Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρατηρήσεις Ελένης Ζαρούλια σε Τσακαλώτο στα… αγγλικά – ΒΙΝΤΕΟ”Mr Tsakalotos, if you won’t be able to understand my speech in Greek, I can always sent it to you in English”

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια απευθύνθηκε στον υπουργό Οικονομικών Τσακαλώτο στα αγγλικά λέγοντας: «Αν δεν είστε σε θέση να καταλάβετε την ομιλία μου στα ελληνικά, μπορώ να σας την στείλω στα αγγλικά…»

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, κατά την ομιλία της στην σημερινή αντισυνταγματική συνεδρίαση για την ψήφιση του αριστερού Μνημονίου, κατήγγειλε την συγκυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και δεν κάνει τίποτα για να έρθουν πίσω τα κλεμμένα. «Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να κάνετε κάτι καλό για τον Ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια παρουσίασε στοιχεία από τα πόθεν έσχες των βουλευτών του Σύριζα οι οποίοι έχουν βγάλει τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι έχουν επενδύσει και σε μεγάλα funds.

Οι ίδιοι λοιπόν βουλευτές πρόκειται να ψηφίσουν τώρα τα αιματηρά μέτρα των δανειστών κατά του Ελληνικού λαού. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-h-ellada-oute-chreiazetai-oute-antechei-alla-mnhmonia-binteo#ixzz3fVVBGLp6νν

Exit mobile version