Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μισό λεπτό κράτησε η εκπομπή του για πρώτη φορά “ελευθέρου” κ. Ηλία Κασιδιάρη και της Δίδος Ουρανίας Μηχαλολιάκου.

Αναμενόμενο το πολλάκις επαναλαμβανόμενο. Όσον η άρνηση της ψευδοδημοκρατίας των τοκογλύφων δείχνει αθέμιτα την “δημοκρατικότητά της”, τόσο πιο μονότονη, επαναληπτική, και βαρετή η λύσσα της γίνεται, και άλλο τόσο πολύτιμη για το Έθνος αναδεικνύεται η Χ. Α. Ιδιαίτερα δε τὠρα που χρειάζεται η εθνική ενότητα των Ελλήνων.

Πρόλαβε, όμως, ο Ηλίας και είπε πως, τουλάχιστον αυτός (που σημαίνει είναι κι άλλοι), θα είναι χίλιες φορές “χειρότερος” απ’ ότι ήταν μέχρι τώρα. Αυτό είναι αρκετό για το λαό. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΑΣΕ. Όλα τα άλλα, επίκαιρα, νέα, ιδεολογικά κτλ. είναι δευτερεύοντα. Που σημαίνει πως θα έχομε μια πιο έμπειρη, πιο προνοητική, και πιο δυναμική αντιπολίτευση έναντι όλων των πρακτόρων των ανθελληνικών συμφερόντων. Έτσι είτε η Χ. Α. είναι αντιπολίτευση ή Κυβέρνηση θα αντιμάχεται όλο και πιο αποτελεσματικά τους Διεθνείς Τοκογλύφους. Έ, λοιπόν, δεν χρειαζόταν να ειπωθεί τίποτε άλλο. Αυτό με ικανοποιεί πλήρως. Το εντύπωσα στη μνήμη μου.

Το οξύμωρον είναι πως οι καλικάτζαροι του διαδικτύου διακόπτωντες εν πολιτισμική αγνοία τους την εκπομπή στο φυσικό πεδίο, πολλαπλασιάζουν την αξία της, και την τελειοποιούν υπέρ της Χρυσή Αυγή στην νοητική-συναισθηματική σφαίρα του Έθνους. Έτσι, απ-αγορεύοντας την Χρυσήν Αυγή, την εξιδανικεύουν. Και είναι σαν να αυτοκτονούν. Τι το καλύτερον;

Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη.

Π. Π.

Δηλώσεις Συναγωνιστών Παππά, Παναγιώταρου και Κασιδιάρη για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Αυτές τις μέρες είδα στη τηλεόραση πολλά έκτροπα, στο διαδίκτυο ακούω όλους να λένε για το πόλεμο που δέχεται ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας και αναρωτιέμαι πόσο πολύ έχει εισχωρήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στα μυαλά των ανθρώπων και τα έχει υποδουλώσει, κανένας δε σκέφτεται ότι είναι Πρωθυπουργός αυτής της χώρας, ότι θα μπορούσε να τους είχε κλείσει ζητώντας τους το αυτονόητο να δώσουν τα χρήματα που δεν έχουν αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο για το τέλος χρήσης των τηλεοπτικών συχνοτήτων η ίδια η ΕΡΤ που την ξανάνοιξε ο ίδιος είναι δυνατόν να του κάνει τέτοιο βρώμικο πόλεμο; Στο διάλογο του με τη κυρία Χούκλη είδε κανένας ένα φανατικό υπέρμαχο του ΟΧΙ ή εγώ είμαι η μοναδική ηλίθια (επιτρέψατε μου γιατί έτσι νοιώθω όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου) που έβλεπα έναν άνθρωπο που ικέτευε να πούμε όλοι ναι. Άκουσα ότι δε θα παραιτηθεί από τη καρέκλα του αν ψηφιστεί το ναι. Λυπάμαι βαθύτατα που πάνω στον πανικό τους οι συμπατριώτες μου έχασαν την κρίση τους, δε βλέπουν τη μεγάλη συγκυβέρνηση που έρχεται που θα μας φέρει το πρώτο αριστερό μνημόνιο. Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό της χώρας μου κατάφερε τον Ελληνικό λαό να νομιμοποιήσει το μνημόνιο, να αθωώσει τους κλέφτες και να πείσει το ΗΡΩΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! Ματώνει η ψυχή μου, όχι γιατί έχω να χάσω κάτι είμαι άνεργη και χωρίς καταθέσεις στη τράπεζα, ματώνει η ψυχή μου γιατί είμαι Ελληνίδα και δε θέλω να δω το Έθνος μου να παραδίδεται βορά στα θηρία. Αλλά ευτυχώς είμαι χαρούμενη που υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πουν ΟΧΙ και δε φοβούνται αυτά που τα παπαγαλάκια λένε, έχουν κλειστά τα αυτιά τους και τα έχουν στραμμένα προς την Ελληνική Σημαία και είναι περήφανοι που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και δε ντρέπονται να ομολογήσουν. Έρχεται μεγάλη μπόρα αλλά δε φοβάμαι γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα. Το μεγαλύτερο βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Τη Κυριακή ας ψηφίσουμε όλοι ΟΧΙ αλλά ΟΧΙ χλιαρό σαν αυτών των κυρίων να είναι ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδας, ΟΧΙ στους τοκογλύφους, ΟΧΙ στη προδοσία! Ήρθε η ώρα να χωριστεί η ήρα από το στάρι, ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης. Τη Δευτέρα μόλις θα ανοίξουν οι τράπεζες μετά το «ηρωικό» ναι στην Ευρώπη όλα θα ξεχαστούν εκείνο που θα χει καταγραφεί βαθιά στις ψυχές μας θα είναι το ΟΧΙ που μόνον οι απροσκύνητες ψυχές ξέρουν να λένε.

