Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο φόβος της Αριστερής Πλατφόρμας: «Δεν θα αφήσουμε το “όχι” στην Χρυσή Αυγή»

Ο φόβος της Αριστερής Πλατφόρμας: «Δεν θα αφήσουμε το “όχι” στην Χρυσή Αυγή»

Η εσωκομματική θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπορεί να φτάσει σε ανεξέλεγκτες και διαλυτικού τύπου γι’ αυτόν καταστάσεις, οδηγεί το καθένα από τα αντιπαλόμενα στρατόπεδα να σχεδιάσει την στρατηγική του. Μεγάλος μπελάς για την κυβέρνηση αποτελεί το γεγονός ότι οι βουλευτές οι οποίοι πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα, όχι μόνο δεν σκέπτονται να παραιτηθούν, αλλά αν χρειαστεί θα φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο. Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: ο φόβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το σοβαρό ενδεχόμενο, δηλαδή, τα λαϊκά στρώματα, τα οποία στις 25 Ιανουαρίου έδωσαν μια καθαρή, όσο και εντυπωσιακή, πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμόσει ένα αντιμνημονιακό πολιτικό πρόγραμμα, τώρα που βλέπουν ότι το συνονθύλευμα του Τσίπρα τους πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, να στραφούν προς την μόνη συνεπή αντιμνημονιακή δύναμη που απέμεινε, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρουν τα «Νέα» της Τρίτης, σε πολιτική ανάλυση γύρω από την κατάσταση που επικρατεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων γράφουν και τα εξής:

«Η Αριστερή Πλατφόρμα φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις της. Σε κλειστή σύσκεψή της στη Βουλή αποφάσισε, όπως αναμενόταν άλλωστε, την καταψήφιση νομοσχεδίων και συμφωνίας. Επίσης, κατέληξε πως οι βουλευτές της δεν θα παραιτηθούν με το σκεπτικό πως οι ίδιοι παραμένουν συνεπείς απέναντι στις συνεδριακές αποφάσεις και στο πρόγραμμα, σε αντίθεση με την κυβέρνηση Τσίπρα που άλλαξε γραμμή και ψηφίζει Μνημόνια. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την Αριστερή Πλατφόρμα. Από τον σχηματισμό κοινοβουλευτικής ομάδας που θα υπερασπιστεί το Όχι του δημοψηφίσματος εντός της Βουλής, “δεν θα εκχωρήσουμε αυτό το προνόμιο στη Χρυσή Αυγή”, έως τη διεκδίκηση της πλειοψηφίας του κόμματος μέσα από ένα συνέδριο, τη διεκδίκηση του οποίου θα αξιώσει η μειοψηφία. Βεβαίως, στο τραπέζι παραμένει και η πιθανότητα δημιουργίας νέου κόμματος».

Ο Λαφαζάνης και το επιτελείο του αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι η εξαπάτηση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ προς το 62% των Ελλήνων, που είπαν ένα υπερήφανο «όχι» στις 5 Ιουλίου, θα τους κάνει να εγκαταλείψουν οριστικά τον νέο πολιτικό υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων και να οδηγηθούν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο δεν προσκυνάει τους πολιτικούς και οικονομικούς κατακτητές της Πατρίδας μας. Οι «εξαπατημένοι», λοιπόν, πολιτικάντηδες της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι δεν θα ήθελαν να δουν κάτι τέτοιο. Όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των στενών συντηρητικών τους συμφερόντων και την πολιτική επιβίωσή τους, αλλά και για την έντονη ανησυχία τους ότι η μαζική εισροή αναρίθμητων Ελλήνων στο κομματικό στρατόπεδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα δημιουργήσει πολιτικές εξελίξεις και αναταράξεις πολύ δυσάρεστες και μη αναστρέψιμες για τις ποικίλες εκφράσεις του συστήματος στην Χώρα.

Το «προνόμιο» του «όχι», το οποίο «δεν θα εκχωρήσουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» οι «αγανακτισμένοι» συνοδοιπόροι του Τσίπρα, δεν τους ανήκει για να μπορούν να το κρατούν ή να το παραχωρούν ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ορέξεις τους.  Αυτό το «όχι» αποτελεί μια Υπερήφανη Κατάκτηση του Ελληνικού Λαού, την οποία επέτυχε μέσα σ’ ένα κλίμα άμεσης τρομοκρατίας και εξαπάτησης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και έμμεσης ώθησης προς το «ναι» από την κυβέρνηση, η οποία όπως αποδείχθηκε από την ροή των γεγονότων δεν επιθυμούσε στην πραγματικότητα την επικράτηση του  «όχι». Αυτό το «όχι», λοιπόν, των Ελλήνων θα το υπερασπιστεί εκείνη η Πολιτική Δύναμη, η οποία το εννοεί πραγματικά και δεν πρόκειται να το προδώσει. Και αυτό, φυσικά, δεν αφορά καμία Αριστερή Πλατφόρμα, ούτε κανένα άλλο «ορφανό» του ΣΥΡΙΖΑ, εντός ή εκτός των κόλπων του. Η ώρα της Γιγάντωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πλησιάζει.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-fobos-ths-aristerhs-platformas-den-tha-afhsoume-to-ochi-sthn-chrush-augh#ixzz3fruRqKup

Exit mobile version