Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήθεν «φιλανθρωπικός», τουρκικός επεκτατισμός στη Θράκη

Δήθεν «φιλανθρωπικός», τουρκικός επεκτατισμός στη Θράκη

Σιγή ιχθύος τηρείται από όλα τα ΜΜΕ σχετικά με την επέκταση του νεο-οθωμανισμού στην Θράκη καθώς τα μάτια όλων είναι στραμμένα προς την υπογραφή του νέου αριστερού μνημονίου.

Η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού (ΤΙΚΑ) διαδραματίζει τον δικό της σαφή ρόλο στα Βαλκάνια αλλά και στην Ευρώπη, καθώς αποσκοπεί στην συνεχή και αδιάκοπη επικοινωνία των τουρκογενών πληθυσμών με την Τουρκία. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η οργάνωση υπάγεται στο υπουργείο εξωτερικών και λογοδοτεί στον Νταβούτογλου. Η ΤΙΚΑ, προκειμένου να ελέγξει την πολιτική ζωή των χωρών υπό τον μανδύα μιας φιλανθρωπικής ΜΚΟ διοργανώνει διάφορες “φιλανθρωπικές” εκστρατείες βοηθείας.

Μια από αυτές τις εκστρατείες πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, προς τιμήν του μήνα του Ραμαζανίου, καθώς απέστειλε “ανθρωπιστική” βοήθεια στην Θράκη. Στην διάρκεια αυτής της ένδειξης “συνεργασίας” και “αλληλεγγύης” δεν παρέλειψε να προπαγανδίσει για τις απαιτήσεις των τουρκοφρόνων, έχοντας μάλιστα στους επίτιμους συνομιλητές της παλιούς φιλοτουρκικούς γνωστούς όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεμπέκ.

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί πως κατά το πρόσφατο παρελθόν, όπως πληροφορούμαστε από τον ιστότοπό της, έχει αναλάβει πολλά έργα, “ανθρωπιστικού” και “πολιτιστικού” χαρακτήρα, στην “Μακεδονία” – όπως την αναγράφει. Έτσι ο Νταβούτογλου χέρι – χέρι με το τσιράκι του ονόματι ΤΙΚΑ, βοηθά τους Σκοπιανούς για να αναστηλώσουν τζαμιά, δίνει χείρα βοηθείας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, προτζέκτορες, μοντεμ, air conditioners, σκάνερ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των Σκοπίων και σε άλλες υπηρεσίες του κράτους της βαλκανικής χερσονήσου προκειμένου να ικανοποιήσουν τον σύμμαχό τους στην ανθελληνική τους προπαγάνδα. Άλλωστε ο υπουργός δικαιοσύνης των Σκοπίων δήλωσε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του προς τον τούρκο ομότιμό του.

Kι όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ευαγγελίζεται τον υπέρμετρο πατριωτισμό της και την εθνική της υπερηφάνεια μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Την ίδια εθνική υπερηφάνεια που βουλευτές και πρωτοκλασάτα στελέχη της ποδοπατούν, χαριεντιζόμενα, χορεύοντας και βγάζοντας selfie με τους εχθρούς της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhthen-filanthrwpikos-tourkikos-epektatismos-sth-thrakh#ixzz3fCUJuA00

Exit mobile version