Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκθεση της ADL καταγράφει ποσοστό 69% «αντισημιτισμού» στην Ελλάδα

Έκθεση της ADL καταγράφει ποσοστό 69% «αντισημιτισμού» στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε η ετήσια έκθεση της εβραϊκής οργάνωσης ADL (Antidefamation League) σχετικά με την «απήχηση» του αντισημιτισμού παγκοσμίως. Πέρα από το γεγονός ότι οι Εβραίοι είναι οι μοναδικοί οι οποίοι διενεργούν ειδικού περιεχομένου δημοσκοπήσεις σ’ όλο τον πλανήτη για να δουν τι γνώμη υπάρχει γι’ αυτούς, ένα ακόμη αξιοσημείωτο της έκθεσης αυτής είναι ότι υπάρχει αναφορά και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση της ADL το 85% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι Εβραίοι είναι παντοδύναμοι στον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ το 82% θεωρεί ότι έχουν πάρα πολλή δύναμη στις διεθνείς χρηματαγορές. Στο συνολικό «σκορ» οι Έλληνες είναι σε ποσοστό 69% «αντισημίτες», στο σύνολο του Λαού, σύμφωνα με τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της ADL, το οποίο σε αριθμητικό επίπεδο μεταφράζεται σε 6.300.000 συμπατριώτες μας!

Δεν ξέρουμε το ακριβές σκεπτικό της ADL γι’ αυτήν την έκθεση, ούτε φυσικά τι συγκεκριμένα θεωρεί ως «αντισημιτισμό». Αν και είναι προφανές ότι κάθε κριτική στην εγκληματική πολιτική του Ισραηλινού κράτους κατά των Παλαιστινίων, με ιδιαίτερη έμφαση στον βασανισμό γυναικόπαιδων και τις δολοφονίες αμάχων, θεωρείται από την ADL ως «αντισημιτισμός». Εννοείται, φυσικά, πως η σιωνιστική αυτή οργάνωση η οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο από μια γραφική ομάδα φανατισμένων περιθωριακών, δεν κάνει την παραμικρή κουβέντα για τον υπαρκτό ρατσισμό που διέπει την πολιτική του Ισραήλ σε πολλούς τομείς.

Μια πολιτική, η οποία είναι υπεύθυνη για τα αρνητικά αισθήματα παγκοσμίως κατά του κράτους αυτού, ενώ επίσης ευθύνεται τα μέγιστα για την άδικη ταύτιση της ισραηλινής επιθετικότητας με τους Εβραίους όλης της υφηλίου. Ανεξάρτητα απ’ αυτό, κάτι μας λέει ότι οι γνωστές εγχώριες γραφίδες που έχουν ανάγει την καταγγελία του «αντισημιτισμού» σε ύψιστο καθήκον της ύπαρξής τους θα αρχίσουν σύντομα ένα «μπαράζ» δημοσιευμάτων.

Μόνο που αν αυτό το 69%, το οποίο δίνει η έκθεση της ADL, ισχύει, τούτο σημαίνει ότι το ποσοστό των «αντισημιτών» έχει υπερκομματικό χαρακτήρα, καθώς επεκτείνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του Τόπου, επομένως «εισβάλλει» και στην καρδιά του «συνταγματικού τόξου». Άρα, το όλο ζήτημα δεν μπορεί να περιοριστεί σ’ ένα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, ούτε σε μια συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση, μ’ ό,τι συνεπάγεται αυτό για το ότι 7 στους 10 Έλληνες, σύμφωνα πάντα με την έκθεση, είναι «αντισημίτες». Οι συστημικές γραφίδες της «πολιτικής ορθότητας», σίγουρα, θα έχουν πολύ φόρτο εργασίας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekthesh-ths-adl-katagrafei-pososto-69-antishmitismou-sthn-ellada#ixzz3fLDdqprj

Exit mobile version