Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Να γιατί ήθελαν φυλακή την Χρυσή Αυγή. Μέσα σε μία εβδομάδα περάσανε 2 πολύ βαριά μνημόνια εις βάρος του Ελληνισμού. Από την μία μεριά ψηφίστηκε την Τετάρτη η ταφόπλακα του Ελληνισμού, το επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο και από την άλλη φέραν σήμερα εσπευσμένα την νέα δανειακή σύμβαση – μνημόνιο. Φανταστείτε να τα έκαναν όλα αυτά έχοντας την Χρυσή Αυγή στο 15 – 18%. Θα υπήρχε άμεση απειλή για το πολιτικό σύστημα αφού οι αυριανές δημοσκοπήσεις θα δείχναν την Χρυσή Αυγή στο 30 – 40%.

Έτσι ΜΜΕ, πολιτικοί και ολιγάρχες έβαλαν μπροστά το φιάσκο με τη σκευωρία, ώστε να σπιλώσουν την Χρυσή Αυγή τις κρίσιμες ώρες. Ας μην επαναπαύονται, όμως… Ο Ελληνικός Λαός θα αγκαλιάσει την Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μάχεται για τα συμφέροντά του. Και μάχεται, έχοντας ήδη νεκρούς και πολιτικούς κρατούμενους.

Κ.Α.

Ξεπούλησε τα πάντα ο Τσίπρας: 63 δισ. Μνημόνιο, φτωχοποίηση του Λαού και παράδοση της Πατρίδας μας στους τοκογλύφους

Γεια σας.

Πρώτη φορά σας στέλνω μήνυμα. Είμαι υποστηρικτής σας τα τελευταία 3 χρόνια. Πήρα την πρωτοβουλία να σας στείλω αυτό το μήνυμα ύστερα από την δύσκολη θέση που μας έφτασαν.

Πιστεύω στον αγώνα σας ενάντια στο σάπιο σύστημα που δεν είναι σάπιο μόνο στον τόπο μας αλλά παγκοσμίως. Η μπίλια έδειξε Ελλάδα την δεδομένη χρονική περίοδο και τώρα που είναι σειρά μας να μας ξεστραγγίξουν είναι υποχρεωτικό από όλους μας να είμαστε συσπειρωμένοι και σε εγρήγορση.

Ξέρετε ποιος κάνει κουμάντο στον κόσμο, ξέρετε γιατί στοχοποίησαν την Ελλάδα, ξέρετε γιατί περνάμε όλα αυτά που τραβάμε και ξέρετε πως δεν υπάρχει εύκολη λύση. Από Δευτέρα ξημερώνει μεγάλος Γολγοθάς για όλους τους Έλληνες. Δεν σας στέλνω το μήνυμα αυτό για να σας αναλύσω τόσο τις σκέψεις μου όσο για να σας πω πως είμαστε πολλοί που πιστεύουμε ότι είστε η μόνη ελπίδα, αρχικά για το έθνος και κατ επέκταση για την ανθρωπότητα.

Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις όλων των ανθρώπων, αρκεί να γίνει η αρχή από κάπου. Ας είναι η Ελλάδα. Ας πάρει όσο χρόνο χρειαστεί. Αρκεί να γίνει!

Περάσατε και περνάτε πολλά όλοι σας. Ο αγώνας όμως τώρα ξεκινάει και με σωστές και έξυπνες κινήσεις ελπίζουμε όλοι στο τέλος να κερδίσει το δίκαιο και το καλό.

Δεν είστε μόνοι σας. Κάθε μέρα γινόμαστε και περισσότεροι. Στο τέλος θα είμαστε οι περισσότεροι.

Καλή δύναμη για την λευτεριά, σε όλους μας.

Β.

Γιάννης Λαγός: Μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στα Μνημόνια η Χρυσή Αυγή

Δικάζουν τον λαό μας να μείνει σκλάβος, χαραμίζοντας τόσο αίμα που έχει χυθεί για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Δέχθηκαν μνημόνιο, γραμμένο από τους ξένους, σε ξένη γλώσσα και προσπαθούν δήθεν να το ερμηνεύσουν λέξη-λέξη, με διαδικασίες κατεπείγουσες, τις τράπεζες κλειστές, την πατρίδα σε κίνδυνο από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες για τους οποίους έχουν έτοιμη την διαδικασία ώστε να αποκτήσουν την ιθαγένεια που δεν αγοράζεται, δεν διαπραγματεύεται, δεν επικυρώνεται από τις υπογραφές όλων όσων επιζητούν τον αφανισμό μας, ως ΕΘΝΟΣ.

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Εκτός από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι υπόλοιποι γιατί δεν αντιδρούν;;;

Έχουν αυτιά μόνο για να ακούνε τις απαιτήσεις των τοκογλύφων και δεν ακούν τον ελληνικό λαό που στενάζει;; Φοβερίζουνε τους αληθινούς πατριώτες, περιφρονούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την ΠΙΣΤΗ μας και θα ψηφίσουν σύσσωμοι με ελαφριά την καρδία, την καταστροφή μας;;

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Καρτεράμε χρόνια την Ανάσταση του Έθνους μας, δεν θα αποκοιμηθούμε με τα παραμύθια τους. ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ας έχουν το ανάθεμα το δικό μας και των παιδιών μας. Δεν δεχόμαστε καμία ταπείνωση ως Έθνος, καμία παραχώρηση εδαφών, κανένα ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αγγελική Γ.-Α.

Αντί να “σκίσουν” το μνημόνιο, θα το ψηφίσουν: Με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Μπορείτε να δώσετε μία εικόνα των Ελλήνων σε 20 χρόνια με τους αλλοδαπούς ψηφοφόρους; Όταν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι θα έχουμε ήδη γίνει μειοψηφία και όσοι και να ψηφίζουμε δεν θα έχει αποτέλεσμα υπέρ μας. Τι κάνουμε από τώρα ο καθένας μας χωριστά; Ευχαριστώ

Βίκυ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-11-iouliou-2015#ixzz3fWva6xzc

Exit mobile version