Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Σας γράφω αυτήν την επιστολή, γιατί θα ήθελα να απευθυνθώ κάπου, να ακουστεί η φωνή ενός νέου πολίτη που δε γνωρίζει αν το μέλλον του θα είναι κακό ή κάκιστο. Είμαι 18 χρονών και ζω στην επαρχία, συγκεκριμένα σε ένα χωριό κοντά στην Καρδίτσα, όπου τα πράγματα δεν έχουν την ειδεχθέστατη μορφή που επικρατεί στα αστικά κέντρα. Φέτος έδωσα πανελλαδικές εξετάσεις, δόξα τω θεώ έγραψα καλά και αυτό χάρη στις θυσίες των γονέων μου και των παππούδων μου που συνέβαλαν οικονομικά μεν και ψυχολογικά δε. Δεν ξέρω πώς θα είναι το μέλλον μου, φοβάμαι πως θα πληρώσω τα λάθη για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ιδέα, τα λάθη που έκαναν αφενός ο ελληνικός λαός, που ζούσε σε μία οικονομική “φούσκα” και μέσα στην απατεωνιά υποθάλποντας ο ένας τον άλλον, και αφετέρου οι κυβερνήσεις που ανέλαβαν τα τελευταία 40 περίπου χρόνια πίνοντας σιγά-σιγά το αίμα των ανθρώπων που τους ανέδειξαν, διώχνοντας με το χειρότερο τρόπο τους νέους από την ίδια τους την πατρίδα, επιτρέποντας ταυτόχρονα να κυκλοφορούν διάφοροι παράνομοι μετανάστες να διαπράττουν κάθε είδος εγκλήματα. Αυτές οι κυβερνήσεις μόνο καλό δεν μας έκαναν. Το μόνο που κατάφεραν είναι να “πουλήσουν” την ίδια την πατρίδα τους, την ιστορία και τον πολιτισμό τους, να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στην αυτοκτονία στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Είναι θλιβερό να υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που υποφέρουν τα πάνδεινα για τις αυθαιρεσίες τρίτων, είναι τρομακτικό να βλέπουμε τα νοσοκομεία γεμάτα από ασθενείς που δεν τους παρέχονται η στοιχειώδης περίθαλψη και είναι απαίσιο να αντικρίζουμε στις τηλεοράσεις τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να μας κοροϊδεύουν για τα χάλια μας. Επομένως, πρέπει ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες, οι αληθινοί Έλληνες να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στους αλήτες και στα “νούμερα” που κυκλοφορούν ανάμεσά μας (έναντι Πλατείας Συντάγματος),ένα ΟΧΙ αντάξιο του 1940, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Επικαλούμαι εσάς κύριοι της Χρυσής Αυγής, που θεωρώ κατά την ταπεινή μου γνώμη ότι είστε άξιοι αντιπροσώπευσης του ελληνικού λαού, βοηθήστε μας, είστε οι μόνοι αξιόπιστοι που μείνατε. Στείλτε στο διάολο τον Σόιμπλε, τον Ντάισενμπλουμ και τους υπόλοιπους τοκογλύφους της Ευρώπης.

Πρέπει να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, και ευτυχώς είναι πολλές. Θα είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε, έχοντας πίστη, θέληση και αγάπη για την πατρίδα, κάτι που οι “φίλοι” μας οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί και οι Φινλανδοί δεν έχουν και ούτε θα αποκτήσουν ποτέ! Πρέπει να τους νικήσουμε, όχι να μας νικήσουν! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι φυσικά εφικτό να γνωστοποιούσατε το παραπάνω κείμενο στη Βουλή, όχι ότι θα με ακούσει και κανείς από τους “εργαζόμενους”, αλλά
πρέπει να ακούσει ο λαός.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή

Τ.Λ.

Έρχεται μνημονιακή λαίλαπα: Σωρεία αιματηρών μέτρων θα ψηφιστούν μέχρι την Τετάρτη!

