Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο συνοδοιπόρος του Καμίνη και ικέτης του Τσίπρα για ένα υπουργείο τολμά να πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή

Ο συνοδοιπόρος του Καμίνη και ικέτης του Τσίπρα για ένα υπουργείο τολμά να πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή

Τα καλοπληρωμένα χαλκεία της Συγγρού έχουν πιάσει φωτιά την τελευταία κυρίως εβδομάδα, με κύριο στόχο την Χρυσή Αυγή. Το κατάπτυστο ψεύδος που χρησιμοποιούν, συνοψίζεται στην αθλιότητα πως «η Χρυσή Αυγή στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα».

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της Συγγρού είναι τόσο φαιδροί, ώστε μέσα στην παραζάλη να πείσουν τους αδαείς πως «η Χρυσή Αυγή στηρίζει Σύριζα», επιχειρούν κακήν-κακώς να αποκρύψουν όχι απλώς ότι ο Σαμαράς και η μνημονιακή ΝΔ ισοπέδωσαν την ελληνική οικονομία, αλλά το μεγαλύτερο έγκλημα το οποίο δεν έγινε πραγματικότητα αλλά αποτελεί ακόμη και σήμερα διακαή πόθο του ίδιου και της ΝΔ: η μεγάλη συγκυβέρνηση με το Σύριζα!

Ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο πρότεινε στο Σύριζα να συγκυβερνήσουν για το «καλό» της χώρας αλλά επιπλέον, απηχώντας καταφανώς τις θέσεις του Βερολίνου, καλούσε σε κυβέρνηση μνημονιακής -και όχι εθνικής- ενότητας με επικεφαλής τρίτο πρόσωπο, εκτός του Τσίπρα και του ίδιου.

Το αναμφισβήτητο αυτό γεγονός, αποδεικνύει περίτρανα πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναλάβει εργολαβικά για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων, την υπογραφή του Νέου Μνημονίου. Εξ ου και η λύσσα του για την υπερίσχυση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Να μην ανησυχεί ο Σαμαράς και η ΝΔ: ο Τσίπρας και ο Σύριζα θα υπογράψουν το Νέο Μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, όπως έπραξαν και εκείνοι.

Εξίσου τραγελαφικό, να αμφισβητεί η μασονοδεξιά των τοκογλύφων τον πατριωτισμό της Χρυσής Αυγής, διασπείροντας το κωμικό πως η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με τους νεομπολσεβίκους του Σύριζα. Η Χρυσή Αυγή μένει απαρέγκλιτα πιστή στις πολιτικές της διακηρύξεις, συνεπώς τάσσεται αναφανδόν κατά των Μνημονίων. Όπως, ασφαλώς, πιστή στον πολιτικαντισμό μένει η ΝΔ, η οποία συντάσσεται με το κλεφτοΠΑΣΟΚ της Φώφης, του Βενιζέλου και του Σημίτη, με το μπομπολέικο και τον ποταμίσιο πρόεδρό του, με τον λαθροδήμαρχο Καμίνη και τον τουρκολάγνο Μπουτάρη.

Η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη, η οποία αγωνίζεται για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη. Η ΝΔ θα παραμείνει η συμμορία του «η Κύπρος κείται μακράν», του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, της κουμπαριάς με τον Ερντογάν και της «ελληνοτουρκικής φιλίας», της ανέγερσης τζαμιού και της υποδοχής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, των Μνημονίων και της υποταγής. Μας χωρίζει η άβυσσος, γιατί οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι με την Ελλάδα, ενώ η ΝΔ του Σαμαρά είναι με τους τοκογλύφους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunodoiporos-tou-kaminh-kai-ikeths-tou-tsipra-gia-ena-upourgeio-tolma-na#ixzz3eln0ibiC

Exit mobile version