Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνη λύση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια η Εθνική Παραγωγή

Μόνη λύση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια η Εθνική Παραγωγή

«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας»

«Έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου»

«Οι οφειλέτες είναι δούλοι όλων των δανειστών τους. Είναι δούλοι δούλων αναιδών και βάρβαρων και βάναυσων».

Αυτά έλεγε ο Βοιωτός Ιστορικός και δοκιμιογράφος Πλούταρχος στην απαρχή της Νέας Εποχής. Λόγια σοφά, απόσταγμα μαθημάτων και παθημάτων εκατομμυρίων ανθρώπων από την εποχή του Πλούταρχου έως και σήμερα, που όμως δεν έχει καταφέρει να γίνουν κτήμα των ελλαδικών κυβερνήσεων.

Η κυβέρνηση παρά το δυναμικό «ΟΧΙ» των Ελλήνων μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες προκειμένου να διαπραγματευτεί ένα νέο πρόγραμμα, ήτοι ένα νέο μνημόνιο. Παραμένει άγνωστο ακόμα το αν του νέου μνημονίου θα προηγηθεί ένα μίνι μνημόνιο – «γέφυρα» ή αν θα μπούμε απευθείας στα «βαθιά», όμως είναι βέβαιο ότι θα έχουμε ένα νέο «χρηματοδοτικό πακέτο», δηλαδή ένα νέο δάνειο, συνοδευόμενο φυσικά από τους αντίστοιχους όρους.

Βεβαίως, θα πει κάποιος που γνωρίζει κάποια οικονομικά στοιχεία, η Ελλάδα χρειάζεται αυτά τα δάνεια, προκειμένου να επιβιώσει. Αυτό είναι απόρροια της καταστροφής πολιτικής ετών, η οποία οδήγησε στην παρακμή της πρωτογενούς παραγωγής, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας της χώρας.

Οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί που προσυπέγραψαν το χθεσινό κοινό ανακοινωθέν, βάσει του οποίου θα «διαπραγματευτεί» ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος στις Βρυξέλλες σήμερα, συμπεριέλαβαν την ανάγκη αναπτυξιακού πακέτου στην όλη συμφωνία. Τι έπραξαν, άραγε, όλοι αυτοί στα χρόνια της Μεταπολίτευσης για την ανάπτυξη;

Ο μεν Τσίπρας στους 5 μήνες που κυβέρνησε τη χώρα φρόντισε ώστε να χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, ενώ νομοθέτησε μονάχα για να εξυπηρετήσει την κομματική του πελατεία. Οι λοιποί, στα 40 χρόνια που κυβέρνησαν τη χώρα, φρόντισαν ώστε να καταστραφεί η Εθνική Παραγωγή και η χώρα να φτάσει στο σημείο να εισάγει ελιές και λάδι. Συνεπώς η αίτησή τους για «αναπτυξιακό πακέτο» είναι εξίσου υποκριτική με την παραχώρηση που θα κάνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι οποίοι θα τους παραπέμψουν στο ΕΣΠΑ!

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, τις οποίες δεν τολμά ούτε να ψελλίσει το οποιοδήποτε κόμμα:

ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Πρώτος στόχος η ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημιουργήσει. Σε πρώτο στάδιο η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις  εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.

Η Ελλάς είναι μία πλούσια χώρα και παρ’ όλο που τις τρεις τελευταίες δεκαετίες καταστρέψαμε και διαλύσαμε στην κυριολεξία την εθνική μας παραγωγή, διαλύσαμε τον πρωτογενή τομέα, διαλύσαμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία μας, η Ελλάς σήμερα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, αξιοποιώντας τα κέρδη από την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου. Μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν και εδώ θα φέρουμε ως παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί καταφέρνουν να φυτεύουν και να καλλιεργούν πάνω στην έρημο, πάνω στην άμμο και έχουν μία τεράστια παραγωγή και μπορούν με τις τεχνικές, τις οποίες διαθέτουν, να αποτελέσουν για εμάς σήμερα παράδειγμα.

Η Ελλάς εάν λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, μπορεί να γίνει μία πλούσια χώρα και δυνατή. Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσει άμεσα η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και έτσι θα μπορέσουμε να επιδοτήσουμε και τη βάση της εθνικής μας οικονομίας, που δεν είναι άλλη από την πρωτογενή μας παραγωγή.

Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pro-tou-tritou-mnhmoniou-to-daneizesthai-ths-eschaths-afrosunhs-kai-malakia#ixzz3fHsIQpPS

Exit mobile version