Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιούνκερ καρφώνει ΟΛΟ το αντισυνταγματικό τόξο: Αποδέχτηκαν την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδος!

Γιούνκερ καρφώνει ΟΛΟ το αντισυνταγματικό τόξο: Αποδέχτηκαν την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδος!

Μετά τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, ακόμη ένας ευρωπαίος αξιωματούχος αποκαλύπτει την απόλυτη υποταγή Τσίπρα-Καμμένου αλλά και των υπολοίπων κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής, στις αδιανόητες απαιτήσεις των δανειστών.

Σε συνέντευξη σε γερμανικό μέσο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ αποκάλυψε όσα σκοπίμως αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα, ελληνόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Η κυβέρνηση Τσίπρα δέχθηκε τα πάντα, όλα όσα τους είχαμε προτείνει πριν από εβδομάδες, πριν από το δημοψήφισμα», υποστήριξε ο ευρωπαίος αξιωματούχος, συμπληρώνοντας πως «μίλησα με την ελληνική αντιπολίτευση, η οποία με διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα που απαιτούνται για τη συμφωνία θα περάσουν από τη Βουλή»!

Την ίδια ώρα που οι απατεώνες του «δημοκρατικού» τόξου έχουν το θράσος να ομιλούν περί «εθνικής κυριαρχίας» και «εθνικής αξιοπρέπειας», οι ίδιοι οι δανειστές ομολογούν πως όλα τα κόμματα της ελληνικής Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής, είναι ολοκληρωτικά υποταγμένα στους ξένους και δρουν προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τοκογλύφων.

Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να αντισταθεί απέναντι στο ξεπούλημα και την υποταγή. Η Χρυσή Αυγή είναι η εθνική απάντηση στο ραγιαδισμό και στην βαρβαρότητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giounker-karfwnei-olo-to-antisuntagmatiko-tojo-apodechthkan-thn-plhrh-upodo#ixzz3fsYMTEwQ

Exit mobile version