Το τελευταίο 24ωρο παρακολουθούμε πραγματικά την εξέλιξη μιας παρωδίας. Πόσο αναξιόπιστοι και λαοπλάνοι για ακόμα μια φορά αποδεικνύονται οι πολιτικοί της χώρας μας. Είναι από τις στιγμές που απλά κοιτάς παθητικά και αναρωτιέσαι αν πράγματι συμβαίνουν όλα αυτά ή είναι μια φάρσα! Προσωπικά στηρίζω το κόμμα σας, βέβαια με κάποιες επιφυλάξεις, διότι πλέον δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν(φαντάζομαι το ακούτε συχνά αυτό, αλλά δυστυχώς πολλοί δε μπορούν να πιστέψουν στα κόμματα, πόσο μάλλον άτομα της ηλικίας μου (22) που βλέπουν πραγματικά ένα αβέβαιο μέλλον, διαφθορά, αντεθνικό κράτος και πολλά άλλα! Λίγο καταστροφολογικό αυτό που έγραψα άλλα κάπως έτσι δεν είναι;…). Όπως έγραψε ο Καζαντζάκης: “Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς
απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;” Άραγε αντέχουμε; Κάποιοι είναι πολύ ευκολόπιστοι και συνέχεια ψάχνουν κάποιον να τους ”σώσει”, άλλοι φοβούνται να ακολουθήσουν κάποιον, ώστε να αποφύγουν να γίνουν πρόβατα-κομματόσκυλα-χρήσιμοι ηλίθιοι…στη τελευταία κατηγορία ανήκω εγώ. Είναι βέβαια και το πιο εύκολο να μην εμπιστεύεσαι και να είσαι καχύποπτος, ενδεχομένως να θεωρηθεί και δειλία. Πρέπει όμως να πω ένα μεγάλο μπράβο για τη στάση σας στη βουλή, για τις δυναμικές και αληθινές ομιλίες (ειδικά η αποστόμωση του Χ. Παππά στον αντιπρόεδρο της βουλής ήταν απολαυστική! Έτσι να τους θυμίζεται πως πριν μερικές μέρες-ώρες! κρατούσαν οι ίδιοι ψηλά το ΟΧΙ! κωμικοτραγικές καταστάσεις!). Πολλοί πίστεψαν πως ο Τσίπρας θα είναι κάτι το διαφορετικό, πως θα έφερνε επιτέλους την αλλαγή σε αυτό το τόσο σάπιο σύστημα, ακόμα και άτομα που σας ψήφισαν ”θαμπώθηκαν” με το σόου της συγκυβέρνησης(στεφάνι στα Ίμια από τον Καμμένο, τα ουάου του Βαρουφάκη και πολλά άλλα!). Απλά φαίνεται πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος για σωτήρες αλλά πάλι καλά υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν πιο μακριά και φαίνεται πως είστε από αυτούς! Προσπάθησαν να το παίξουν σύγχρονοι Che Guevara (θα τρίζουν τα κόκκαλα του!) και αποδείχτηκαν χειρότεροι από τους προηγούμενους, διότι αυτοί πούλησαν φρούδες ελπίδες σε έναν τόσο απελπισμένο λαό. Συνεχίστε έτσι, να ξέρετε πως ακόμα και άτομα που δεν ανήκουν στο ”χώρο” σας, στηρίζουν το κόμμα λόγω της συνέπειας και της δύναμης που δείξατε, γιατί όλοι ξέρουν ακόμα και όσοι δεν υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή πως η δίωξη σας είναι πολιτική και επιτέλους βλέπουμε να λειτουργεί ανεξάρτητα η δικαιοσύνη. Θέλω να μοιραστώ ένα περιστατικό: Πριν λίγες μέρες πέρασαν 2 ηλικιωμένες κυρίες άνω των 80 ετών και με θράσος- μίσος, κοίταξαν την αδερφή μου και εμένα και είπαν “να ποιοι ψήφισαν όχι και κούνησαν το κεφάλι”, η εικόνα ήταν τόσο θλιβερή και ταυτόχρονα αστεία, δημιουργήθηκε διχόνοια στο κόσμο και τελικά τι βγήκε; Είναι λες και ψηφίσαμε τελικά όλοι Ναι…Αλλά χαίρομαι που έστω και έτσι στείλαμε το μήνυμά μας απέναντι σε αυτούς που μας θέλουν φοβισμένους! Μπήκα στη διαδικασία να γράψω αυτό το κείμενο με αφορμή μια φωτογραφία που πέτυχα στο internet!Είναι από τη βουλή (του Ηλία Κασιδιάρη) και αποτυπώνει πραγματικά όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας δημιούργησαν οι χθεσινές εξελίξεις! Θυμό-Αγανάκτηση-Αηδία με το γεγονός πως ξαφνικά τα βρήκαν οι προδότες του χθες με τους προδότες τουσήμερα. Και όλα αυτά βεβαίως για το δικό μας καλό!Τι ειρωνεία! Καλούς αγώνες! Συνεχίστε σταθερά και δυναμικά!