Β. Γ. Λ.

27 Ιουνίου: Όταν ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος προειδοποιούσε για το τσίρκο του Σύριζα και τις ουρές της ταλαιπωρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στο Ανθελληνικό σύστημα που καθοδηγεί την πατρίδα μας, και μέσα σε όλους αυτούς που προσπαθούνε να γελοιοποιήσουνε την ύπαρξη του ιερού τιμημένου αυτού Έθνους με γελοίους τρόπους φτάνοντας σε σημείο να βλέπω καμιά 20αριά προφίλ μου στο διαδίκτυο ” ψεύτικα φυσικά “, δηλώνω κατηγορηματικά πως η αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, ολοκληρώνει μία πορεία δυναμικής αντίστασης. Μία πορεία που θυμίζει τους αγωνιστές που πολεμήσανε για εμάς κάποτε. Είναι τιμή, μέγιστη, που κατά εμέ θα γραφτεί στην Ιστορία, το να φυλακίζονται κάποιοι γιατί αγαπούνε και παλεύουνε για ένα καλύτερο αύριο. Η Χρυσή Αυγή απέδειξε πως άντεξε ΟΧΙ μόνο στα δύσκολα, αλλά στα Τιτάνια βασανιστήρια μέσω ψεύτικων ευθυνών και δικογραφιών που δημιουργήσανε οι κλέφτες, οι ληστές, οι δωσίλογοι και οι προδότες του κράτους. Απέδειξε πως έχει ψυχή Ελλάνιων γόνων και Ελλήνων ηρώων. Ταυτόχρονα, στηρίζοντας το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ταυτοποίησε πως είναι άλλοι οι προσκυνητές των Γερμανών. Αυτό να τονιστεί στο Ανθελληνικό κοινοβούλιο. Είναι άλλοι αυτοί λοιπόν που λένε ΝΑΙ σε όλα, και που πέφτουν στα γόνατα μπροστά στην Μέρκελ. Καλή λευτεριά στον Ηλία Κασιδιάρη λοιπόν, συγχαρητήρια σε όλους για την υπομονή που θύμισε το έτος 2014 – 2015 άλλες εποχές Ελλήνων μαχητών όπως το 1821 κτλ, και ευχόμεθα να είστε όλοι καλά, να συνεχίσετε την μάχη για την πατρίδα, για τον λαό, για τους Έλληνες και για το τιμημένο και δοξασμένο αυτό Έθνος.
Για την ιερή γη μας.

