Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “επαναστάτες” των Α – ναι – λ: Το πρωί ανατινάζουν Γοργοπόταμους, το βράδυ υπογράφουν Μνημόνιο

Οι “επαναστάτες” των Α - ναι - λ: Το πρωί ανατινάζουν Γοργοπόταμους, το βράδυ υπογράφουν Μνημόνιο

Σθεναρή αντίσταση από τους εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ, όχι βεβαίως στην πολιτική αρένα και στις διαπραγματεύσεις, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, προχώρησε σε παρέμβαση-καμπή για την υλοποίηση του Μνημονίου των Σύριζα-ΑΕΛ:

«Ελάτε να ανατινάξουμε ενωμένοι τη γέφυρα του Γοργοπόταμου. Είναι χειρότερα από την κατοχή του 41. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ», έγραψε η ηρωίδα της εθνικής αντίστασης, απευθυνόμενη στους Τσίπρα και Καμμένο.

Η ίδια βουλευτής, τη βραδιά της ψήφισης της επαίσχυντης συμφωνίας που ήρθε στη Βουλή στα αγγλικά ως πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές, δήλωνε στον κομματικό της περίγυρο πως δεν μπορεί να την ψηφίσει διότι έτσι της είχε πει ο Όσιος Εφραίμ σε όνειρο που είδε! Φυσικά ψήφισε την κατάπτυστη πρόταση, εκ της οποίας προήλθε το επαχθές Μνημόνιο, αποδεικνύοντας πως οι πολιτικάντηδες δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.

Παρομοίως εν όψει της επικείμενης ψήφισης των εθνοκτόνων μέτρων του Μνημονίου των Τσίπρα-Καμμένου, το πρωί ονειρεύονται αντίσταση και το βράδυ -όπως είπε και ο Καμμένος- γονατίζουν και υπογράφουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-prwi-anatinazoun-gorgopotamous-to-bradu-upografoun-mnhmonio#ixzz3fsppEhzu

Exit mobile version