Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ντροπή, ντροπή, ντροπή για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. ΄Έμεινα άφωνος όταν διαπίστωσα ιδίοις όμασι ότι το κόμμα αυτό που λέει ότι νοιάζεται για το λαό, ότι νοιάζεται για την οικονομική τυραννία, ότι νοιάζεται για τον αγρότη, τον εργάτη, το συνταξιούχο τον υπάλληλο και τον μικρομεσαίο, και να καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής; Το κόμμα αυτό που σχίζει δήθεν τα ιμάτιά του για την προστασία του λαού και θεωρεί τύραννο το κεφάλαιο; Ε, τι να πω μ΄ αυτά που είδα χθες στη βουλή. Αυτό είναι λοιπόν κυρίες και κύριοι το ΚΚΕ. ΄Έπεσε η μάσκα του και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Είναι ψεύτες και κοροϊδεύουν το λαό μια ζωή και γι αυτό ο Ελληνικός λαός ΠΟΤΕ δεν το εμπιστεύεται και πάντα είναι το τελευταίο κόμμα μέσα στη βουλή. Καταψηφίζοντας λοιπόν το ΚΚΕ αυτό το δημοψήφισμα, ταυτοχρόνως δέχεται ασυζητητί τα τυραννικά οικονομικά μέτρα που θέλει να επιβάλει η Τρόικα στον Ελληνικό λαό. Ντροπή για το ΚΚΕ που έδωσε την ίδια ψήφο με το κόμμα του Κεφαλαίου, τη ΝΔ. Από την ψήφο σας αυτή και μόνο δείξατε ότι κοροϊδεύετε τους ΄Έλληνες μια ζωή και δεν είσθε υπέρ της φτώχειας, άλλος λοιπόν είναι ο σκοπός της παρουσίας σας στα πολιτικά δρόμενα της χώρας.

Κ.Π.

Ιγνατίου (Voice of America) προς πολιτικάντηδες: Βρείτε τα γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Tα στατιστικά στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Μέχρι στιγμής φέτος, περισσότεροι από 100.000 παράνομοι μετανάστες έχουν περάσει με επιτυχία από τη Μεσόγειο στη νότια Ευρώπη – 48.000 στην Ελλάδα και 54.000 στην Ιταλία. Η Σύμβαση του 1951 των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (σχεδιαστεί για να ασχοληθεί με εκτοπισμένους στο εσωτερικό της Ευρώπης μετά το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο) δεν ισχύει για τους ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Γιατί, λοιπόν, οι υποκριτές λένε στην Ελλάδα να ασχοληθεί μαζί τους και γιατί μένουν σιωπηλοί σχετικά με την Τουρκία, που τους στέλνει στην Ελλάδα.

Τα έθνη που ξεκίνησαν τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και την Αφρική είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Αμερική. Αυτά είναι τα έθνη πρέπει να λάβουν τους πρόσφυγες παράνομων μεταναστών όπως αλλιώς θέλετε να τους αποκαλούμε. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είναι ο μεγαλύτερος υποκριτής λέγοντας ΟΧΙ σε αυτούς τους ανθρώπους και έχει το θράσος να πει στην Ελλάδα και στην Ιταλία να ασχοληθεί μαζί τους. Θα σταματήσει η ΕΕ τα τουρκικά σκάφη;

Είναι η ΕΕ μια Ένωση ή επιλεκτική ένωση όσον αφορά ορισμένα θέματα όπως η παράνομη μετανάστευση;

Γ Γ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”: Η Ελλάδα πρέπει να αγωνιστεί για να αποκτήσει εθνική παραγωγή!

Από την σύγκλιση και την «σίγουρη συμφωνία», από τις υποχωρήσεις και την “ανάπτυξη και την ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ» ακούνε σήμερα οι ελάλησες για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Τι άλλαξε μέσα σε μια νύχτα; Πως από τα γελάκια και τα χαστουκάκια και την «χαρούμενη ατμόσφαιρα» περάσαμε στην εικόνα των ουρών στα ΑΤΜ και στην ανασφάλεια;

«Τα κοράκια ήδη πετάνε από πάνω μας. Κάποιοι δουλεύουν για το καλό των ξένων και δίνουν βορρά την πατρίδα μας στα νύχια τους.»

Είναι ώρα για φόβο και ύπνο; Ούτε τρόμος πρέπει να μας καταβάλλει ούτε να «κοιμηθούμε ήσυχοι»!

Το Χρέος και η Πίστη μας οδηγός και φάρος φωτεινός στον αγώνα μας, όπως και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ δήλωσε, για ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Ας γρηγορούμε, κανείς χορτάτος δεν νοιάζεται για τον νηστικό, όπως σοφά λέει και ο λαός μας.

Ολοι εξυπηρετούν συμφέροντα και όλοι τώρα στην Βουλή ανάλογα τα συμφέροντα, κόπτονται για τον «κυρίαρχο λαό». Το αποτέλεσμα είναι πως 5 μήνες η συγκυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τους Έλληνες. Η ανθρωπιστική κρίση διογκώνεται, η ανεργία, ο εποικισμός της Ελλάδας από λαθροεισβολείς.

Τέλος ας θυμίσουμε σε όλους πως στα τελεσίγραφα είναι δύο οι απαντήσεις. ΟΧΙ Ή ΝΑΙ.

Oι αληθινοί ηγέτες, αναλαμβάνουν την ευθύνη του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ. Να μην συγκρίνουν την σημερινή συγκυβέρνηση με το ΟΧΙ του Ι. Μεταξά που σαφώς ως Εθνικός Κυβερνήτης είπε ΟΧΙ όταν του ζήτησαν την παράδοση της Ελλάδας.

Τα υπόλοιπα είναι τερτίπια και θυμίζουν το «νίπτω τας χείρας μου» του Πόντιοι Πιλάτου.

Οι αληθινοί κυβερνήτες δεν λένε «παίρνουν την διαπραγμάτευση επάνω τους» και μετά αφού έχουν συμφωνήσει στο 95%, θυμούνται πως ο ελληνικός λαός έχει τον λόγο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ανασύσταση του ΕΘΝΙKΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ.

Αγγελική Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-iouniou-2015#ixzz3eOoBtPy2

Exit mobile version