Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλος ένας Τούρκος υπουργός στην Θράκη – Πλήρης αδιαφορία από την συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

Άλλος ένας Τούρκος υπουργός στην Θράκη - Πλήρης αδιαφορία από την συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ιντρίς Γκιουλούτζε, έρχεται για επίσκεψη δύο ημερών ΜΟΝΟ στην Θράκη, το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Εφ. Μιλλέτ.

Θα επισκεφτεί τους εκλεγμένους ψευτομουφτήδες σε Ξάνθη και Κομοτηνή, ενώ την ίδια μέρα θα μετάσχει σε ιφτάρ που θα οργανώσει ο σύλλογος BURA στο χωριό Θάμνα. Ο υπουργός θα καταλύσει την νύχτα στο χωριό Μεγάλο Δέρειο, ενώ την Κυριακή θα επισκεφτεί το χωριό Μεσημβρία και μετά θα γυρίσει στην Τουρκία.

Γιατί μόνο στην Θράκη πάλι κι όχι στην Αθήνα; Γιατί όχι συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό της Ελλάδας; Έρχεται για καθοδήγηση εν όψει του επικείμενου δημοψηφίσματος; Έρχεται για τον συντονισμό της μειονότητας; Ή για άλλες οικονομικές και μη δοσοληψίες και συμφωνίες με αφορμή την οικονομική και κοινωνική διάλυση που υφίσταται σήμερα η χώρα μας.

Δυστυχώς σκληρή πραγματικότητα είναι η δράση του τουρκικού κράτους, το οποίο επισήμως έχει και δομή παρακράτους στην Θράκη μας, η οποία αποτελεί κεντρική επιλογή για την Άγκυρα με διακριτές και ουσιαστικές στοχεύσεις.

Ελεύθερα κι ανεξέλεγκτα πλέον οι τούρκοι πολιτικοί και τα παρακλάδια του παρακράτους τους, μέσω του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, αγωνίζονται για την ανάδειξη και στερέωση του τουρκικού επεκτατισμού και εθνικισμού στη Θράκη. Τι συμβαίνει κύριοι της εκάστοτε εξουσίας; Θέσατε την Θράκη, την Ελληνική Θράκη, σε καθεστώς μίας άτυπης συγκυριαρχίας με την Άγκυρα; Γιατί τους επιτρέπετε να δρουν ανεξέλεγκτα κι εσείς λάμπετε δια της απουσίας σας, κλείνοντάς τους ένοχα το μάτι;

Τελικά ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί την Θράκη είστε εσείς όλοι οι κυβερνώντες τόσων δεκαετιών και τα ντόπια πολιτικά παραπαίδια σας, με την αδιαφορία, την συνενοχή, την φοβικότητάς σας και την δουλοπρέπειά σας για τα ψηφουλάκια της μειονότητας. Η Θράκη βρίσκεται σε κίνδυνο και βάλλεται συστηματικά από την Τουρκία, αλλά κι από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες καταστροφείς του τόπου μας.

Κρυσταλίδου Κόνι – Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allos-enas-tourkos-upourgos-sthn-thrakh#ixzz3f95jsyNZ

Exit mobile version