Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλούν οι κρατικοδίαιτοι αριστεριστές τύπου Βίτσα: «Ο λαός ήθελε Μνημόνιο της Αριστεράς»!

Προκαλούν οι κρατικοδίαιτοι αριστεριστές τύπου Βίτσα: «Ο λαός ήθελε Μνημόνιο της Αριστεράς»!

Επί τη υπογραφή της πλέον επαίσχυντης συμφωνίας μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και Ευρωπαίων τοκογλύφων, τα βολεμένα στελέχη της μεταπολιτευτικής Αριστεράς βγήκαν παγανιά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να διαφωτίσουν τον Ελληνικό Λαό για την κωλοτούμπα Τσίπρα και την αποδοχή του Νέου Μνημονίου.

Ο βουλευτής του Σύριζα Δ. Βίτσας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό που προπαγανδίζει τις θέσεις Σύριζα, σπεύδει να δικαιολογήσει την προδοσία του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος από τη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, η οποία επισημοποιήθηκε πανηγυρικά δια της απόλυτης υποταγής στις απάνθρωπες απαιτήσεις των δανειστών. «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη λαϊκή εκτίμηση και σοφία. Με κλειστές τράπεζες συμμετείχε στο δημοψήφισμα κι έδωσε το 61,3% στην πρόταση του πρωθυπουργού. Το έκανε αυτό γιατί ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά θέλει να τις περάσει μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ για να δοθεί άλλη λογική και να αναμετρηθεί με τις παθογένειες στη χώρα, αλλά και τις ανάγκες της Ευρώπης», σχολίασε ο βουλευτής της αριστερής απάτης, εμπαίζοντας κατά τρόπο σκαιό το δημόσιο αίσθημα αλλά και την εκπεφρασμένη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου λαϊκή βούληση.

Επί της ουσίας, ο Δ. Βίτσας ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες ήθελαν Μνημόνιο αλλά τούτο να μην υλοποιηθεί από τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ: η κοινωνία επέλεξε Μνημόνιο εμπνευσμένο και υλοποιήσιμο από την Αριστερά!

Η περίπτωση Βίτσα, αποτελεί ένα μικρό μονάχα δείγμα του σημείου στο οποίο δύναται να φθάσει ο αριστερός πολιτικαντισμός. Κορύφωση της μεγαλειώδους απάτης της μεταπολιτευτικής Αριστεράς και μνημείο δοσιλογισμού από το οποίο θα διδάσκονται οι επόμενες γενιές, είναι η συνειδητή απόφαση της ηγεσίας του Σύριζα να προδώσει το 61,3% του Ελληνικού Λαού, τιμωρώντας τον μάλιστα με ένα κατάπτυστο Μνημόνιο που στοχεύει στον οριστικό αφανισμό των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός δεν απομένει παρά να στείλει τον Τσίπρα και το καρναβάλι της Κουμουνδούρου εκεί όπου έστειλε τους προκατόχους του, Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλο. Η Αριστερά υπέγραψε το Μνημόνιο αλλά μαζί μ’ αυτό, υπέγραψε και την πολιτική της καταδίκη.

Ο κύβος ερρίφθη, η Χρυσή Αυγή θα είναι η αποστομωτική απάντηση ενός Λαού που αγωνίζεται για την επιβίωσή του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prokaloun-oi-kratikodiaitoi-aristeristes-bitsas-o-laos-hthele-mnhmonio-ths#ixzz3fnxE1vWA

Exit mobile version