Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμμένος: Από το υπουργείο δεν με βγάζει ούτε γερανός!

Καμμένος: Από το υπουργείο δεν με βγάζει ούτε γερανός!

Ο Πάνος Καμμένος μπορεί να έχει πει διάφορα τραγελαφικά, προκειμένου να εμφανιστεί ως «επαναστατικός», όμως η αλήθεια είναι ότι παραμένει βαθύτατα… νεοδημοκράτης. Ακούσαμε για «Κούγκι», ακούσαμε για παραιτήσεις, ακούσαμε απειλές, ακούσαμε πραγματικά τα πάντα. Μέχρι και ότι αν βγει το «ΝΑΙ» θα… αποχωρήσει από την πολιτική.

Βεβαίως εμείς είχαμε πει από την αρχή ότι ο Πάνος Καμμένος θα παραμείνει πάση θυσία (σαν την παραμονή στο ευρώ ένα πράγμα…) στο υπουργείο του, μόνο και μόνο για να μπορεί να πηγαίνει βόλτες με το ελικόπτερο. Αυτό είχε γίνει σαφές από το γεγονός ότι ο εν λόγω νεοδημοκράτης χρέωνε το ελληνικό κράτος ακόμα και για να πάει μέχρι τη Μάνη.

Τελικώς επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά, αφού ο Πάνος Καμμένος πήρε πίσω τις «επαναστατικές» απειλές (τύφλα να έχει ο Βελουχιώτης…) περί απόσυρσής του από την πολιτική, αφού μιλώντας στην ΕΡΤ είπε:

«Η κυβέρνηση η οποία δημοκρατικά έχει εκλεγεί και έχει την πλειοψηφία θα πρέπει να λάβει υπόψη της την άποψη του ελληνικού λαού και να πάει να διαπραγματευτεί έχοντας σαν εντολή το “ναι” στις προτάσεις του κυρίου Γιούνκερ ασχέτως αν δεν είναι αυτές οι θέσεις της κυβέρνησης και την εντολή που έχει πάρει».

Κοινώς, μετά το δημοψήφισμα ο Πάνος Καμμένος θα υπογράψει κανονικότατα μνημόνιο, απλά θα λέει ότι «το υπέγραψε ο Ελληνικός Λαός», ώστε να μην έχει «τύψεις» και του κοπεί η… όρεξη. Αλλά οι βόλτες με το ελικόπτερο θα παραμείνουν, αφού έχει ανάγκη από… καθαρό αέρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kammenos-apo-to-upourgeio-den-me-bgazei-oute-geranos#ixzz3eqGqQ0rl

Exit mobile version