Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Δεν πρέπει τούτες τις δύσκολες ώρες, να χάσουμε το κουράγιο μας, την Πίστη μας και την ψυχραιμία μας. Ο καιρός είναι πολύ κοντά που οι προδότες θα πληρώσουν, οι προσκυνημένοι θα εκδιωχθούν και η Ελλάδα θα αποκτήσει την λαμπρή της συνέχεια στην Ιστορία.

Τι κι αν το ψωμί μας είναι λιγοστό, τι κι αν οι εχθροί της πατρίδας, μας πολεμούν με κάθε μέσο, ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε μπολσεβίκους με δις σε λογαριασμούς στο εξωτερικό, σε βολεμένους προσκυνημένους που ξεπουλούν την ψυχή τους για λίγα ψίχουλα. Ακόμη και αν μείνουμε χωρίς ανέσεις, ρεύμα,νερό (αρκετοί συναγωνιστές το έχουν ζήσει ή το ζουν), η ψυχή μας θα είναι προσκύνητη.

Αφορμή γυρεύουν για να μας λυγίσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Κάποτε θα τελειώσουν οι προδότες, θα καούν μαζί με όσους τους χρησιμοποίησαν στην καταστροφή της Ελλάδας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Αγγελική Γ.-Α.

ΥΓ: Συναγωνιστές, οι εκφοβισμοί συνεχίζονται, δεν λυγίζουμε.

Μιχάλης Αρβανίτης σε υστερικούς Συριζαίους: Μπορείτε να το βουλώσετε επιτέλους; Φωτογραφίες, Βίντεο

Εσείς να κρατάτε κόντρα σε αυτούς πού μας ξεπουλάνε! Αυτό σας τιμάει δείχνετε ότι αγαπάτε την πατρίδα και προσπαθείτε για το καλλίτερο! Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας βαστάτε καλά όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα! Μπορούμε να διώξουμε τον κατακτητή που με υπογραφές μας έκατσε στον σβέρκο! Τους “λαθρο” να τους διώξουμε σε άλλες χώρες την Ευρώπης γιατί τους κρατούν εδώ; Όχι να τους διώξουμε να πάνε οπουδήποτε αλλού εδώ δε αντέχουμε άλλο αυτοί έχουν εντολές να μας φάνε! Αντίσταση να φύγουν όλοι από την χώρα όσοι έρχονται εδώ με αρρώστιες και ένα σορό άλλα! Να πάνε σε άλλες χώρες να μείνουν όχι εδώ!

Ι.Λ.

Με τέτοια αριστερά, τύφλα να ΄χει η ψοφοδεξιά: Δύο μνημόνια ετοιμάζεται να υπογράψει ο Τσίπρας

Η κυβέρνηση Τσίπρα θριαμβεύει, αφού: 1. Oλοκληρώνει μεθοδικά τον εθισμό του προβατολαού στις «αχρήματες συναλλαγές» (μέσω κάρτας, προς το παρόν και κατόπιν με το «εγχαραγμένο» τσιπάκι). 2. Αμαλγαματοποιεί την σύσταση του λαού ως προς την γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα, προωθώντας τον πολιτικό όρκο, την χασισοποτεία, την διάλυση του θεσμού της οικογένειας και εισάγοντας περισσότερους «παράτυπους μετανάστες». Δεν πρέπει να αναρωτώμεθα σε τί θα διαφέρει μετά από λίγο ο Ελληνικός λαός από άλλους ανάλγητους, κτηνοβάτες, παιδεραστές και αντίχριστους επί το πλείστον λαούς. Είπαμε ΟΧΙ σ’ αυτό το μάντρωμα αυτού του «ενωμένου» μορφώματος τέτοιων λαών και ας νομίζει ο Τσίπρας ότι έτσι τον υποστηρίξαμε. Ήδη ένα «σημαντικό» μέλος της κυβερνήσεως Τσίπρα βραβεύθηκε και προς τούτο παραιτήθηκε για να προωθηθεί σε «ανώτερα κλιμάκια εξουσίας», εφ’ όσον έπαιξε καλά τον ρόλο του «Αντίνοος», εξαπατώντας δεόντως τα πρόβατα. Ας νομίζουν όλοι αυτοί οι «επαΐοντες» ότι μας εξαπάτησαν. Έρχονται άλλα γεγονότα…και η γη θα τρέμει.

Β.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-iouliou-2015#ixzz3fFRnlGHn

Exit mobile version