Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ο Τσίπρας στην δευτερολογία του στην βουλή ομολόγησε έμμεσα ότι έκανε πραξικόπημα εφαρμόζοντας το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό το οποίο αποφάσισε ο λαός μέσω του δημοψηφίσματος. Είπε λοιπόν πως οι Ευρωπαίοι τόσο καιρό έλεγαν στον κόσμο πως το “ναι” σημαίνει ναι στο ευρώ και πως το “όχι” σημαίνει έξοδος από το ευρώ και πως εντέλει ο κόσμος με αυτήν την λογική ψήφισε(συγκεκριμένα λέει “αυτό το γνώριζαν οι πολίτες όταν πήγαν να ψηφίσουν στην κάλπη”).Αυτό υποστήριξε ο Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας πως παρόλο που ο κόσμος ψήφισε όχι (άρα όχι στο ευρώ, σύμφωνα με την ερμηνεία του ιδίου),αυτός “ερμήνευσε διαφορετικά το αποτέλεσμα. Όχι ως εντολή ρήξης.” και προσπάθησε για μια νέα συμφωνία με την Ευρώπη για να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ. Ελπίζω να ο Ελληνικός λαός να αποτυπώσει στη μνήμη του την ομολογία αυτού του άθλιου απατεώνα, ετι ώστε στις εκλογές να το στείλει στα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας, όπως έστειλε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Α.Μ.

Χρυσή Αυγή: Η επόμενη μέρα – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Είναι αυτό το Τέλος ;

Νοέμβριος 1973… Ιούλιος 2015.

Μια περίοδος γεμάτη ψέμα, ουτοπίες και φαύλες υποσχέσεις. Τα πρώτα χρόνια από τα μπαλκόνια της ντροπής.. Πρώτα φανάτιζαν και γέμιζαν ψέματα το κοινό, τον όχλο. Πράσινοι, κόκκινοι και μπλε στόκοι και όχι κόκκοι. Σήμερα δε, συνεχίζουν από το διαδίκτυο αφού η νέα μόδα θέλει τον άνθρωπο πίσω από μια οθόνη για να τον κατευθύνει πιο εύκολα. Όσο αυτό είναι ακόμη ελεύθερο θα δίδετε η ικανότητα σε απλούς πολίτες σαν και μένα να αποκτούν βήμα και εκφράζονται ελεύθερα. Αργότερα πιθανόν να καταντήσει όπως η τηλεόραση, υποχείριο του συστήματος και βασικό όργανο προπαγάνδας.

Ο όρος που έδωσε η “δημοκρατία¨ σε αυτήν την περίοδο είναι μεταπολίτευση. Τι ωραίος ορισμός αλλά και τι ωραία περίοδος! Πρόσφερε τόσα πολλά στην Ελλάδα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Είναι κωμικοτραγικό. Τόση προδοσία μαζεμένη σε τόσο μικρή περίοδο δεν νομίζω να υπήρξε ξανά στην ιστορία σε μια χώρα και μόνο. Η λέξη που τους αρμόζει είναι αυτή ακριβώς, προδότες.

Έχουν προδώσει όλοι τους το έθνος, την πατρίδα, το στρατό, τον πολιτισμό, την οικονομία της χώρας. Τι να γράψει κανείς; Πρέπει επιτέλους να τα μάθουμε και να τα κατανοήσουμε όλοι μας, κυρίως οι νέοι λόγω της ελλιπούς και κατευθυνόμενης παιδείας των σχολείων μας. Προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα γενιά ψευτό”Ελλήνων”. Σαφέστατα…δεν μπορείς να διδάσκεις στον νέο ιθαγενή ότι είναι απομεινάρι της πρόσμιξης πολλών επιμέρους φυλών ή στον “σλαβομακεδόνα” ότι είναι εξαρχικός Βούλγαρος βαρδαρίτης και τίποτε άλλο.

Είναι τόσα πολλά…τόσα πολλά…

Κύπρος; Ίμια; Μακεδονία; Θράκη; Ήπειρος; Χρηματηστήριο; Τράπεζες και διακοποδάνεια; Μνημόνια;

