Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νίκος Φίλης: Όποιος δεν ψήφισε το νέο μνημόνιο να παραιτηθεί!

Νίκος Φίλης: Όποιος δεν ψήφισε το νέο μνημόνιο να παραιτηθεί!

Αναβίωσε φαίνεται ο Στάλιν στο κόμμα της «δημοκρατίας» και απαιτεί τις παραιτήσεις όσων δεν ψήφισαν «ΝΑΙ» στο νέο αριστερό μνημόνιο του Τσίπρα. Πάλι καλά που δεν έχει συσταθεί ακόμα η NKVD να αρχίσουν οι καμπαρντινάτοι κομισάριοι να χτυπάνε τις πόρτες των σπιτιών τους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα και διευθυντής της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», Νίκος Φίλης, εξέφρασε την πεποίθηση πως όσοι δεν ψήφισαν το νέο αριστερό μνημόνιο, θα πρέπει να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους στον Σύριζα. Αυτό, φυσικά, θυμίζει τις «καλές» μέρες της χούντας του Μνημονίου, όταν Σαμαράς και Βενιζέλος διέγραφαν εκτάκτως όποιον δεν ψήφιζε τα αιματηρά μέτρα, που ξεπουλούσαν την Ελλάδα και φτωχοποιούσαν τον Λαό.

Από την οργή του κομισάριου, Φίλη, δεν ξέφυγε ούτε η πρόεδρος της Βουλής, για την οποία δήλωσε ότι έχει πολλάκις ενοχλήσει, επειδή δεν συμπορεύεται στην παρανομία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, εφαρμόζοντας τον κανονισμό και λέγοντας το προφανές, ότι δηλαδή δεν δύναται ένας Εισαγγελέας να γίνεται ρυθμιστής του πολιτεύματος.

Αυτά που είπε ο Φίλης, βεβαίως, δεν αποτελούν έκπληξη, αλλά προοίμιο εξελίξεων, αφού ακριβώς τα ίδια έλεγε και το κύριο άρθρο της «Αυγής» την επαύριο της κρίσιμης ψηφοφορίας, όταν σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο έριχνε τα προσωπεία και προσκυνούσε τους διεθνείς τοκογλύφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikos-filhs-opoios-den-pshfise-to-neo-mnhmonio-na-paraiththei#ixzz3flfvH2EA

Exit mobile version