Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάνουν έξωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ – Συντόμως κι απ’ την πολιτική ζωή του τόπου!

Κάνουν έξωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ - Συντόμως κι απ’ την πολιτική ζωή του τόπου!

Η είδηση είναι σημαντική, αλλά έχει χαθεί μέσα στην ροή των δραματικών εξελίξεων. Αφορά τη ΝΔ και συγκεκριμένα την οικονομική της κατάσταση, η οποία έχει φτάσει σε τέτοιο άθλιο επίπεδο, ώστε να μην μπορεί να εξυπηρετήσει καθόλου τις τακτικές οικονομικές ανάγκες της.

Από την μια μεριά οι υπάλληλοι του κόμματος ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την μη καταβολή δεδουλευμένων πέντε μηνών, ενώ από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Λεωφόρο Συγγρού, ύστερα από συνεχείς πιέσεις για επιτάχυνση της είσπραξης οφειλόμενων ενοικίων, ετοιμάζεται ήδη να προβεί σε έξωση της ΝΔ από το κτίριο που του ανήκει.

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο τι δυσμενή απήχηση έχει στην δημόσια εικόνα της ΝΔ, αλλά και τι σημαίνει αυτό σε πολιτικό επίπεδο. Θα αποδεικνύει, με τον πιο χειροπιαστό τρόπο, την πολιτική και οικονομική κατάρρευση του απ’ όλες τις απόψεις ξοφλημένου αυτού κόμματος. (Η ηθική του απαξίωση έχει ήδη επέλθει προ πολλού).

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanoun-ejwsh-sta-kentrika-grafeia-ths-nd-suntomws-ki-ap-thn-politikh-zwh-to#ixzz3eXSsvUWV

Exit mobile version