Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ συμμετέχει στην κομματική εκδήλωση του Σύριζα

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ συμμετέχει στην κομματική εκδήλωση του Σύριζα

Έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης και της μαύρης προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής

Σε ένα σημαντικό λάθος υπέπεσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο θα δώσει το παρών μαζί με όλα μέλη της κυβέρνησης, αλλά θα εκφωνήσει και ομιλία προς τους συγκεντρωμένους. Εκτός όμως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μαζί θα είναι και ο δεύτερος  υποστηρικτής του Όχι, που εκπροσωπεί το κοινοβούλιο, η Χρυσή Αυγή».

Με γνώμονα την διχόνοια και την πόλωση που έχουν διασπείρει στον Λαό τα κόμματα της μελλοντικής μνημονιακής συγκυβέρνησης και δεδομένου ότι διενεργούνται δύο παράλληλες συγκεντρώσεις, σε πολύ κοντινή απόσταση, είναι προφανές ότι οι γνωστοί κύκλοι της μαύρης προπαγάνδας επιθυμούν να εμπλέξουν την Χρυσή Αυγή στις όποιες ασχήμιες σχεδιάζουν.

Η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι λέει «ΟΧΙ» τόσο στο μνημόνιο των τοκογλύφων, όσο και στο μνημόνιο της συγκυβέρνησης. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μία συγκέντρωση αμιγώς κομματικού χαρακτήρα, στην οποία καλείται ο Λαός να ζητωκραυγάσει το νέο αριστερό μνημόνιο που βρίσκεται προ των πυλών.

Οι σκοτεινοί κύκλοι της παραπληροφόρησης, θύμα των οποίων έπεσε η ιστοσελίδα των “Παραπολιτικών”, που βασικό σκοπό τους έχουν την υποδούλωση της Ελλάδος και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ας μην εμπλέκουν σε αυτά τα σχέδιά τους την Χρυσή Αυγή.

Επαναλαμβάνουμε το διάγγελμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου: «Η Χρυσή Αυγή θα πει ΟΧΙ, θα πει ΟΧΙ στην εθνική υποταγή, θα πει ΟΧΙ στο Μνημόνιο, θα πει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ. Όμως, αυτό που προέχει, αυτό που είναι πάνω από όλα, είναι ο Ελληνικός Λαός, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, να παραμείνει ενωμένος. Η εθνική ενότητα είναι πάνω από όλα στις δύσκολες ημέρες, οι οποίες έρχονται. Σας καλώ όλους να έχετε μέσα σας βαθειά την πεποίθηση αυτής της εθνικής ενότητος και να την διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σώσει την Ελλάδα, μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-den-summetechei-sthn-kommatikh-ekdhlwsh-tou-suriza#ixzz3eqLjbYjM

Exit mobile version