Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Θάσος

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Αθ. Παπαδόπουλου με θέμα «Ο Στρατηλάτης Μ. Αλέξανδρος. Η κατάκτηση της Ασίας και ο πρόωρος θάνατός του». Συναγωνιστές και συναγωνίστριες με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον άκουσαν τον ομιλητή να αναφέρεται στη ζωή και το έργο του μεγαλύτερου στρατιωτικού της αρχαιότητας αν και για πολλούς ιστορικούς παραμένει ο μέγιστος όλων των εποχών.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στη γέννηση και την δωρική καταγωγή του, πέρασε στην παιδική και νεανική ηλικία του φτάνοντας στον θάνατο του Βασιλιά Φιλίππου όπου κι αναλαμβάνει τα ηνία ο μόλις 20 ετών Αλέξανδρος ξεδιπλώνοντας έναν ηγετικό νου και ένα δυναμικό χαρακτήρα. Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στις μάχες που οδήγησαν στην δημιουργία μιας αυτοκρατορίας -η οποία περίπου 2500 χρόνια μετά, είναι ακόμη άξια θαυμασμού και αντικείμενο μελέτης-, για να καταλήξει στο θάνατο του μεγάλου στρατηλάτη στις 10 Ιουνίου 323 π.Χ. Η Χρυσή Αυγή δεν τιμά απλά τους ήρωες της ιστορίας μας. Σήμερα που οι έννοιες παιδεία, οικογένεια, θρησκεία έχουν καταβαραθρωθεί από τον τρόπο ζωής που επιβάλλει η νέα τάξη και η παγκοσμιοποίηση, από την ζωή και το έργο τον ηρώων μαθαίνει και αφομοιώνει τις αρχές και τον ηθικό τρόπο ζωής, ώστε να βοηθήσει να επανέλθουν και πάλι τα σωστά πρότυπα στο προσκήνιο της καθημερινής ζωής.

Παρασκευή βράδυ 19 Ιουνίου συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησαν νυχτερινή ενημερωτική εξόρμηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, διανέμοντας μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας του κινήματος Χρυσή Αυγή. Παρ’ όλο τον πόλεμο που υφίσταται το κίνημά μας στην Θράκη, από κύκλους της μασονοδεξιάς, τουρκοπρακτόρων και θλιβερών προοδευτικών, οι χρυσαυγίτες στέκουν όρθιοι μέσα σε μία κοινωνία ερειπίων με άσβεστη την φλόγα της πίστης για αγώνα. Γίνονται η φωνή του κινήματος πληροφορώντας και κατατοπίζοντας τους συμπολίτες μας αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την παράνομη πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Την Τετάρτη, 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση και ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου. Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, Χαλκιώτης Γεώργιος, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την πολιτική επικαιρότητα. Αρχικά αναφέρθηκε στον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την πολιτική επικαιρότητα τουλάχιστον έτσι όπως την προβάλουν τα ΜΜΕ της Ελλάδας και την παρουσία του κόμματός μας σε φεστιβάλ της Δανίας όπου έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Δανίας. Για άλλη μια φορά η χώρα μας έγινε έρμαιο των λαθρομεταναστών, την Κυριακή έφτασαν στην Κρήτη 1501 λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει ο πρωθυπουργός μας και μάλιστα το βάφτισε “έντιμο συμβιβασμό”. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn231#ixzz3eF8a7ZtJ

Exit mobile version