Γράφοντας ένα κείμενο σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την πολιτική του συνέχεια δεν μπορώ παρά να σταθώ στην κατάχρηση της Ιστορίας, η οποία έγινε για λόγους προπαγάνδας ή από αφέλεια από ορισμένους σε σχέση με αυτήν την ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της.
Είναι προφανές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν ασυνεπής και θα επιδείκνυε έναν φτηνό καιροσκοπισμό εάν έλεγε ναι στο δημοψήφισμα αυτό. Εάν έλεγε ναι στην πρόταση Γιούνκερ, σε ένα δηλαδή πέρα για πέρα μνημόνιο με όλη την σημασία της λέξεως. Το όχι το δικό μας όμως είχε διπλή σημασία και το τόνισα στην ομιλία μου στη Βουλή της 27ης Ιουνίου 2015. Ήταν ΟΧΙ τόσο στην πρόταση Γιούνκερ, όσο και στην οποιαδήποτε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν θα ήταν μία κατηγορηματική και ξεκάθαρη καταγγελία του μνημόνιου, της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας και του αγγλικού δικαίου, το οποίο με τρόπο αποικιοκρατικό συνοδεύει τις δανειακές συμφωνίες τις οποίες υπέγραψαν δυστυχώς κυβερνήσεις της χώρας μας.
Αυτό το οποίο πάντως πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να διαφυλάξουν οι Έλληνες μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι η εθνική ενότητα, να πουν ΟΧΙ σε ένα νέο εθνικό διχασμό, τον οποίον καλλιέργησαν συστηματικά τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και κυρίως οι μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.
Ζήσαμε μία εβδομάδα μέσα σε καθεστώς πανικού και φόβου. Τα δελτία ειδήσεων θύμιζαν κυριολεκτικά ταινίες θρίλερ. Κάποιος πρέπει επιτέλους να ζητήσει ευθύνες από αυτούς οι οποίοι παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό εν ονόματι του κέρδους των αφεντικών τους. Δυστυχώς όμως, παρ’ όλα τα μεγάλα και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ περί διαπλοκής, δεν βλέπουμε να κάνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και τα στελέχη του μαζί με τα μούσια τους και τα ξεκούμπωτα πουκάμισα, διαπιστώνουμε ότι βολεύονται θαυμάσια στα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων”. Οι μόνοι οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι είναι οι Χρυσαυγίτες και αυτό δείχνει ποιος είναι ο αληθινός εχθρός του σάπιου συστήματος της διαφθοράς.
Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της εβδομάδος που πέρασε, υπήρξαν συγκεκριμένες ιστορικές αναφορές, οι οποίες έφθασαν στο σημείο να παραλληλίζουν την υπερψήφιση του ΟΧΙ με μία νέα Μικρασιατική καταστροφή ή με την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο μας το 1974. Όλοι αυτοί οι κύριοι μέσα στην υπερβολή τους λησμόνησαν να αναφέρουν ότι η Πατρίδα μας στο παρελθόν έχει γνωρίσει τρεις χρεοκοπίες και το τι συνέβη σε αυτές και μετά από αυτές είναι ιστορικά ανύπαρκτο! Δεν γνωρίζει ούτε λέξη για τις χρεοκοπίες αυτές ο μέσος Έλληνας.
Είναι όμως πράγματι τραγικό γνωρίζοντας το έπος της Μικρασιατικής εκστρατείας, τον “Σαλπιγκτή” του Γεώργιου Αθάνα και το αιώνιο μήνυμα του, τις μάχες στην θρυλική επέλαση προς την Άγκυρα, είναι τραγικό γνωρίζοντας όλα αυτά να τα βάζεις στην ίδια μοίρα με τους λογαριασμούς που κάνουν στα τεφτέρια τους οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ενταύθα διαχειριστές τους! Όχι κύριοι κάνετε λάθος! Η Ιστορία γράφεται με Αίμα, το Αίμα το τιμημένο των γενναίων που μεγάλωσαν την Ελλάδα και όχι με το βρώμικο χρήμα από όπου και εάν αυτό προέρχεται.
