Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος υπουργός ταυτίζεται με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ;

Ποιος υπουργός ταυτίζεται με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ;

Κουίζ για… δυνατούς λύτες. Σε ποιον, άραγε, ανήκει η παρακάτω φράση; «Είμαι αισιόδοξος, και θεωρώ ότι έστω μια κακή συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα από ένα καθεστώς μη συμφωνίας».

Μήπως στον Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη; Τον Σταύρο Θεοδωράκη; Τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Θα μπορούσε, αλλά τελικά ανήκει στον «αντιμνημονιακό» αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, της επίσης «αντιμνημονιακής» σημερινής συγκυβέρνησης. Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης από τον Μάρδα σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό και είναι ενδεικτικά της πλήρους μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ στην φρασεολογία και τις μεθόδους των υπέρμαχων του «ναι» στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής.

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ, το οποίο υποστήριζαν οι ακόλουθοι των εταίρων και των δανειστών και που υποτίθεται ότι αρνούνταν η κυβέρνηση (γι’ αυτό, άλλωστε, έγινε και το δημοψήφισμα), αποτελεί πλέον επίσημη γραμμή της ίδιας της κυβέρνησης, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει διολισθήσει πλέον στον δρόμο της μνημονιακής προσαρμογής, φέρνοντας ένα τρίτο Μνημόνιο πολύ χειρότερο από τα δύο προηγούμενα.

Το πολιτικό ξεγύμνωμα του ΣΥΡΙΖΑ και η αισχρή αθέτηση του «όχι» της περασμένης Κυριακής αποδεικνύει όχι μόνο το πόσο «παιδική χαρά» είναι αυτή κυβέρνηση αλλά και το πόσο αδίστακτοι ψεύτες είναι προκειμένου να μείνουν στην εξουσία.

Γιώργος Μάστορας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-tou-suriza-tautizetai-me-nd-potami-pasok-mia-kakh-sumfwnia-tha-ech#ixzz3fQVztnCa

Exit mobile version