Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Κομοτηνή, Τρίπολη, Αλεξανδρούπολη

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στην Τοπική Χρυσής Αυγής Πιερίας πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας  Μαρίας Μπατάλα «περί συναγωνιστικότητας». Ένα χαρακτηριστικό σπουδαίο και σημαντικό στη ζωή κάθε εθνικιστή αλλά σημαντικό και στην πορεία του  κινήματος της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής είναι ο συνοδοιπόρος στον κοινό αγώνα για εθνική αντίσταση απέναντι στα διαφθαρμένα κόμματα του παρελθόντος, ο συναγωνιστής είναι ανώτερος από φίλος και ίσως ανώτερος από συγγενής, γιατί ο εθνικός αγώνας βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα σπουδαιότητας στη ζωή ενός εθνικιστή Χρυσαυγίτη.

Πάντα ο αληθινός συναγωνιστής βρίσκεται δίπλα μας με «την ασπίδα του» για να υπερασπιστεί και εμάς και την ομάδα και εμείς αυτόν. Έπειτα τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε για την σπουδαιότητα των συμβόλων, του εθιμοτυπικού και του ύμνου της Χρυσής Αυγής, ως στοιχείων ενοποιητικών ανάμεσα στους συναγωνιστές ανά την Ελλάδα και τη διαφορά της οργάνωσης του εθνικιστικού κινήματος με τα άλλα κόμματα της παρακμής και της διαφθοράς. Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας τα τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες Έλληνες για να ενημερωθούν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για να δηλώσουν την στήριξή τους στον αγώνα του κινήματος. Αρχικά ο Αργύρης Καρυπίδης αναφέρθηκε στην ενθουσιώδη και δυναμική συγκέντρωση του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της ελληνικότητος της Μακεδονίας.

Ακολούθως ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου προς τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος. Το λόγο μετά έλαβε η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου για την ομιλία με θέμα «ο ρόλος της γυναίκας σε ένα εθνικό κράτος», όπου έγινε αναφορά στην ύψιστη θέση που κατέχει η γυναίκα ως μητέρα, ως σύζυγος και ως φορέας σταθερότητας στην οικογένεια και στην κοινωνία σε ένα ελληνικό εθνικό κράτος. Και όλα αυτά σε αντίθεση με τη γυναίκα καρικατούρα που προτείνει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μια γυναίκα απαξιωμένη και χωρίς ζωτικό ρόλο.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου το απόγευμα, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας γέμισαν από πλήθος φίλων και συναγωνιστών, που ενημερώθηκαν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ο Μιχάλης Τσακίρης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος, ανάγνωσε μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς όλους τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος, σε μία προσπάθεια να σπάσουν οι παράνομοι αποκλεισμοί, που του έχουν επιβληθεί από τα μέσα επικοινωνίας και το σάπιο πολιτικό σύστημα, ώστε να μπορέσει να φτάσει ο λόγος του σε όλο το λαό.

Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του συναγωνιστή Αργύρη Καρυπίδη με θέμα τη Μάχη της Πύδνας, μια ιστορική στιγμή της αρχαιότητας, όπου οι Έλληνες της Μακεδονίας έδωσαν την τελική μάχη με τους Ρωμαίους λίγο έξω από την πόλη της Κατερίνης και τελικά ηττήθηκαν με αποτέλεσμα την αρχή της ρωμαιοκρατίας στην ηπειρωτική Ελλάδα και το τέλος του Βασιλείου των Μακεδόνων. Επισημάνθηκε ότι παρά το κλείσιμο ενός ιστορικού κύκλου, η χρονική αυτή στιγμή υπήρξε ταυτόγχρονα και η αρχή της μέθεξης δύο πολιτισμών, όπου ο ελληνικός αναδείχτηκε κυρίαρχος.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, για άλλη μία φορά προσήλθαν στα γραφεία της Τοπικής μας, με σκοπό να ενημερωθούν από τον Γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής αφού ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού μας, πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους για την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βρώμικο και ύπουλο παιχνίδι της Κυβερνήσεως και στην ολοκληρωτική εξαπάτηση του λαού σχετικά με τα μνημόνια. Απαρίθμησε τις προεκλογικές υποσχέσεις και έκανε σαφές ότι ουδέποτε είχαν σκοπό να τηρήσουν αυτά που υποσχέθηκαν.

