Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Δράμα, Αργολίδα

Την Πέμπτη 02/07/2015 στα γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου με θέμα: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”. Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε για το Δημοψήφισμα στο οποίο ο Ελληνικός λαός πρέπει να πει όχι, ένα μεγάλο όχι στους τοκογλύφους και στην μνημονιακή πολιτική. Τόνισε ότι η εντολή του λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν όχι στο μνημόνιο, μία εντολή, την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε καμία περίπτωση δεν εκτέλεσε και οδεύει την χώρα σε ένα νέο μνημόνιο.

Ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα στην χώρα μας, οι πρωτογενείς και οι δευτερογενείς ύλες μας έχουν σχεδόν περάσει στην ανυπαρξία. Αποτρέπουν κάθε τίμια προσπάθεια του ΄Ελληνα να παράγει. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα της Ιθαγένειας για το οποίο έπρεπε και σε αυτή την περίπτωση να γίνει Δημοψήφισμα αλλά το πέρασαν έτσι χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη που καταψήφισε αυτό το μέτρο ντροπής. Ελληνας Γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ! Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στη συνέχεια, ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας ΄Υμνο και τον ΄Υμνο του Κινήματος.

Την Δευτέρα 06/07/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία της Συναγωνίστριας Ιωάννας Γκέκα στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων. Η Συναγωνίστρια Γκέκα αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού αποτελεί ΟΧΙ σε όλους τους εκβιασμούς, σε όλα τα μνημόνια, όχι σε όλα τα σχέδια των τοκογλύφων. Όμως το ΟΧΙ των Ελλήνων Εθνικιστών, το όχι το δικό μας περιέχει ένα επιπλέον μήνυμα. Διατυμπανίζει ένα μεγάλο ΟΧΙ σε οποιαδήποτε μορφή εθνικής υποταγής και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την επίτευξη ενός νέου μνημονίου.

Το πείραμα της Ε.Ε. απέτυχε παταγωδώς δημιουργώντας μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων και μετατρέποντας τους Έλληνες σε «φτωχούς συγγενείς» της Ευρώπης. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ψέματα της αριστεράς που στηρίχθηκε στην αφέλεια και την δυστυχία αυτών που την πίστεψαν. Έκανε λόγο για εγχώριους εκβιαστές και έκλεισε την ομιλία της υπογραμμίζοντας την άρνηση της Χρυσής Αυγής να συμμετέχει στο συμβούλιο των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ως αρχικό βήμα για ένα μνημόνιο.

Η Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πιστή στον αγώνα, συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις αφυπνίζοντας τους Έλληνες πολίτες. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 25/06/2015 οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μοίρασαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής στους δρόμους του Αλίμου. Η αποδοχή των πολιτών ήταν για μία ακόμη φορά μεγάλη. Οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι την τελική Νίκη.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2015, η ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Δράμας σε καφετέριες, στην περιοχή των ΚΤΕΛ και σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, διένειμε εκατοντάδες εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός, καθώς κι έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για αγροτικά και οικονομικά θέματα σε ταξιδιώτες στην περιοχή των ΚΤΕΛ, σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί και σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κάνοντας αρκετές ερωτήσεις στους συναγωνιστές οι οποίοι κατέστησαν σαφές ότι τις μόνες λύσεις για τα προβλήματα της χώρας τις έχει η Χρυσή Αυγή. Ο έντιμος πολιτικός μας Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μια εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδος της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Στα κατάμεστα γραφεία μας ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Αντρέας Ουλής, πραγματοποίησε ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις. Αφού πρώτα αναγνώστηκε το μήνυμα του Αρχηγού μας, ο συναγωνιστής Ουλής ανέλυσε την επικαιρότητα εστιάζοντας στο καταστροφικό και εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο περί Ιθαγένειας. Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως μετά την αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού με όσα συνέβησαν μετά το ηχηρό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η μοναδική φωνή που λέει και πράττει την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn239#ixzz3fZtMA2Df

Exit mobile version