνουν δουλειά σε Έλληνες εργάτες. Αυτή ήταν πάντα η λογική των αριστερών. Το ότι αυτός ο “πλούσιος” με την επιχείρησή του δίνει δουλειά σε εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες δεν τους ενδιαφέρει. Και τα λέει αυτά ο “φτωχός” Παπαδημούλης με το 1,5 εκατομμύρια καταθέσεις. Συνηθισμένα πράματα. Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο ηλίθια και καθυστερημένα άτομα είναι αυτά που μας κυβερνούν και πόσο αδυνατούν να αντιληφθούν στοιχειώδη πράγματα, ο Πούτιν θα κάνει για 4 χρόνια tax free τις επιχειρήσεις στην Ρωσία. Μάλλον πρέπει να πάρει συμβουλές από το συριζοκκε για το πως θα κερδίσει εάν φορολογήσει τους “πλούσιους”. Δεν είναι τόσο έξυπνος ο Πούτιν όσο ο Τσίπρας φαίνεται.
Α.Μ.

Χρήστος Παππάς: Σκίζουμε τον λαθρονόμο σας – Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!
Φυσικά η κυβέρνηση, όπως ήταν αναμενόμενο, τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, μόνο όσον αφορά τους λαθρομετανάστες. Η ευσπλαχνία της και το “ανθρώπινο πρόσωπό της” έχει “κόκκινες γραμμές”!! Άλλη μεταχείριση στους Έλληνες ανέργους και άλλη στους λαθροεισβολείς. Αν τυχόν και ο άνεργος είναι και Χρυσαυγίτης, τότε έχει “ιδιαίτερη μεταχείριση”. Δηλαδή δεν εισπράττει ούτε τα δεδουλευμένα του, κι ας απολύθηκε από σεσημασμένο κακοποιό και ας υπάρχει δικαστική απόφαση για την καταβολή αυτών, αποκλείεται επίσης  και από κάθε εργασία γιατί δεν είναι “προοδευτικός”, “άθεος” και ας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Όχι, “οι Χρυσαυγίτες δεν είναι Έλληνες” , δεν έχουν οικογένεια, πρέπει να πεινάσουν.
Αυτές είναι οι διαχωριστικές κόκκινες γραμμές των συριζαίων, αυτή είναι η πολιτική που ασκούν και επιβουλεύεται την Ελλάδα. Εποικισμός της χώρας μας από εισβολείς αλλόθρησκους, από άλλη ήπειρο, με ξένα προς τα δικά μας ήθη και έθιμα, με άλλες αξίες, θρησκεία, πολιτισμό, ιδέες και Ιστορία. Θίγεται η αξιοπρέπεια των ξένων αλλοφύλων αλλά αδιαφορούν για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, των ανέργων νέων με σπουδές και μεταπτυχιακά, των ανέργων γυναικών, των ανέργων που είναι κοντά
στην σύνταξη.
Μήπως τελικά δεν είναι οι λαθρομετανάστες πολιτικοί πρόσφυγες αλλά εμείς;;; Μήπως τελικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που διώκονται για τα πολιτικά τους φρονήματα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;; ” η Ψυχή δεν την δέχεται την αδικία”, σύντομα, η Δικαίωση θα έρθει, ευχόμαστε ολόψυχα και η τιμωρία.
Αγγελική Γ.
ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ και ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΑ: Η επιστροφή των «Αγανακτισμένων» στην πιο θλιβερή τους έκδοση
Ελπίζω να έχει καταστεί πλέον σαφές σε όλους το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας. Αδιέξοδο με όλη την σημασία της λέξεως. Αδιέξοδο για το οποίο ευθύνεται η καθεστηκυία τάξη – ελίτ των τελευταίων 40 ετών (είτε με δεξιό είτε με αριστερό προσωπείο), το καθεστώς της κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» και η οποιασδήποτε μορφής συμμαχία με την Δύση (Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ). Οι τελευταίες φρούδες ελπίδες των ανεγκέφαλων έσβησαν χτες, όπως έσβησε και το παραμύθι της αριστεράς μέσα στα άφθονα ψεύδη και την απίστευτη εξαπάτηση.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα. Ο λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαγράψει το χρέος και να καταγγείλει τα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα, είτε θα διασπαστεί, είτε θα καταρρεύσει η κυβέρνηση του αυτοβούλως. Ποια άλλη λύση μένει; Ποιος θέλει επιστροφή σε μια αηδιαστική κυβέρνηση Σαμαρά; Ποιος θέλει αντιλαϊκή – φορομπηχτική (δηλ. φιλοευρωπαϊκή) κυβέρνηση συνεργασίας κόμματος Τσίπρα (μετά την επερχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ) – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού;
Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα. Τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα της Ελλάδος μπορούν πλέον να ξεπεραστούν μόνο με άμεση κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την εγκαθίδρυση ενός ισχυρού εθνικιστικού καθεστώτος με απεριόριστες συντακτικές αρμοδιότητες. Με πρωτεργάτη την Χρυσή Αυγή, αλλά όχι απαραίτητα μόνο αυτήν. Είναι η μόνη εναλλακτική. Για να μπει τάξη, χρειάζεται πειθαρχία. Από την κορυφή έως τον πάτο. Μόνο ένα εθνικιστικό καθεστώς θα ενδιαφερθεί για την πατρίδα και τον λαό. Μόνο ένα συγκεντρωτικό καθεστώς θα λύσει τα προβλήματα της χώρας. Τα αδιέξοδα της χώρας θα ξεπεραστούν μόνο με πολιτειακή και πολιτική αλλαγή και με αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (μετά την κατάλληλη προετοιμασία φυσικά).
Αν δεν εγκαθιδρυθεί άμεσα εθνικιστικό/συγκεντρωτικό καθεστώς, τότε: – είτε θα εκτραπούμε σε συγκαλυμμένη φιλοευρωπαϊκή δικτατορία των φιλελεύθερων (οπότε το νέο Σύνταγμα της Ελλάδος θα είναι θέληση των αγορών και των Βρυξελλών – χειρότερα από ότι ζείτε τα τελευταία πέντε χρόνια) – είτε θα εγκαθιδρυθεί κομμουνιστικό καθεστώς (σφαγές, αίμα, πείνα και καταστροφή). Κοινώς, διαλέξτε: – ή Χρυσή Αυγή – ή ΚΚΕ (το σαραντάχρονο αριστερό άλλοθι της σημερινής καταστροφής και γνωστοί ανθέλληνες φονιάδες) – ή τα αηδιαστικά κομματικά υπολείμματα των φιλοευρωπαίων (δικτατορία του χρήματος έως το…2100)
Σταματήστε πια να τρέφετε αυταπάτες. Τα ξένοιαστα καλοκαίρια, οι διακοπές και τα χρήματα τελειώσανε. Ξυπνήστε. Η αλήθεια σας χτυπάει την πόρτα.
Ν.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-25-iouniou-2015#ixzz3e4EUZU8x

Exit mobile version