Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλο ένα ψέμα των συριζαίων αποκαλύπτεται: Ποτέ δεν έγινε πρόταση για είσοδο στους BRICS!

Άλλο ένα ψέμα των συριζαίων αποκαλύπτεται: Ποτέ δεν έγινε πρόταση για είσοδο στους BRICS!

Θυμάστε που τα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων διατυμπάνιζαν την «πρόταση» για είσοδο της Ελλάδας στη νέα αναπτυξιακή τράπεζα που στήνεται γύρω από την Ρωσία και την Κίνα; Θυμίζουμε ότι επιπροσθέτως των τσιπροψεκασμένων πανηγυρισμών του χιλιάρικου, είχε στηθεί μία ολόκληρη «βιομηχανία» με τον διορισμό του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην θέση του «διαπραγματευτή» της εισόδου αυτής στους BRICS και τις «αντιδράσεις» κάποιων στην τοποθέτηση αυτή.

Τελικά όπως διαβάζουμε σε συνέντευξη του υπουργού οικονομικών της Ρωσίας, Αντον Σιλουάνοφ, στο Reuters, αυτή η πρόταση δεν έγινε ποτέ, αλλά ήταν άλλο ένα ψέμα των τσιπροκαμμένων. Συγκεκριμένα ο ρώσος ΥΠΟΙΚ, είπε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν το προτείναμε στην Ελλάδα», σημειώνοντας παρακάτω ότι η είσοδος είναι ανοιχτή στον καθένα, αρκεί να έχει να διαθέσει ένα κεφάλαιο περί 10 δισ. ευρώ. Κοινώς, οι Ρώσοι τους λέγανε τυπικότητες για να τους ξεφορτωθούνε, γεγονός λογικό, αφού δεν έχουν κανένα λόγο να συζητάνε σοβαρά με τους υποτακτικούς των αμερικανών.

Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι και συνειδητά έχουν οδηγήσει την κατάσταση στα σημερινά δεδομένα, έτσι ώστε να προσδέσουν την Ελλάδα στα αιώνια δεσμά των μνημονίων και των διεθνών τοκογλύφων. Είναι εξίσου επικίνδυνοι με τους σαμαροβενιζέλους της κλεπτοκρατίας, οι οποίοι οδήγησαν την χώρα στην σημερινή κατάσταση.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allo-ena-psema-twn-surizaiwn-apokaluptetai-pote-den-egine-protash-gia-eisod#ixzz3eoqgrf00

Exit mobile version