Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πειραιάς, Ηλεία

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές – οικονομικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης ανέλυσε εκτενώς τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, και για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, όπου τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες θα πουν όχι στους τοκογλύφους και  στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας στο δημοψήφισμα  τη 5η Ιουλίου.

Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Αλεξανδράκη, απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό ο συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, όπου βγήκε νικητής στην μάχη με τον θάνατο ύστερα από την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση των αριστερών τρομοκρατών την 1η Νοεμβρίου 2013 στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.

Ο συναγωνιστής Γέροντας κάλεσε και αυτός με την σειρά του όλους τους συναγωνιστές να δώσουν τον αγώνα με όλες τους δυνάμεις και να πείσουν  όσους περισσότερους συμπατριώτες μας μπορούν  ώστε να επιλέξουν στο δημοψήφισμα ΟΧΙ για να μην περάσουν τα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Την Παρασκευή, 26-06-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρη Δεβελέκο, με τίτλο: Αλέξανδρος ο Μέγας – Ένας ενσαρκωμένος Θεός. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του μπαίνοντας απευθείας στο κυρίως θέμα, με εκτεταμένη ιστορική αναδρομή και γλαφυρές περιγραφές, από τα νεανικά χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έως τον θάνατο του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε φυσικά στις εκστρατείες του. Από την απελευθέρωση της Ιωνίας, μέχρι την συντριβή του Δαρείου στα Γαυγάμηλα, φτάνοντας στο τελικό σημείο της εκστρατείας, στον ποταμό Γάγγη.

Σχηματίζοντας το πορτρέτο της προσωπικότητας και των τακτικών του Μέγα Στρατηλάτη, ο Συναγωνιστής τόνισε πως αντιμετώπιζε πάντα τους λαούς που κατακτούσε με σεβασμό και αξιοπρέπεια, καθώς μπαίνοντας στην ανατολή πρώτο του μέλημα ήταν να εκπολιτίσει τους εκάστοτε βάρβαρους χαρίζοντας απλόχερα τα Ελληνικά αγαθά. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι χωρίς αμφιβολία η αιτία που διασώθηκε η Εθνική μας κληρονομιά.

Πίσω στο 2015, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι αδαείς που αναρωτιούνται: τι μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ή ο Γέρος του Μοριά; Ο Συναγωνιστής σε αυτό το σημείο μίλησε με όλο το Εθνικιστικό του σθένος, λέγοντας πως αυτοί οι άνδρες είναι το μόνο κλειδί ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει και πάλι τον Ελληνικό χαρακτήρα της. Ακολούθησε εκτενής ιστορικός και ιδεολογικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Ηλεία: Με την παρουσία δεκάδων συναγωνιστών από την Ηλεία και την συμμετοχή του Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού και της περιφερειακής συμβούλου Δυτικής Ελλάδος, Συναγωνίστιας Γ. Κοκκότη, απεδόθη φόρος Τιμής την Κυριακή 28 Ιουνίου, στους Αγωνιστές της Ελευθερίας που έτρεψαν σε φυγή τους τουρκαλβανούς στην ιστορική μάχη του Λάλα. Θετικότατη ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου και οι συναγωνιστές μας έλαβαν θερμά συγχαρητήρια, για την πρέπουσα στάση που τήρησαν τόσο απέναντι στην ίδια την εκδήλωση, όσο και απέναντι στους ελάχιστους εκπροσώπους του ανθελληνικού τόξου που βρέθηκαν στην ετήσια αυτή τελετή.

Με την αποχώρηση των «επισήμων», έγινε κατάθεση στεφάνου από τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό, ετηρήθη ενός λεπτού σιγή και ψάλλαμε με υπερηφάνια τον Εθνικό ύμνο καθώς και τον ύμνο του Κινήματος, που αντήχησε στα βουνά της ορεινής Ηλείας. Εναντίον όλων των πολιτικάντηδων, που παζαρεύουν την Πατρίδα μας στις τοκογλυφικές λέσχες, η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται  τους αγώνες των προγόνων για την Ελευθερία των μεταγενέστερων γενεών, υπερασπίζεται την Ιστορία μας που είναι η Ιερή μας Παρακαταθήκη για το Μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn234#ixzz3efPmPyNv

Exit mobile version