ΣΤΑΥΡΟΣ Μ.
ΚΟΖΑΝΗ

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Ανατροπή στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Συνταρακτικό: Μετά από 2000 χρόνια σχεδόν έχουμε την επόμενη ανάσταση νεκρού. Ο Κωστάκης Καραμανλής μίλησε! Και τί είπε; Πως πρέπει να ψηφίσουμε ναι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, για να μην φύγουμε από την προστατευτική αγκάλη της Ευρώπης! Αυτή ακριβώς η νεκροφάνεια με εξοργίζει περισσότερο και από το ίδιο το παραπλανητικό δημοψήφισμα της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Αυτό που με κάνει έξαλλο, είναι να βγαίνει μόλις τώρα από το πολιτικό του μνήμα ο Κωστάκης ο οποίος σίγησε επί τόσα χρόνια μνημονίων και εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, αρμέγοντας συστηματικά τις βουλευτικές αποζημιώσεις, προσφέροντας το απολύτο τίποτα στην Ελλάδα μας! Σκάσε Κωστάκη και γύρνα στον τάφο σου με τις υπόλοιπες πολιτικές μούμιες τύπου Σημίτη! Δεν έχεις θέση ανάμεσα στους ζωντανούς Έλληνες. Αυτούς που υπέμειναν τόσα χρόνια τα κατορθώματα των υποτελών κυβερνήσεών της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και των 2 παρέα, καθώςι τώρα και των μεταλλάξεων τους ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα απ’ όλα η ίδια η ΕΕ θα έπρεπε να αποβάλλει την Ελλάδα ως αντιδημοκρατική και σταλινικό κρατίδιο που ντροπιάζει την ευρωπαϊκή οικογένεια, εξ’ αιτίας των παραδικαστικών και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων του αρχηγού σου Σαμαρά και της κλίκας του. Δεν τρομάζει κανείς Κωστάκη από τις απειλές σου για αποπομπή της Ελλάδας από το κέλυφος έναντι του Τουρκικού κινδύνου… Μόνο γέλιο προκαλεί η ετεροχρονισμένη τρομοκρατία σου Κωστάκη. Γύρνα πλευρό λοιπόν και συνέχισε τον βαθύ σου ύπνο. Μόνο κάποιους νοσταλγούς του θείου σου ψευτοεθνάρχη μπορεί να συγκινήσεις… Αυτούς και τους λοβοτομημένους συνταξιούχους του ΚΑΠΗ Ραφήνας!

Ν. Β.

Τσίπρας και Καμμένος θέλουν τον Ελληνικό Λαό συνένοχο στο μνημονιακό έγκλημα

“Σε αυτά τα κύματα, σε αυτούς τους κάμπους κάποτε βασίλευε ο τρόμος”

Μετά την άλωση, η άλλοτε Πανίσχυρη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, διαλύθηκε αλλά δεν χάθηκε, δεν ξεχάστηκε, όπως ήταν ο σκοπός των Δυτικών – δυστυχώς χριστιανών- και αλλόθρησκων τούρκων.

Η ελληνική φυλή συνέχισε να αντιστέκεται και ήδη από τα πρώτα χρόνια
έχουν καταγραφεί προσπάθειες επανάστασης. Οι πρόγονοί μας υπέφεραν,
αλλά δεν αλλοτριώθηκαν, δεν προσκύνησαν, δεν αλλαξοπίστησαν.

Στα νησιά μας ο τρόμος των κουρσάρων βασίλευε, ιδιαίτερα τον 17 αιώνα που ήταν η χρυσή εποχή των πειρατών, τούρκων και χριστιανών που είτε μεμονωμένα είτε για λογαριασμό ευρωπαϊκών βασιλείων και ηγεμόνων οργανωμένα κούρσευαν εμπορικά πλοία και κλέβανε τα αγαθά των νησιωτών με την βία, σκορπώντας θάνατο και παίρνοντας σκλάβους.

Στη στεριά με εξαίρεση την Μάνη και το Σούλι και τα ορεινά Σφακιά που έμεναν απάτητα, το μαχαίρι του τούρκου και του Ενετού η σκλαβιά, βασίλευε παντού.

Σήμερα, οι ίδιοι απόγονοι των Ευρωπαίων αυτών, με την βοήθεια των ελληνόφωνων πολιτικών, θέλουν την ίδια σκλαβιά, επιδιώκουν τον ξεριζωμό του ελληνισμού την διάλυση του ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες, είτε δεξιά είτε αριστερά όλοι το ίδιο
επιδιώκουν. Τον αφανισμό μας και την επιβολή των σιωνιστών τοκογλύφων για τις επόμενες γενιές.

Αντισταθείτε, βάλτε στην καρδιά σας τον Χριστό και την πατρίδα και με τα “κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά” οδηγό μας. ας γράψουμε νέα Ιστορία για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Γ. -Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-4-iouliou-2015#ixzz3eurbhGUJ

Exit mobile version