Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε «Κούγκι», ούτε καν σπίρτο: Σύσσωμοι οι ΑΝΕΛ στο μνημονιακό στρατόπεδο με Θεοδωράκη και Φώφη

Ούτε «Κούγκι», ούτε καν σπίρτο: Σύσσωμοι οι ΑΝΕΛ στο μνημονιακό στρατόπεδο με Θεοδωράκη και Φώφη

Αίσθηση προκάλεσε η απότομη μεταστροφή του Πάνου Καμμένου και των Ανέλ, στο θέμα του τρίτου μνημονίου, που εν τέλει είναι προ των πυλών, μιας και σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο εξουσιοδότησε την συγκυβέρνηση να το «διαπραγματευτεί».

Ο Καμμένος καιρό τώρα προκαλούσε με τις στομφώδεις δηλώσεις, όπως αυτή για το «Κούγκι» ή η άλλη που έλεγε ότι προτιμά να παραιτηθεί παρά να υπογράψει μνημόνιο. Η «αγωνία» έφτασε μέχρι τέλους, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή απουσίαζε η υπογραφή του από το μνημόνιο, ενώ έδιναν και έπαιρναν οι φήμες για ενδεχόμενη καταψήφιση της συμφωνίας από τους Ανέλ.

Εν τέλει όλα τα παραπάνω αποδείχτηκαν πομφόλυγες, αφού την τελευταία στιγμή με εξαιρετικό στυλ «Καρατζαφέρη», ο Πάνος Καμμένος υπερψήφισε το νέο αριστερό μνημόνιομαζί με αυτούς που τόσο καιρό έβριζε, δηλαδή τη νουδούλα (από την οποία προέρχεται), το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τον κυβερνητικό εταίρο Σύριζα.

Η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία σταθερά μάχεται για την Ελευθερία της Πατρίδος, παρά τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, τη λάσπη και την πολιτική τρομοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-kougki-oute-kan-spirto-susswmoi-oi-anel-sto-mnhmoniako-stratopedo-me-t#ixzz3fc58A6sb

Exit mobile version