Και φυσικά η πολιτισμική μας κληρονομιά που προδίδετε όλον αυτόν τον καιρόν. Ο Μακεδονικός τάφος στην έρημο Σίουα που τα ανθελληνικά συμφέροντα αποκρύπτουν για περίπου 20 χρόνια. Θα μπορούσαμε να έχουμε τον Μέγα Αλέξανδρο στην πατρίδα μας όπου γεννήθηκε. Τον αρχάνθρωπο του σπηλαίου των Πετραλώνων πόσοι τον γνωρίζουν; Θα μπορούσαμε να λέμε για την παρουσία των Ελλήνων στον Ελλαδικό χώρο εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Ο καθηγητής Πουλιανός θάφτηκε μαζί με τα ευρήματα του όπως και η κ. Σουβαλτζή που βρήκε τον Μακεδονικό τάφο στην Αίγυπτο. Οι “δημοκράτες” του μισελληνικού συστήματος, οι προδότες όπως προείπα, φροντίζουν χρόνια τώρα να μας τυραννούν να μας αφελληνίζουν ώστε να εξυπηρετηθούν τα ξενόδουλα συμφέροντά τους.

Ο πολιτισμός μας και η ιστορία πολλών χιλιάδων ετών καταστρέφεται και προδίδεται. Θέλουν να μας εξαφανίσουν. Και το πετυχαίνουν με κάθε τρόπο. Όλοι αυτοί, αριστεροί και δεξιοί, άθλιοι, διχάζουν τους Έλληνες εδώ και δεκαετίες για να εξυπηρετούν κομματικά, οικονομικά προσωπικά και ευρύτερα συμφέροντα τα οποία είναι όλα ξενοκίνητα. Κανένα δεν ωφέλησε την Ελλάδα.

Σήμερα ξεκίνησε να παίζεται η τελευταία σκηνή του έργου;

Ο νιοστός ανίκανος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, αυτός που δεν έχει την πολιτική ανδρεία να επωμιστεί το βάρος μιας επιλογής, μιας απόφασης που αυτός και τα μέλη της συμμορίας του δεν μπορούν να πάρουν, δεν τολμούν, είναι “εκεί” για να “κανονίσει” τα οικονομικά μας. Έριξε το μπαλάκι σε όλους εμάς. Δεν είναι απλά δειλός, είναι θρασύδειλος. Εδώ και 5 μήνες κάνει ταξίδια πουλώντας ψευτομαγκιές και υφάκι αλλά το κάνει με ξένες πλάτες…αυτές του ελληνικού λαού τον οποίο προσπαθεί όπως και όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν να τον διχάσει. Κάνει δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες σε καθεστώς τρομοκρατίας με μόνο σκοπό να σώσει το τομάρι του.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν εκεί και όλοι οι Έλληνες αγωνιούν για το μέλλον τους, των παιδιών τους και των περιουσιακών τους στοιχείων, εδώ ετοιμάζουν τη νέα γενιά “Ελλήνων”. Παρελαύνουν στη Βουλή τα άλλα μέλη της συμμορίας της προδοσίας, τα ανδρείκελα των ξεπουλημένων κομμάτων, των ξενόδουλων συμφερόντων. Όλοι ίδιοι…ανθέλληνες. Αναρωτιέμαι ποιο είναι το τίμημα της προδοσίας. Πόσο κοστίζει ένα κομμάτι χαρτί που θα πιστοποιεί ότι ο οποιοσδήποτε θα είναι Έλληνας. Η τιμή του Ιούδα ήταν 30 χρυσά αργύρια. Εσείς “κύριοι δημοκράτες” πόσα πήρατε; Ποια είναι η τιμή σας;

Τελευταίοι υπερασπιστές του κάστρου λίγο πριν την άλωση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Άξιοι! Ανεβαίνουν στο βήμα και μιλούν για πατρίδα, ‘έθνος, εθνική κυριαρχία, για ιδανικά που όπως φαίνεται διαλύθηκαν μαζί με την οικονομία του κράτους. Έχουμε φωνή όμως και “εκεί”. Ο κ. Συναδινός τα είπε με ανδρεία όπως έπρεπε. Ο Τσίπρας ήταν λουφαγμένος στη γωνιά του, δειλός, ανήμπορος.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε απόγονοι του Αλεξάνδρου του Μέγα, του Θεόδωρου Κωλοκοτρώνη. Του Ηρακλή και του Βασιλιά Λεωνίδα. Τον Εφιάλτη τον τιμώρησε η Ελλάδα ολόκληρη και η ιστορία. Αλλά ήταν ένας. Σήμερα τι κάνουμε με τους εφιάλτες ‘Ελληνες;

Μας λένε φασίστες, μας λένε ναζί, μας προπηλακίζουν, μας απειλούν. Σκορπάνε ψέμα και λάσπη. Έλληνες να μην τους αφήσουμε να μας προδίδουν άλλο πια.

Μετά τιμής,
Γιώργος Κ. Φαρμακοποιός,
Θεσσαλονίκη

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο!