Χ.Δ.

Λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο

Η χθεσινή ημέρα πρέπει να περάσει στις σελίδες της Ιστορίας ως η πιο ατιμωτική και προδοτική για την σύγχρονη Ελλάδα και να διδαχθεί στους νέους της πατρίδας μας. Φυσικά δεν περιμένουμε από τους δήμιούς μας να καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΡΕΤΗ, ΑΞΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ γιατί είναι καλλιεργημένοι ”άνθρωποι” με άλλες αξίες και άλλα ιδανικά από τα πανανθρώπινα και γι αυτούς σκοπός ζωής είναι η καλοπέραση, ο καταναλωτισμός, η βόλεψη, η θυσία των πολλών για την ζωή των ολίγων και εκλεκτών.

Ε,ΟΧΙ λοιπόν δεν θα σας επιτρέψουμε να “πουλήσετε εμάς και τα παιδιά μας ως σκλάβους στα σύγχρονα κάτεργα της νέας τάξης που θέλετε να μας εντάξετε” δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε όσα με κόπο, μόχθο, αίμα, πόνο και θυσία κρατήσαμε αναλλοίωτα και αμόλυντα όλα αυτά τα χρόνια, όσοι ακόμη έχουμε μέσα μας ελληνική ατρόμητη ψυχή.

Όσο και αν προσπαθήσατε να παραχαράξετε την Ιστορία, κάποιες λαμπρές σελίδες της γράφτηκαν με αίμα ανθρώπων, που δεν δείλιασαν ούτε μπροστά στον θάνατο, με αίμα νέων που δεν πρόδωσαν την πατρίδα τους και έπεσαν μέχρι ενός. Έχετε εσείς το δικαίωμα, με την εντολή και υπογραφή σας να εξοντώσετε τα παιδιά μας και να υποδουλώσετε την Ελλάδα; Δεν σας ανήκουν αυτά τα ιερά χώματα, όπου Έλληνες πολέμησαν με ότι είχαν για να τα απελευθερώσουν, δεν μπορείτε παράνομα να οδηγείτε την χώρα σε νέα κατοχή.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έβαλε θέμα αντισυνταγματικότητας εχθές και οι βουλευτές μας σήκωσαν υπερήφανα το ΟΧΙ.

Μόνο ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ και φυσικά και οι υπόλοιποι βουλευτές μας που μίλησαν, ΜΙΛΗΣΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπερήφανοι που αντέχουμε και θα αντέξουμε γιατί τα δικά μας δεινά είναι μηδαμινά μπροστά στα δεινά που πέρασαν οι πρόγονοί μας.

Θα νικήσουμε και σύντομα η πατρίδα θα είναι πάλι ελεύθερη.

Συγκινητική η απελευθέρωση των παρανόμως φυλακισμένων πολιτικών κρατουμένων μας κ. Γερμενή και κ. Ηλιόπουλου. Συναγωνιστές είμασταν πάντα κοντά σας και στην σκέψη και στις συγκεντρώσεις και στους αγώνες. Θα είμαστε και τώρα που η Πατρίδα μας χρειάζεται όλους.

Αγγελική Γ.-Α.

