Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πύργος

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, με θέμα “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ”.  Μας επεσήμανε ότι ετοιμάζονται χιλιάδες να αποκτήσουν ελληνικά διαβατήρια και μετά να δημιουργήσουν κόμματα μειονοτήτων και να δημιουργήσουν αποσχιστικές τάσεις και εκατοντάδες τζαμιά με σκοπό να κατακλυστεί η Ελλάδα από εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Το σχέδιο καταστροφής της χώρας μας, που μόνο η Χρυσή Αυγή το έχει καταγγείλει εδώ και δεκαετίες, προχωρεί κανονικά και καταστρέφεται η οικονομία και όλες οι δομές της Πατρίδας μας.

 

Την Τέταρτη 24 Ιουνίου 2015 η Νεολαία της Τ.Ο. Αν. Αττικής και το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε εκδήλωση, που έλαβε χώρα στα γραφεία μας στην Αρτέμιδα, μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από νέους και νέες.

Υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, που απηύθυνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς τόσο από τον ίδιο όσο και από τους βουλευτές μας που βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι στα κελιά της Τιμής. Ακολούθησε προβολή της εκπομπής Μετώπου Νεολαίας αργότερα προβολή ταινίας Εθνικιστικού περιεχομένου και συνέχισε με βραδιά Νεολαίας.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Γιάννη Κύρογλου με θέμα την Πειθαρχία. Επιγραμματικά ανέφερε ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνον κηρύσσει την αναγκαιότητα της Αριστοκρατίας για το μελλοντικό Εθνικό-Λαϊκό Κράτος, αλλά την εφαρμόζει μέσα στον ίδιο του τον Οργανισμό. Η Χρυσή Αυγή, παρήγαγε, παράγει και θα παράγει στο μέλλον, Πολιτικούς Στρατιώτες.

Συνεπώς οι νέοι μας συναγωνιστές οφείλουν να προσαρμοστούν στην κατάσταση την οποία παραλαμβάνουν από τους Παλαιούς Συντρόφους, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για να αποκτήσουν επάξια τον τίτλο του Χρυσαυγίτη. Το Κίνημα απαιτεί την Πειθαρχία από κάθε κύτταρο του Οργανισμού. Μόνον κατ’ αυτόν τον τρόπο θα γεννηθεί ένας Νέος Λαός, μέσα από τις στάχτες του παρηκμασμένου και εκφυλισμένου Παλαιού Κόσμου.

 

Ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιούνται συνεχώς σε όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής.  Οι Συναγωνιστές πιστοί στην υπόσχεση για Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη, μοιράζουν την εφημερίδα μας και άλλο έντυπο υλικό στα καταστήματα, στις λαϊκές αγορές στα καφενεία και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Πύργου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Ευρωβουλευτή, Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού το Σαββατο 27 Ιουνίου, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, όπου καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής και έδωσε τον λόγο στον Στρατηγό Συναδινό.

Όπως είναι φυσικό, τα σενάρια για επικείμενη έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και οι συνέπειες της, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρισταμένων. Ο Συναγωνιστής Συναδινός αποκάλυψε την απάτη των κυβερνώντων σχετικά με τις συνεδριάσεις της περίφημης επιτροπής για το χρέος και εξήγησε ότι τα όποια πορίσματά της είναι άνευ ουσίας, αφού ναι μεν ανακοινώνονται στα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά δεν αποστέλλονται επίσημα στους τοκογλύφους δανειστές. Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες που θα έχει αυτό για την Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα που αφορούν την Θράκη και την Μακεδονία και τέλος αποκάλυψε την υποκριτική στάση του αποκόμματος των ΑΝΕΛ, που παρά τον δήθεν πατριωτικό λόγο τους, ξεπουλάνε τα πάντα για τις κυβερνητικές καρέκλες τους. Η ομιλία έκλεισε με την ανάγνωση του καθιερωμένου μηνύματος του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με τις οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου πανελλαδικά, εξαιτίας των παράνομων περιοριστικών όρων, που του έχουν επιβληθεί. Στο τέλος ο Στρατηγός κάλεσε του παριστάμενους σε εγρήγορση και αγωνιστική συμμετοχή σε όλες τις προγραμματισμένες δράσεις της Τ.Ο. Πύργου. Να σημειώσουμε ότι παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Συναγωνίστρια Γεωργία – Αρετή Κοκκότη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-purgos#ixzz3fCScQMYj

Exit mobile version