Μου προκάλεσε αγανάκτηση και οργή μέσα σε αυτή την βδομάδα κάποιοι να παραλληλίζουν την Μικρασιατική καταστροφή με την οικονομική κρίση και τις σφαγές στην προκυμαία της Σμύρνης, με τις ουρές στα ΑΤΜ και στα σούπερ μάρκετ! Θυμήθηκαν άλλοι και το 1974 και σε σχόλιο μιας πατριωτικής εφημερίδας από έναν συντάκτη του οποίου δεν αμφισβητώ το εθνικό φρόνημα, αλλά την λογική των επιχειρημάτων του, διαβάσαμε το παρακάτω:
“ΜΠΟΡΕΙ να έχουν αλλάξει πολλά, μπορεί οι πληροφορίες και α μηνύματα να έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, αλλά η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον, ο αέρας, όλα θυμίζουν τις ημέρες που η χώρα περνούσε τη δραματική κρίση, τον Ιούλιο του 1974.
Και τότε περιμέναμε “από στιγμή σε στιγμή διάγγελμα” και τότε “όπου να ‘ναι έρχεται ο Καραμανλής”, και τότε “έρχεται από το Λονδίνο ο Κωσταντίνος”, και τότε “μεταδίδουμε έγκυρες πληροφορίες από το BBC”, και τότε “αυτά είπε η έγκυρη Ντόιτσε Βέλε”. Μόνο που “τότε” η Κύπρος ήταν μακριά και δεν διαλύθηκε η Ελλάδα. Σήμερα τα πυρά πέφτουν στο ελλαδικό έδαφος και η χώρα σμπαραλιάζεται οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Τότε, υπήρξε σωτηρία. Τώρα τι γίνεται;”
Δεν αμφισβητώ, επαναλαμβάνω, τον πατριωτισμό του συντάκτη του παραπάνω κειμένου, όμως έχω κάθε δικαίωμα εν ονόματι της λογικής και εν ονόματι της Ιστορίας του Έθνους μας, να του πω ότι η Κύπρος δεν ήταν… μακριά, κάποιοι την είδαν “μακριά”, για να στερεώσουν το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή παρακμή του Ελληνισμού και ασφαλώς και για την χρεοκοπία. Η Κύπρος δεν ήταν μακριά πριν από 2.500 χρόνια για τον Κίμωνα τον Αθηναίο, ήταν όμως μακριά για τους πολιτικούς της μεταπολιτεύσεως, που την άφησαν να σφαγιασθεί! Και μια και μιλάμε για μάχες, είχαμε τις νέες Θερμοπύλες στο Στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στην μάχη του αεροδρομίου και είχαμε και χιλιάδες νεκρούς και 1.619 αγνοούμενους, τους οποίους δεν είδε ποτέ η οικογένειά τους. Αυτό λοιπόν υπήρξε “σωτηρία”;…
Ας επανέλθουμε όμως εις τα του δημοψηφίσματος και στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, δίνοντας κατ’ αρχάς μία εξήγηση. Αρνήθηκα να παραστώ στην συνάντηση αυτή διότι βάση και σκοπός της ήταν η συμφωνία για μία διαπραγμάτευση, η οποία συμφωνία για εμένα και για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά του μνημονίου, όπως έχουν διατυπωθεί ήδη από το 2010, θα αποτελεί η διαπραγμάτευση αυτή ένα νέο μνημόνιο.
Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη: Λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους μνημόνιο όπως και εάν αυτό παρουσιαστεί. Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και στο αγγλικό δίκαιο και αυτά δεν καταργούνται με την οποιαδήποτε συμφωνία, εάν δεν υπάρξει προηγουμένως μία κατηγορηματική καταγγελία των μνημονίων και του χρέους ως επαχθούς.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, υπεράνω όλων είναι η Πατρίδα, είναι η Εθνική κυριαρχία και για τον λόγο αυτό και έναντι του οποιουδήποτε πολιτικού κόστους θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αταλάντευτοι την θέση μας αυτή. Μια θέση πρωτίστως ιδεολογική και κατά δεύτερο λόγο πολιτική.
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-thn-mikrasiatikh-katastrofh-kai-ton-attila-tou-1974-sthn-machh-twn-atm#ixzz3fa6ZKzRc