Bankingnews: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ – Η ΝΔ θα στηρίζει “από μακριά” λόγω Χρυσής Αυγής

Μ΄ αυτό το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή τελείωσαν τα πάντα. Εξ μήνες αγωνία, εξ μήνες άγχος, έξ μήνες αναμονή, εξ μήνες φόβος και τρόμος για το μέλλον της Ελλάδας, για το μέλλον των παιδιών μας. 25 Γενάρη: Εκλογές για ανάδειξη μιας άλλης κυβέρνησης που θα έφερνε το φως στην Ελλάδα, παραμερίζοντας το σκότος, που θα έφερνε νέα ζωή απομακρύνοντας τον θάνατο δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων, που θα χάριζε την ελπίδα εξαφανίζοντας την υπάρχουσα μέχρι τότε απελπισία στο λαό. 26 Γενάρη: Χαρές, γλέντια, αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών προς πραγματοποίηση των πολύ καλών υποσχέσεων από τη νέα κυβέρνηση προς τον ταπεινωμένο και οικονομικά εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό, για ένα καλύτερο αύριο. Υποσχέσεις πολλές για αλλαγή του υπάρχοντος συστήματος. Μειώσεις μισθών και συντάξεων τέλος, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του αφορολόγητου ποσού των 12000 ευρώ, χορήγηση 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους, το ημερομίσθιο στα 751 ευρώ, μειώσεις φόρων στο εισόδημα και όλα αυτά θα καλύπτονταν επιβαρύνοντας με φόρους στους πλουσίους κ.λ.π. ΄Όλο αυτό το χρονικό διάστημα συζητήσεις επί συζητήσεων, συμβούλια, διασκέψεις, μεταβάσεις σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, τηλεδιασκέψεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες και ξανά πάλι από την αρχή για τα ίδια και τα ίδια….Καθημερινές εξαγγελίες για υπογραφή της περιβόητης συμφωνίας με πολύ καλούς και ευνοϊκούς όρους για την Ελλάδα…. Ετοιμάζεται η συμφωνία…. Καθαρογράφεται… στο τέλος της άλλης εβδομάδας υπογράφεται… Εν τω μεταξύ αρχίζει η υποχώρηση εκ μέρους της Ελλάδας σε πολλές υποσχεθείσες παροχές. Αποτέλεσμα άκαρπο, αρχίζει να διαφαίνεται η απογοήτευση ξανά στον Ελληνικό λαό, η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση έχει μπλοκαριστεί και προβαίνει σε σπασμωδικές ενέργειες και κινήσεις, διότι αισθάνεται αιχμαλωτισμένη έναντι των υποσχέσεών της προς τον λαό και θέλει να βρει διέξοδο για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. Η αντιπολίτευση δεν συμμετέχει, είναι μακρυά από κάθε κίνηση της κυβέρνησης, διότι διαφωνεί με το πρόγραμμά της. Παρακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων και περιμένει την αποτυχία της κυβέρνησης με την ελπίδα η χώρα να συρθεί σε νέες εκλογές για αλλαγή κυβέρνησης. Το αδιέξοδο συνεχίζεται και μεγαλώνει καθημερινά. 5η Ιουλίου: Δημοψήφισμα στην Ελλάδα με ένα ΟΧΙ, ότι δεν συμφωνώ με τα μέτρα των Θεσμών, διότι είναι δυσβάστακτα ή με ένα ΝΑΙ, ότι συμφωνώ. Η αντιπολίτευση το ΝΑΙ και το ΟΧΙ το ερμηνεύει στο λαό διαφορετικά. Το ΝΑΙ σημαίνει μένουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ και το ΟΧΙ σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Τα κόμματα δίχασαν το λαό και άρχισαν απανωτές συγκεντρώσεις στην Αθήνα τη μια μέρα οι υποστηρικτές του ΝΑΙ και την άλλη μέρα οι υποστηρικτές του ΟΧΙ. Αποτέλεσμα δημοψηφίσματος 61,31% υπέρ του ΟΧΙ. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας που συνεχώς παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στην Ελλάδα και περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλάζουν τώρα γραμμή πλεύσης και απαιτούν πιο βαριά μέτρα, από εκείνα που ζητούσαν προ του δημοψηφίσματος, προκειμένου να υπογραφεί συμφωνία και με όρους τακτής προθεσμίας, διαφορετικά οδηγούν την Ελλάδα στην έξοδο από την Ευρωζώνη και το ευρώ. Η κυβέρνηση βρίσκεται μέσα στον ωκεανό και παλεύει με τα άγρια κύματα να σωθεί, φέρνοντας στη βουλή για ψήφιση τα οδυνηρά μέτρα των “φίλων μας” ευρωπαίων. 