Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απ’ τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Μέγα Αλέξανδρο. Ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους τους Έλληνες που δώσατε ατρόμητοι την ζωή σας για αυτά εδώ τα χώματα. Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη στον Μακαριστό Χριστόδουλο. Κι ακόμη περισσότερο απ’ τον παππού μου τον Γρηγόρη, που έμεινε κατάκοιτος 60 χρόνια για να πολεμήσει τον άξονα. Αλωθήκαμε προγόνοι μου. Όχι από βάρβαρους. Αλλά απ’ τους επονομαζόμενους νεοέλληνες. Τα σκυλιά δηλαδή που μόλις τους κουνήσεις το κοκαλάκι κουνάνε την ουρά τους. Έχουν απαρνηθεί τα πάντα και σας χρησιμοποιούν μόνο για προπαγάνδα. Δεν σας θυμούνται καν. Και δεν θα σας μοιάσουν ποτέ. Ακόμα κι αν ελευθερωθεί αυτό το έκτρωμα που λέγεται Ελλάδα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτήν που μας αφήσατε. Σάπιες σάρκες διοικούν τον στρατό. Ανέμελοι γελωτοποιοί την πολιτική. Τους βλέπεις παππού ; Παρακαλούν τον Γερμανό και τον ικετεύουν. Και οι περισσότεροι πολίτες πιστεύουν ότι κάνει το σωστό Ενώ οι πατριώτες τώρα είναι τρελοί. Και ζουν στο περιθώριο. Και συ θα ζουσες στο περιθώριο αν ζουσες. Θα σου έλεγαν ότι θα καταστρεφόσουν αν έφευγες απ’ το ευρώ. Εσύ που έμεινες ανάπηρος για πάντα Εσύ που έτρωγες φασόλια κάθε μέρα. Ηττηθήκαμε παππού. Όχι από Τούρκους. Μήτε από Γερμανούς. Νικηθήκαμε απ’ τους Έλληνες. Απ’ το ίδιο μας το αίμα. Θα υποφέρω όσο είμαι εδώ. Θα υποφέρω και θα σιχαίνομαι αυτόν που θα με ακουμπά. Μέχρι να έρθω κοντά σας. Να μείνουμε μαζί για πάντα.

Ι. Κ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να μην περάσουν τα σχέδια της ξενοκρατίας

Είναι σαφές ότι ζούμε το τέλος της Μεταπολίτευσης με μια τεράστια Συνταγματική Εκτροπή. Όλα όσα συζητούνται και πρόκειται να περάσουν από την Βουλή είναι ΑΚΥΡΑ, έχουν ήδη ακυρωθεί από τη αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος. Το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος του κατα-εκβιασμένου Ελληνικού Λαού μετατράπηκε σε ΝΑΙ, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, σε ήττα κατά κράτος, σε ΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑΣ ΥΠΟΤΑΓΉΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε συνεργάτης της σάπιας αντιπολίτευσης, των προδοτών και δολοφόνων που προαλείφεται να κυβερνήσει αν και έχει χάσει στις εκλογές του Γενάρη. Αν η λογική του να αγνοείς το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος είχε εφαρμοστεί στο προηγούμενο δημοψήφισμα θα έπρεπε να έχουμε κεφαλή αυτού του τόπου τον κ. Γλύξμπουργκ (τα ελληνικά του οποίου ίσως να είναι καλύτερα από τα ελληνικά του καθ. Ευκλειδη Τσακαλώτου) αντί για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Καλή Συνέχεια εκεί όπου όλοι συναντηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μαγδαληνή Φ. Μ. Ιστορικός- Αρχαιολόγος

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 86 δισ. το αιματηρό αριστερό μνημόνιο – Η δημόσια περιουσία σε ταμείο υπό ευρωπαϊκή επιτήρηση

Τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο! Ζητάνε την πλήρη παράδοση μας ως εγγύηση αν θα δώσουν νέο δάνειο! Αν είναι πατριώτες στην κυβέρνηση και όχι νενέκοι να σταματήσουν να διαπραγματεύονται μ αυτές τις εβραίικες ύαινες και να ετοιμάσει το λαό για χρεοκοπία! Τέρμα! Οι ξένοι τοκογλύφοι ζητάνε την ιδιωτική και δημόσια περιουσία μας για να μας δώσουν νέα δάνεια που εκ νέου δε θ αποπληρώσουμε! Επιτέλους ας φύγουμε από την Ευρώπη των κτηνοβατών, των ανώμαλων και των ψυχικά ανάπηρων τύπου Σόϊμπλε που ζητιάνε την ισοπέδωση μας! Επιτέλους τέρμα! Έρχεται η επώδυνη απελευθέρωση μας Αρκετά τους ανεχτήκαμε! Χρυσή Αυγή η μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης.

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-14-iouliou-2015#ixzz3fqVQQAHO

Exit mobile version