Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύριζα και τοκογλύφοι εκβιάζουν τους Έλληνες για να “χωνέψουν” το Μνημόνιο

Σύριζα και τοκογλύφοι εκβιάζουν τους Έλληνες για να “χωνέψουν” το Μνημόνιο

Στήνουν σκηνικό «αδιεξόδου» για να επιβάλλουν το Μνημόνιο με τη λογική του «μικρότερου κακού»

Πλήρης επιβεβαίωση των λεγομένων της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει και η σημερινή ημέρα των «διαπραγματεύσεων» που διεξάγονται στις Βρυξέλλες. Όπως λέγαμε χθες “η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ θα πάνε μέχρι τελευταία στιγμή το «θρίλερ», έτσι ώστε να εμφανίσουν τον Τσίπρα ως «από μηχανής θεό», που φέρνει τον «έντιμο συμβιβασμό”.

Σε αυτά τα πλαίσια πάλι σήμερα φαίνεται «αδιέξοδο» και ο Τσίπρας με τους λοιπούς «εταίρους» υποτίθεται ότι συνδιαλέγονται προκειμένου να επέλθει συμβιβασμός μεταξύ του «μπαμπούλα» που παρουσίασαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και της μνημονιακής πρότασης Τσίπρα.

Ενδεικτικό του κλίματος που θέλουν να καλλιεργήσουν το τιτίβισμα του οικονομολόγου της JP Morgan, David Mackie, ο οποίος βλέπει και νέα προθεσμία την Κυριακή και «φοβάται το ενδεχόμενο υποβολής capital controls στην Ελλάδα».

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και τα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να επιλέξει το «μικρότερο κακό», ανάμεσα στις μνημονιακές προτάσεις Τσίπρα και «θεσμών».

Το πότε εν τέλει θα υπογραφεί η συμφωνία και πόσο θα κρατήσει το «θρίλερ» της δήθεν διαπραγμάτευσης, το γνωρίζει μονάχα ο σεναριογράφος του Μακιαβέλι. Το βέβαιο είναι ότι έρχεται ένα νέο αριστερό μνημόνιο, που θα συναγωνίζεται σε σκληρότητα τα μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και θα εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος.

Υ.Γ. Και επειδή οι Έλληνες δεν τρώνε “κουτόχορτο”: Πρόταση Τσίπρα = Πρόταση “θεσμών”, σύμφωνα με όλα τα μέσα που αυτή τη στιγμή μεταδίδουν την πρόταση των διεθνών τοκογλύφων προς το Eurogourp!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-kai-tokoglufoi-ekbiazoun-ton-ellhniko-lao#ixzz3e4h2aFRE

Exit mobile version