Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τρίτο Μνημόνιο ως η Μεγάλη Ιδέα ενός αντεθνικού Καθεστώτος

Το τρίτο Μνημόνιο ως η Μεγάλη Ιδέα ενός αντεθνικού Καθεστώτος

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Έχει παρέλθει ένας και πλέον αιώνας από τότε που το Ελληνικό Έθνος ηγέρθη και αγωνίστηκε για την προάσπιση των δικαίων του και την απελευθέρωση των σκλαβωμένων αδερφών μας και γης προαιώνια ελληνικής. Η Μεγάλη Ιδέα υπήρξε η φυλετική κραυγή ενός Έθνους, η οποία ενσαρκώθηκε από έναν συνειδητοποιημένο Λαό έτοιμο να αγωνιστεί για την ελευθερία του έναντι οιουδήποτε τιμήματος.

Έκτοτε η έννοια της «Μεγάλης Ιδέας» επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο προ των χυδαίων και αισχρών Olympic Games του 2004, όταν και η ανάληψη της διοργάνωσης χαρακτηρίστηκε ως τέτοια από το στόμα του πρώτου πολίτη της χώρας. Η βεβήλωση των θυσιών και του ελληνικού αίματος που προσφέρθηκε στο βωμό της Εθνικής μας Ελευθερίας, από τους μηδαμινούς και τιποτένιους μεταπολιτευτικούς πολιτικάντηδες της χρεοκοπίας, συμπληρώνεται σήμερα από φιλελεύθερους και μαρξιστές λακέδες οι οποίοι έχουν ανάγει την υπογραφή του τρίτου κατά σειρά Μνημονίου στη «Μεγάλη Ιδέα» ενός αντεθνικού Καθεστώτος.

«Τη φλόγα άρπαξαν οι άνομοι, τη σβήσανε στα βαλτονέρια», γράφει ο μεγάλος Κωστής Παλαμάς και η φράση τούτη περιγράφει γλαφυρά τις μεθοδεύσεις του πολιτικού κατεστημένου της ταλαίπωρης Πατρίδος προκειμένου να αντιπαρέλθει δια της πλαγίας οδού το ξεκάθαρο μήνυμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Πράγματι, η κυβέρνηση της Αριστεράς άρπαξε τη φλόγα της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού κι επιχειρεί να τη σβήσει στα βαλτόνερα των Μνημονίων. Δεν υφίσταται τραγικότερη ειρωνεία από μία κυβέρνηση-θίασο η οποία θέτει ως πρόταση συμβιβασμού με τους δανειστές εκείνη την οποία ο Λαός μας παρά την τρομοκρατία απέρριψε στο πρόσφατο δημοψήφισμα!

Καθίσταται, συνεπώς, σαφές, πως για το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας, η σύναψη μιας επαίσχυντης και εθνοκτόνου συμφωνίας η οποία συνιστά το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο, προβάλλεται πλέον ως το ανώτερο Ιδανικό ενός Κράτους που έχει από καιρό πάψει να προστατεύει τα δικαιώματα του Ελληνισμού. Η πραγματική τραγωδία βεβαίως, δεν είναι η αναπόφευκτη υπογραφή του Νέου Μνημονίου, αλλά το γεγονός ότι ένας Λαός Περήφανος κυβερνάται από δειλούς και προσκυνημένους, θλιβερούς κομπάρσους της Ιστορίας στην οποία θέτουν το όνομά τους στις πλέον μελανές σελίδες. Εύστοχα συνεπώς, επισημαίνει ο πολύς Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για την εποχή του μεν, παραμένοντας δραματικά επίκαιρος δε το εξής: «Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος»!

Η πηγή των δεινών του Ελληνισμού έχει λοιπόν επισημανθεί τουλάχιστον εκατό χρόνια πριν. Οι ανίκανοι κυβερνήτες της Ελλάδος είναι οι υπεύθυνοι των δεινών των Ελλήνων, είναι εκείνοι που συνειδητά συντηρούν την Πατρίδα και το Λαό μας υπό την ασφυκτική και θανάσιμη δουλεία των τόκων. Κι όσο Πατρίδα και Λαός παραμένουν δούλοι των τόκων, ο Ελληνισμός δεν μπορεί να είναι ελεύθερος να εκπληρώσει το ιστορικό του πεπρωμένο.

Για τους παραπάνω λόγους, το έργο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συνίσταται στην αφύπνιση του εξαθλιωμένου Ελληνισμού, ήτοι στον Επανελληνισμό του. Το Έθνος οφείλει να επανεύρει τον αληθή, πρωταρχικό του χαρακτήρα: επιστροφή στις ακατάλυτες ελληνικές Αξίες, στα προαιώνια Ιδανικά μας. Μέχρι, όμως, να συμβεί τούτο, το εθνικό δηλαδή μας ξύπνημα, οι στίχοι του Κωστή Παλαμά θα δίνουν ποιητική χροιά στα αίσχη ενός Καθεστώτος φαύλων και ανθελλήνων:

«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι
».

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-trito-mnhmonio-ws-h-megalh-idea-enos-antethnikou-kathestwtos#ixzz3fqXLksp5

Exit mobile version