Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αθήνα, Δράμα

Όπως κάθε Τετάρτη, πάνδημη ήταν η συμμετοχή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Βορείων Προαστίων για μια ακόμη εκδήλωση, με το ηθικό των μελών και φίλων της τοπικής να διατηρείται υψηλό, καθώς όλο και περισσότεροι νέοι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αψηφώντας την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, προστίθενται στις εθνικιστικές γραμμές. Αρχικά το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος ενημέρωσε το πλήθος για τις νέες δράσεις της τοπικής οργάνωσης που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αλλά και του Κινήματος, αρχής γενομένης από τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη όπου θα τιμηθεί ο Μέγας Στρατηλάτης των Ελλήνων, Αλέξανδρος και στην οποία παρόντες θα είναι όλα τα μέλη της τοπικής.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστα Αλεξανδράκη, που με μια εμπεριστατωμένη ομιλία, έφθασε στη διαπίστωση ότι η αφρόκρεμα της Ελλάδος αυτή τη στιγμή είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Εθνικιστές, που έχουν χρέος να εναντιωθούν στα νομοσχέδια του αίσχους της Κυβέρνησης της “Πρώτης φοράς Αριστερά”, όπως αυτό της απόδοσης ιθαγένειας, θυμίζοντας την πλήρη ανοχή και υποστήριξη των “δεξιών” (ΝΔ – Καμμένος) και εν γένει του “συνταγματικού τόξου” σε αντίστοιχα νομοσχέδια. Ο Συναγωνιστής ενημέρωσε για την παρουσία του Κινήματος εντός της Βουλής και τις συμβολικές κινήσεις των βουλευτών μας – όπως το σκίσιμο του νομοσχεδίου από το Χρήστο Παππά -, στα πλαίσια της συζήτησης για το νομοσχέδιο της ιθαγένειας, μια παραλλαγή του αντίστοιχου νόμου Ραγκούση που είχε κριθεί αντισυνταγματικό, και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να έχουν στο νου τους ότι όσο αγωνίζονται η Νίκη θα είναι δική μας.

Όπως γίνεται σε κάθε εκδήλωση, διαβάστηκε σε απόλυτη κατάνυξη το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Γ. Μιχαλολιάκου, μήνυμα – προτροπή προς κάθε αγωνιζόμενο Χρυσαυγίτη να μεταφέρει σε κάθε Έλληνα την ύπουλη προσπάθεια του “συνταγματικού τόξου” να υφαρπάξει την περιουσία του, μέσω των τοκογλυφικών μνημονίων, αλλά και το πολυτιμότερο αγαθό του, την ταυτότητά του και την ιστορία του, μέσω του νόμου της απόδοσης της Ιθαγένειας. Στο τέλος, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων έψαλλαν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και έδωσαν όρκο συνέχισης του Ιερού Αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας από τους απατεώνες και τους προδότες.

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Αθηνών το εβδομαδιαίο αφιέρωμα για τον μέγιστο των Ελλήνων Μέγα Αλέξανδρο. Το απόγευμα της Τρίτης και της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν βιντεοπροβολές για την ζωή και το έργο του Μεγάλου Στρατηλάτη ενώ με το πέρας των βιντεοπροβολών ακολούθησε ομιλία για τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τον συναγωνιστή  Νικόλαο Ταβουλάρη. Ο Μέγας Αλέξανδρος (356 – 323 π.Χ.) ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας, Ηγεμών της Πανελλήνιας Συμμαχίας κατά της Περσικής αυτοκρατορίας,  και οι κατακτήσεις του αποτέλεσαν τον θεμέλιο λίθο της Ελληνιστικής εποχής των βασιλείων των Διαδόχων και Επιγόνων του.

Γεννήθηκε στην Πέλλα της Μακεδονίας τον Ιούλιο του έτους 356 π.Χ.. Γονείς του ήταν ο βασιλιάς Φίλιππος Β’ της Μακεδονίας και η πριγκίπισσα Ολυμπιάδα της Ηπείρου. Ως βασιλιάς της Μακεδονίας, συνέχισε το έργο του πατέρα του, Φιλίππου Β’, και του παππού του Αμύντα Γ’, ικανών στρατηγών, πολιτικών και διπλωματών, οι οποίοι διαδοχικά αναμόρφωσαν το Μακεδονικό βασίλειο και το εξέλιξαν σε σημαντική δύναμη του Ελληνικού κόσμου, και με τη σειρά του ο Αλέξανδρος το διαμόρφωσε σε παγκόσμια υπερδύναμη.

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους στρατηγούς στην ιστορία, και κατά την περίοδο των 13 ετών της βασιλείας του (336 – 323 π.Χ.) κατέκτησε το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου (Μικρά Ασία, Περσία, Αίγυπτο κλπ), φτάνοντας στις παρυφές της Ινδίας, και χωρίς να έχει ηττηθεί σε μάχη που ο ίδιος συμμετείχε. Οι Αλεξανδρινοί χρόνοι αποτελούν το τέλος της κλασσικής αρχαιότητας και την απαρχή της περιόδου της παγκόσμιας ιστορίας γνωστής ως Ελληνιστικής. Πέθανε στην Βαβυλώνα, στο παλάτι του Ναβουχοδονόσορα Β’ στις 10 Ιουνίου του 323 π.Χ., σε ηλικία ακριβώς 32 ετών και 11 μηνών.

Κατάμεστα για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 το απόγευμα, στην τακτική ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά για την απελευθέρωση της Δράμας από τον βουλγαρικό ζυγό. Πρώτος το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής, αναφερόμενος στο δράμα της Ελληνικής κοινωνίας που συνεχίζεται από τους ψευτοεπαναστάτες της αριστεράς, οι οποίοι διαπραγματεύονται δίχως όραμα – ανάπτυξη και προοπτική για τη Χώρα. Τόνισε ότι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή κι ότι η θλιβερή κυβέρνηση δεν κάνει πράξη τις προεκλογικές της εξαγγελίες, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν νέα μέτρα επιβάρυνσης για τον Ελληνικό λαό. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή για το χρονικό της απελευθέρωσης της Δράμας από τα βουλγαρικά στρατεύματα την 1η Ιουλίου 1913.

Αναφέρθηκε επίσης, στη σφαγή των κατοίκων του χωριού Δοξάτου, κατά την άτακτη οπισθοχώρηση των Βουλγάρων και την κατατρόπωση αυτών από τον Ελληνικό Στρατό με επικεφαλή τον Μιχαλόπουλο Αρκαδικό. Τελειώνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής, τόνισε ότι όσο υπάρχει έστω κι ένας Χρυσαυγίτης, δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξεπουλήσει την Ιερή γη για την οποία έπεσαν και σφαγιάσθηκαν Έλληνες. Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn232#ixzz3eMku2bgw

Exit mobile version