Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την 189η επέτειο της ηρωικής μάχης του Διρού

Δυναμική συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την 189η επέτειο της ηρωικής μάχης του Διρού

Οι τοπικές οργανώσεις Σπάρτης και Μάνης συμμετείχαν στις τετραήμερες  εορταστικές εκδηλώσεις για την 189η επέτειο της ηρωικής μάχης του Διρού που οργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης. Τίμησε την ηρωίδα Μανιάτισσα που με μόνο όπλο το δρεπάνι αντιστάθηκε ηρωικά στους Τουρκοάραβες του Ιμπραήμ τον Ιούνιο του 1826.

Την Χρυσή Αυγή υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό μεγάλο μέρος των παρευρισκομένων. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης Μπουτεράκος Βασίλειος ο οποίος καταχειροκροτήθηκε. Μεγάλη έκπληξη και θετική εντύπωση για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε η συμπεριφορά του Δημάρχου κυρίου Πέτρου Ανδρεάκου ο οποίος αντιμετώπισε τη Χρυσή Αυγή ως το τρίτο κόμμα της Ελληνικής Βουλής και ήταν εθνικιστικά ενωτικός σε λόγο και πράξη.

Άσχημη εντύπωση και δυσμενή σχόλια έγιναν για πολλούς από τους επίσημα και μη προσκεκλημένους για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο ο οποίος για άλλη μια φορά εμφανίστηκε αλαζονικά με την κουστωδία του όπως και στις 17 Μαρτίου με το… ελικόπτερο! Κατά τα άλλα άψογη ήταν η εμφάνιση των τεσσάρων γυναικείων στρατιωτικών τμημάτων (που δεν είδαμε στις επετείους μνήμης του Λοχαγού Σταυριανάκου και του Υποπλοίαρχου Βλαχάκου).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-summetochh-ths-chrushs-aughs-stis-ekdhlwseis-gia-thn-189h-epeteio#ixzz3ejDiJ3YU

Exit mobile version