Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Και είδαμε σήμερα τις ”μέχρι εχθές διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις” να ενώνονται σε μια πλήρη αρμονία προκειμένου να ”σώσουν τον ελληνικό λαό” από τι; Από την καταστροφή που μας οδήγησαν και συνεχίζουν;

Μας χωρίζουν πολλά με όλους αυτούς και είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και έχουμε ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ έναν τιμημένο αγωνιστή, ελληνόψυχο, ασυμβίβαστο, έντιμο πατριώτη. Διαφέρουμε από τους ”απελπισμένους” πολιτικούς που ξεπουλάνε έναν λαό και του βάζουν νέα θηλιά στον λαιμό με νέο μνημόνιο, δήθεν για την σωτηρία της Ελλάδας.

Ξεχνούν ποιος και γιατί μας οδήγησε στην σημερινή τραγωδία και φυσικά ξεχνούν πως ο ελληνικός λαός θέλει την απόδοση δικαιοσύνης.

Να πληρώσουν όσοι μας έφεραν ως εδώ, να δικαστούν οι υπόλογοι, να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η τραγωδία δυστυχώς τώρα αρχίζει, ήδη οι ξένοι μιλούν για ανθρωπιστική βοήθεια. Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ανήκουμε στον απλό λαό που βιώνει την ανεργία, τις διώξεις, τις οικονομικές δυσκολίες. Θα αντέξουμε και θα αγωνιστούμε νηστικοί για να μην χαθεί το ΕΘΝΟΣ μας και θα αντισταθούμε μέχρις εσχάτων για την προάσπιση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Αγγελική Γ.-Α.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Το αντισυνταγματικό τόξο υπογράφει νέο Μνημόνιο ενάντια στην λαϊκή βούληση

Το ότι επιτέλους έγινε πρόσκληση στο τρίτο κόμμα ασφαλώς και αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη. Το ότι ο Μιχαλολιάκος διευκόλυνε την κατάσταση αποτελεί επίσης μια πολύ υπεύθυνη θέση. Δεν είναι στιγμή για εντάσεις. Πιθανότατα υπήρχε και σχετική παράκληση από πρόεδρο δημοκρατίας ή πρωθυπουργό. Ελπίζω σύντομα οι δήθεν δημοκράτες να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αξιώνουν την μη συμμετοχή του αρχηγού του τρίτου κόμματος.

Γιώργος

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί το μέλλον του Έθνους

Ζητώ δημοψήφισμα για την λαθραία και παράνομη εκχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Αν για οικονομικά μέτρα έγινε δημοψήφισμα πως τολμάνε να μην κάνουν το ίδιο για το μείζον θέμα της εκχώρησης της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθραίους και αλλογενείς και αλλόφυλους.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Τσακαλώτος – Νέος Υπ.Οικ: Μνημόνιο τώρα για να μην ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!

Σε μια νέα ημέρα που ξημερώνει σε μια ημέρα που ο λαός έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα ένα συγκλονιστικό όχι. Το όχι που εκτός από την κυβέρνηση το μόνο κόμμα που πήρε ξεκάθαρη και εθνικά περήφανη θέση ήταν η Χρυσή Αυγή. Και όμως. ο δημοκράτης ναι-βαρόνος των διαπλεκόμενων. ΜΜΕ Νίκος χατζή-ναι-κολάου. στο σταρ της ρεμούλας κάλεσε μέχρι και τον αρχηγό των καταναλωτών της πίτσας Λεβέντη να κάνει ζωντανά δηλώσεις αλλά ουδέποτε κάλεσε των Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Τον Αρχηγό του τρίτου και από σήμερα δεύτερου κόμματος της βουλής. Αυτή είναι η άθλια δικτατορία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που όλη την εβδομάδα εκβίαζαν και εκφόβιζαν τον ελληνικό λαό ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο του.

Γιώργος Γ.

Ο Βαρουφάκης έφυγε – Το Αριστερό Μνημόνιο έρχεται!

Παρακολουθώ το μεσημεριανό ειδησεογραφικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Αισθάνομαι αηδία που βλέπω ότι καίτοι αμείβεστε από τα χρήματα των Ελλήνων Φορολογουμένων εν τούτοις κατά παράβαση κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας αγνοείτε συστηματικά συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα από τα δελτία ειδήσεων.

Αίσχος

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Εντάξει το καταλάβαμε συμφώνησαν οι “αντιμνημονιακοί” Τσιριζα-Ανελ με τους μνημονιακούς ΝΔ-Μπατσοκ-Μπομπολοπόταμο να φέρουν το νέο Μνημόνιο!

«Η συμφωνία είναι μονόδρομος» τόνισε ο κ. Καμμένος. να τα πεις στους αφελείς που σε ψήφισαν χιλιοκαμμένε, όχι σε εμάς!

Αγγελική

Οι παπαγάλοι του αντισυνταγματικού τόξου έχασαν την ψυχραιμία τους: Υστερικοί καβγάδες για το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Χαιρετίζω όλους τους αγαπημένους μου συναγωνιστές! Ο ελληνικός λαός είπε Οχι για δεύτερη φορά 75 χρόνια μετά τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου! Στείλαμε ηχηρό μήνυμα στους νεοταξίτες των Βρυξελλών: Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει! Καλή δύναμη και επαγρύπνηση σε όλους μας! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Η ξεδιάντροπη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων δεν ζητάει ενίσχυση από την Ε.Ε. για τους Έλληνες, αλλά για τους λαθρομετανάστες!

Μπράβο στη Χρυσή Αυγή και στον Αρχηγό της ….έκανε αυτό που έπρεπε…δεν έχουμε καμιά δουλειά με τους υβριστές μας σε κοινό τραπέζι…. και μάλιστα να συζητάμε μαζί με όλους αυτούς τους λακέδες του συστήματος… η Χρυσή Αυγή έχει δικό της δρόμο και δεν έχει καμιά δουλειά να συνδιαλέγεται με πολιτικάντηδες….

Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-iouliou-2015#ixzz3f9Ztll2K

Exit mobile version