Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απατεωνιά της κυβέρνησης, πηγή διδαγμάτων για τον Ελληνικό Λαό

Η απατεωνιά της κυβέρνησης, πηγή διδαγμάτων για τον Ελληνικό Λαό

Ανεξαρτήτως του αν θα προκύψει συμφωνία ή όχι, το γεγονός ότι η πρόταση της κυβέρνησης έχει συνολικό κόστος 8 δισ. ευρώ σε μέτρα και φόρους αποτελεί μεγάλο «επίτευγμα» γι’ αυτήν. Η «σκληρή διαπραγμάτευση» κατέληξε στο να προτείνουμε ως Χώρα μια τέτοια «λύση», παρακαλώντας κιόλας τους εταίρους και τους δανειστές να την δεχθούν!

Επί της ουσίας, η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, αντί να «σκίσει» και να «καταργήσει» τα Μνημόνια, όπως ψευδώς υποσχόταν προεκλογικά, αποδεικνύεται «άξιος» συνεχιστής των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων και ιδίως της εθνικά επιζήμιας και λαομίσητης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Αντί να ανακουφίσει, έστω και ελάχιστα, τα λαϊκά στρώματα, η νέα κυβέρνηση φρόντισε μόνο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, δείχνοντας ένα κακόγουστο συντεχνιακό πρόσωπο, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να φέρει άμεσα στην ολομέλεια εκείνα τα νομοσχέδια τα οποία συμβάλλουν στην πλήρη αποεθνικοποίηση της Χώρας (τζαμί, ιθαγένεια).

Έδωσε «το δικαίωμα» σε κάτι εντολοδόχους της τρόικα, σαν τον Χαρδούβελη, να βγουν από την πολιτική ναφθαλίνη και να πουλάνε πνεύμα, ότι τα δικά τους σχέδια θα έπρεπε «να γίνουν εικόνισμα»! Η διάψευση της «ελπίδας που έρχεται» πρέπει να αποτελέσει πηγή διδαγμάτων για τον Ελληνικό Λαό και τις υποσχέσεις που του δίνονται από τους διαφόρων αποχρώσεων πολιτικούς απατεώνες του «συνταγματικού τόξου».

Γιώργος Μάστορας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apatewnia-ths-kubernhshs-phgh-didagmatwn-gia-ton-ellhniko-lao#ixzz3e9XGqQAb

Exit mobile version