Κατόπιν εξήγησε τις επιπτώσεις του δημοψηφίσματος της Κυριακής για την Πατρίδα μας. Αναφέρθηκε στο προεκλογικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και πως έχει υιοθετηθεί από την Κυβέρνηση εξαπατώντας για άλλη μία φορά τον λαό. Εν μέσω συζητήσεως τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα εναντίον όλων αλλά όταν αφορά Εθνικά ζητήματα θα αγωνίζεται μόνο για το καλό της Πατρίδας μας και του Ελληνικού λαού. Με το βλέμμα στραμμένο στη Γαλανόλευκη και σε στάση προσοχής όλοι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματός μας σηματοδοτώντας το τέλος της συνάντησης.

Τη Δευτέρα 6-7-2015 πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια  της Τ.Ο Τριπόλεως. Όπως είναι φυσικό κύριο θέμα της ολομέλειας ήταν το δημοψήφισμα και το  ΟΧΙ που είπε ο Ελληνικός Λαός στους δανειστές-τοκογλύφους. Ο γραμματέας της τοπικής Μπέλμπας Απόστολος ανέλυσε στους συναγωνιστές τι προηγήθηκε αλλά και τι ακολούθησε την επομένη της ιστορικής Κυριακής που ο Έλληνας βροντοφώναξε όχι. Όχι στην υποτέλεια, όχι στην υποταγή, όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Όχι σε όλα τα μνημόνια, όχι στο αγγλικό δίκαιο. Όχι και στα πολιτικά ζόμπι του παρελθόντος. Αναγνώστηκε από τον γραμματέα της τοπικής, η επιστολή του Αρχηγού και γ.γ  της Χρυσής Αυγής Νίκου  Μιχαλολιάκου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η άρνηση  του να συμμετάσχει σε αυτό τον πολιτικό θίασο, που δεν θέτει σαν προτεραιότητα την καταγγελία του μνημονίου και την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Την άρνηση του σε αυτούς τους καραγκιόζηδες που τη προηγούμενη του όχι, μίλαγαν για μία εθνική καταστροφή και την επομένη για μία καλή διαπραγμάτευση. Την άρνηση του τέλος, στο Σύριζα και τα νέα επώδυνα μνημόνια που θα φέρει. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών της τοπικής για το δημοψήφισμα, αλλά και για τα θέματα της τοπικής οργάνωσης.

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης Καραβέλα Συμεών, πραγματοποίησε δυναμική δράση αναρτώντας πανό σε κεντρική αερογέφυρα επί της Εγνατίας οδού με σύνθημα ”ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”,θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δηλώσει περίτρανα την κεντρική ιδέα της θέσης του κινήματος. Το κλιμάκιο παρέμεινε επί αρκετή ώρα στο σημείο και έγινε αποδέκτης επευφημιών από οδηγούς και περαστικούς.Μια πρόχειρη καταμέτρηση έδειξε άνω του 60% θετικά σχόλια είτε με ρυθμικά κορναρίσματα,είτε με συνιάλα με τους προβολείς,ορισμένοι μάλιστα έβγαιναν από τα παράθυρα επευφημώντας, παρ’όλο που ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας. Ο κόσμος είναι μαζί μας και εμείς μαζί με τον κόσμο ,φτιάχνοντας έτσι ένα δυνατό εθνικιστικό δεσμό ικανό να αποκρούσει κάθε ξένη και εσωτερική επιβουλή ενάντια του έθνους και της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pieria#ixzz3fNPc6iMt

Exit mobile version