Δεν το λέω εγώ, η Μέρκελ το σκέφτηκε, όταν τον αντίκρισε. Μια απογοήτευση που πήρε, ένα δεν θέλω να συνομιλήσω, ένα …άι στον κόρακα από δω πέρα, όσο να πεις της πέρασε από το μυαλό. Γι’ αυτό έχει συνεχώς αυτά τα ξινισμένα μούτρα. Μα είναι δυνατόν; Οι ξένες όπως οι Γερμανίδες, οι Σουηδέζες, οι βόρειες τέλος πάντων, θέλεις γιατί κάτι μαθαίνουν από ελληνική μυθολογία, θέλεις γιατί βλέπουν κάποιες σχετικές ταινίες του Χόλυγουντ, θέλεις γιατί τα καλοκαίρια που έρχονται στα νησιά μας όλο και σε κάποιο greek καμάκι σκοντάφτουνε, έχουν άλλη ιδέα για τους Έλληνες. Και με όλους αυτούς τους ξανθόψειρες ευρωπαίους των gay pride που τις περιτριγυρίζουν, τι χαϊρι και προκοπή να δουν; Στην καλύτερη περίπτωση να μείνουν δυο καλές φιλενάδες.

Ονειρεύονται τον Αχιλλέα, τον …Τhis is Sparta Λεωνίδα, μαθαίνουν για τις ερωτικές μεταμφιέσεις του Δία, για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, πολύ θέλουν να φαντασιώνονται το ίδιο και με τους σύγχρονους Έλληνες; Έχουν πλάσει κάτι το ιδανικό στο μυαλό τους για μας. Κι εμείς που με τον Alexis παρακαλάμε τη Μέρκελ γονυπετείς για μια …οποιαδήποτε συμφωνία, με …οποιουσδήποτε όρους έστω και ιδιαίτερα επαχθείς για μας, τι της στέλνουμε για να διαπραγματευτεί μαζί της; Βάλτε με το νου σας: Στουρνάρα, Γκίκα Χαρδούβελη (ούτε να τον προφέρω δεν αντέχω), Βαρουφάκη (τον Γιάνη τον lifestyle ντε), τον Δραγασάκη και για …κερασάκι στην τούρτα της έκανε ..τσα!! ο …Τσακαλώτος!!! Δεν έχει όλα τα δίκια η γυναίκα να μη θέλει να ακούσει για συμφωνία; Όχι Αγγλικό δίκαιο, όχι νέα μνημόνια, όχι καινούριο χρέος, εκατό φορές απάνω θα μας βάλει να πληρώνουμε εις το διηνεκές (αυτό άλλωστε μας το είχε …υποσχεθεί και ο Γιάνης). Μα τον Τσακαλώτοοοο; Λάλησε η γυναίκα. Αφού όταν τον είχε πρωτοδεί είχε ρωτήσει τον Βαρουφάκη (ήταν τότε υπουργός), ποιο είναι αυτό το …χαμένο που σέρνει μαζί του και τι εθνικότητας είναι. Δεν μπορούσε να το διανοηθεί ότι ήταν Έλληνας ο Τσακαλώτος. Όταν εγώ σας έλεγα κάντε μια εθνική συνεννόηση και στείλτε τον Κασιδιάρη στη Μέρκελ δεν με ακούσατε. Θα είχαμε ξεχρεώσει τώρα. Αλλά εσείς μετά τον Τσακαλώτο μπορεί και να προθερμαίνεται τον Βαρεμένο ή τον Μιχελογιαννάκη. Γιατί; Για να μας λυπηθεί η Μέρκελ για τα δεινά μας μπας κι ενδώσει στη συμφωνία; Δεν δείχνει και τόσο πονόψυχη.

Γι’ αυτό λοιπόν συνέλληνες μην περιμένετε τίποτε το θετικό από τις πολύμηνες «διαπραγματεύσεις», καθίστε στις ουρές των ΑΤΜ (ATIMA δεν είναι τυχαίο το όνομα) για το εξηντάρι και κάντε το σταυρό σας να το βρείτε κι αυτό, γιατί με τον Τσακαλώτο προκοπή δεν θα δούμε. Χάθηκε Alexi να βρεις ένα μοντέλο να το κάνεις υπουργό και να το στείλεις στη Μέρκελ; Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να διαθέτει άλλα προσόντα εκτός από τα ευκόλως εννοούμενα.

Γιάννης Θ. από Άρτα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-iouliou-2015#ixzz3fRBZ8Krn

Exit mobile version