Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται το πιο δολοφονικό μνημόνιο της ιστορίας – Στήνουν συγκυβέρνηση “προθύμων” (Σύριζα, Νδ, Πασόκ, Ποτάμι) για να το εφαρμόσει;

Έρχεται το πιο δολοφονικό μνημόνιο της ιστορίας - Στήνουν συγκυβέρνηση “προθύμων” (Σύριζα, Νδ, Πασόκ, Ποτάμι) για να το εφαρμόσει;

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συνεδρίαση του Eurogroup, προκειμένου να εγκριθεί το νέο πακέτο… αριστερών μέτρων, τα οποία συντόμως θα ψηφίσει το αντισυνταγματικό τόξο με ευρύτατη πλειοψηφία σταλινικού τύπου, που μόνο με την δίωξη της Χρυσής Αυγής είχε επιτευχθεί. Σύμφωνα με πολλές πηγές, οι ξένοι τοκογλύφοι-επικυρίαρχοι και δυνάστες της Ελλάδος απαιτούν την δημιουργία μίας εκτρωματικής συγκυβέρνησης “προθύμων” για να εφαρμόσει το νέο, επαχθές και εγκληματικό μνημόνιο. Νδ, Πασόκ και Ποτάμι βρίσκονται προ των πυλών των υπουργείων. Σε μία τέτοια περίπτωση η Χρυσή Αυγή γίνεται αξιωματική αντιπολίτευση.

Πολλές είναι οι φήμες και τα τιτιβίσματα των δημοσιογράφων, προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα καταστροφολογίας, ως μία έσχατη μορφή πίεσης προς έναν ανυπότακτο Λαό, ο οποίος απέρριψε τα μνημόνια των τοκογλύφων, αλλά βλέπει να έρχονται υποχθόνια τα μνημόνια των μπολσεβίκων. Τα περισσότερα εξ αυτών διαψεύδονται άμεσα ή θα διαψευστούν συντόμως, όταν θα μπει… μεγαλόπρεπη η πιπεράτη υπογραφή Τσακαλώτου στο νέο μνημόνιο.

Φιλοδοξούν να αισθανθούν… ανακουφισμένοι οι Έλληνες από την διάψευση των ανατριχιαστικών φημών για «εκποίηση δημόσιας περιουσίας» ή «προσωρινού GRexit» και να μην αντιληφθούν την βάναυση επίθεση που δέχεται η ελληνική οικονομία. Ξεχνούν, όμως ότι οι φήμες συντόμως θα αποτελούν παρελθόν, ενώ τα μέτρα που θα ψηφίσει η «πρώτη φορά αριστερά» θα παραμείνουν ες αεί.

Μόνο και μόνο η αύξηση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα από 13% σε 23%, μαζί με τις ανατιμήσεις που θα γνωρίσει όλη η γραμμή παραγωγής και διακίνησης των τροφίμων, σημαίνει ότι ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός θα βιώσει μία ανατίμηση του κόστους επιβίωσής του κατά, τουλάχιστον,10%.

Επιπροσθέτως αυτού οι συνταξιούχοι θα βιώσουν μία νέα μείωση των συντάξεών τους, αφού θα αυξηθεί η εισφορά τους τόσο στις κύριες, όσο και στις επικουρικές συντάξεις, από το 4% στο 6% και από το 0% στο 6% αντιστοίχως. Η τελευταία «μεταρρύθμιση» δείχνει το αδιέξοδο των μνημονίων, αφού από τη μία γίνεται μία βάρβαρη κίνηση εναντίον των συνταξιούχων και από την άλλη γίνεται επίθεση και στους επαγγελματίες, οι οποίοι θα πληρώνουν προκαταβολικά τους φόρους, αλλά και τους αγρότες.

Όσον αφορά τους άξονες, περί των οποίων κόμπαζε ο Τσίπρας στη Βουλή, δηλαδή την αναδιάρθωση του χρέους και το «εμπροσθοβαρές» αναπτυξιακό πακέτο, η ουσία τους αποκαλύφθηκε σήμερα αφού το ένα είναι οι προεργασίες για ένα νέο καταστροφικό PSI, με αυτοκτονίες και επέκταση της εξαθλίωσης, ενώ το δεύτερο είναι ουσιαστικά το ΕΣΠΑ.

Το νέο αριστερό μνημόνιο θα αποτελέσει την χαριστική βολή στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, η οποία θα υπογραφεί από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου, καθιστώντας την Χρυσή Αυγή και Εθνική και Αξιωματική Αντιπολίτευση, αφού πλέον σε όλα τα ζητήματα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου συμφωνούν, πλην – πάντα – της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchetai-to-pio-dolofoniko-mnhmonio-ths-istorias-sthnoun-sugkubernhsh-proth#ixzz3fc7B7Qa0

Exit mobile version