Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Εκρηκτική η κατάσταση στη Λέσβο με τους λαθρομετανάστες – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάτοικοι της Λέσβου βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το νησί, αλλά και την πολιτική της κυβέρνησης, που φροντίζει να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Χθες έγινε εξέγερση των λαθρομεταναστών στο Καρά – Τεπέ, από την οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος δέχθηκε δύο πέτρες στη δεξιά πλευρά του θώρακά του και του χεριού του και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή όταν έγινε επιδρομή λαθρομεταναστών σε βαν εταιρείας που τους προμηθεύει με φαγητό.

«Κάποιοι μετανάστες πετούσαν τεράστιες πέτρες εναντίον όλων μας… Με χτύπησαν δύο από αυτές στον ώμο… Ευτυχώς έσκυψα… Γιατί αν με πετύχαιναν στο κεφάλι ίσως τώρα να μην ήμουν όρθιος εδώ μπροστά σας» είπε σε τοπικό μέσο ο τραυματίας.

Πέραν αυτού οι ιδιοκτήτες ιδιωτικής επιχείρησης, αντιλήφθηκαν ότι ο χώρος τους είχε παραβιαστεί από λαθρομετανάστες, οι οποίοι τον είχαν μετατρέψει σε καταυλισμό και τον είχαν καταστρέψει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-katastash-ektaktou-anagkhs-ekrhktikh-h-katastash-sth-lesbo-me-tous-lathr#ixzz3fJx3G5DL

Exit mobile version