10η Ιουλίου ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής. Τα μέτρα ψηφίζονται από 251 βουλευτές, 32 τόλμησαν και είπαν ΟΧΙ σ΄ αυτά τα μέτρα, 8 φώναξαν τη βλακώδη λέξη παρών, που συνηθίζεται να φωνάζουν κάποιοι όταν θέλουν να αποφύγουν καθαρή απάντηση σε μια ψηφοφορία και 9 βουλευτές απόντες, για να μη λάβουν μέρος στη ψηφοφορία, δειλία ενώπιον του εχθρού θα μπορούσε να το ερμηνεύσει κανείς. Στη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η χθεσινή ψηφοφορία επέφερε ρήγμα από 17 βουλευτές που δεν συντάχθηκαν με την πρόταση της. Αυτό πλέον τώρα είναι ένα αγκάθι για τον Αλέξη Τσίπρα και για το κόμμα του. Δικό του το πρόβλημα. Τώρα μετά την ψήφιση των μέτρων, που βαδίζει η χώρα; Στο χάος και στην καταστροφή. Ξανά απογοήτευση, ξανά σκοτάδι, ξανά πείνα, ξανά δυστυχία, ξανά αυτοκτονίες συμπατριωτών μας. Την Κυριακή που τελειώνει το τελεσίγραφο της Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Γιούνκερ κλπ, πέφτουν οι υπογραφές για τα νέα μέτρα που αποδέχεται μοιραίως η Ελλάδα. Είναι πλέον οριστικό ότι η χώρα εισέρχεται στο 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, από τον αριστερό πολιτικό με τις πολλές κουλτούρες, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που πονούσε ο ίδιος για τα χάλια των φτωχών και αδυνάτων, για τον οικονομικό αφανισμό των ανέργων, των συνταξιούχων και των εργατών. Αυτός είναι που με τον πλατωνικό του λόγο στη Θεσσαλονίκη έταξε λαγούς με πετραχήλια. Μοίραζε ψεύτικες ελπίδες σε όσους τον πίστεψαν και τον περίμεναν σαν Μεσσία, για να βγάλει τη χώρα από τη καταστροφή. Ποιος τάχα περίμενε ότι ο Τσίπρας θα φέρει κι αυτός ένα Μνημόνιο για να συνεχισθεί ο όλεθρος και η καταστροφή της Ελλάδας; Σε τι διαφέρει λοιπόν ο Τσίπρας από τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και τον Σαμαρά; Γιατί κατέφυγε σε δημοψήφισμα και κατασπαταλήθηκε χρόνος άκαρπος και ξοδεύθηκε και χρήμα και τέτοια οικονομική κατάσταση; Γιατί δεν ενημέρωσε τον Ελληνικό λαό σε ποιες ενέργειες θα κατέφευγε σε περίπτωση που οι θεσμοί θα αγνοούσαν την υπερψήφιση του ΟΧΙ; Είχε κρυφό σχέδιο άραγε για μια ρήξη; Ποιος ήταν και ποιος είναι ο σκοπός της διακυβέρνησής του, αφού ήθελε να βρίσκεται απέναντι από τις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ; Ποια απάντηση θα δώσει στον Ελληνικό λαό, υπογράφοντας το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Ποια τέλος πάντων είναι η επίσημη στάση του, δειλία που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει εκείνα που υποσχέθηκε, αν τα πίστευε ειλικρινά, βάζοντάς του οι ευρωπαίοι τα δυο πόδια σ΄ ένα παπούτσι, ή εμπαιγμός προς ένα λαό που θαλασσοδέρνονταν μέσα στο πέλαγος και ζητούσε απελπισμένα ένα χέρι βοήθειας και τον πίστεψε, τον ψήφισε, τον έκανε πρωθυπουργό και του έδωσε και τη δύναμη για δεύτερη φορά μέσα σε εξ μήνες με ένα δυνατό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα; Η ιστορία θα τον κρίνει, όπως και τους άλλους……. Τελειώνοντας δανείζομαι τα λόγια του ποιητή Διονυσίου Σολωμού “Οι ΄Ελληνες είναι ένας λαός δυστυχισμένος, καλός κι αγαπημένος, πάντοτε ευκολόπιστος και πάντα προδομένος

Κ.Π
Πεύκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-13-iouliou-2015#ixzz3fidg1Afk

Exit mobile version