Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Πραγματικά απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Αυτοί που δήλωναν ως αντιμνημονιακοί υπέγραψαν ένα νέο εθνοκτόνο μνημόνιο με μέτρα πολύ χειρότερα από τα δύο προηγούμενα. Τελικά έγινε δημοψήφισμα για να πει ο Ελληνικός Λαός το ΌΧΙ και να εφαρμοστεί το ΝΑΙ, ακόμα και από αυτούς που υποστήριζαν το ΌΧΙ οι οποίοι έγιναν πιο φανατικοί του ΝΑΙ. Οι “δημοκρατικές διαδικασίες” εφαρμόστηκαν με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμα φορά. Εκεί που θα σταθώ όμως είναι η φράση ενός συμπολίτη μου που τυχαία ανοίξαμε συζήτηση περιμένοντας στην ουρά του ATM σχολιάζοντας την τραγική αυτή κατάσταση. Συγκεκριμένα μου είπε ότι πάνε την χώρα μας 500 χρόνια πίσω! Φυσικά σε όλους μας θυμίζει κάτι αυτή η έκφραση. Είναι αυτή η φράση που η “Μαντάμ” Δούρου είχε πει τότε στον Ηλία Κασιδιάρη στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη. Τώρα τι έχει να πει άραγε η κυρία αυτή; Ότι και να πει ο Ελληνικός λαός πλέον βλέπει, ότι και να πουν τα ΜΜΕ και ο κάθε λαοπλάνος πολιτικάντης η αλήθεια και η πραγματικότητα δεν κρύβεται διότι όταν θα έρθει η ώρα να κλείσουμε τις τηλεοράσεις και να βγούμε μία βόλτα στο δρόμο η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανένας δεν μπορεί να την αλλάξει. Μία πραγματικότητα η οποία δικαιώνει τον αγώνα και όλα αυτά που τόσα χρόνια φωνάζει η Χρυσή Αυγή. Αυτή την πραγματικότητα που προσπαθούν τα ΜΜΕ να μας την αλλάξουν αυθυποβάλλοντας μας είτε μέσω του τρόμου είτε μέσω τις επιτυχίας. Και στις δύο περιπτώσεις μας εξαπατούν διότι όλα είναι εικονικά για να υπάρχουν μόνο στον κόσμο της παραπληροφόρησης και της μαζικής εξαπάτησης των μνημονιακών ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται διότι κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί από την πραγματικότητα!

Κυριάκος
Καλαμάτα

Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Κι εδώ γεννάτε το εξής ερώτημα .Τι θα γινόταν αν αναγκαζόμασταν να επιστρέψουμε στο Εθνικό μας νόμισμα ; Καταστροφή φυσικά .Διότι όλοι οι οίκοι αξιολόγησης θα φρόντιζαν να υποτιμήσουν την ΔΡΑΧΜΗ αρχικά τουλάχιστον 50% .Τι θα γινόταν όμως αν οι BRICKS δεν μας υποτιμούσαν τόσο πολύ ;Τι θα γινόταν αν κλείναμε με συμφωνία (όχι δανειακή) εισαγωγής πρώτων υλών απ’ τις αγορές της ανατολής με την προϋπόθεση να υποτιμήσουν το νόμισμα μας 15% .Μήπως όλα τα πληγωμένα απ’ την κρίση κράτη θα έκαναν το ίδιο ;Μήπως οι αγορές της ανατολής θα πατούσαν πιο γερά ανοίγοντας τις πόρτες τους μια αξιόπιστη ένωση με τις δυτικές αγορές ;Καθιστώντας ηττημένους τους κερδοσκόπους που προσπαθούν αυτή την στιγμή να κατασπαράξουν τα Έθνη ;Διότι είναι φανερό ότι με τέτοια συμφωνία η επιστροφή στην δραχμή γίνετε σχεδόν αναίμακτα ,δίνοντας τον απαιτούμενο χρόνο να ορθοποδήσουμε την παραγωγή μας .

Χ. Ε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο!

Θέλουν να γονατίσουν τον λαό και με ένα ζητιανοκόματο να ζήσουμε ως πρόσφυγες στην πατρίδα μας.   Δεν σεβάστηκαν έναν λαό που με θυσίες
έχει κερδίσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.   Αρνήθηκαν το χρέος τους προς τον λαό, γιατί Θεό δεν έχουν μέσα τους και χωρίς να μετρήσουν την δύναμη της ψυχής μας αποφάσισαν να μας τιμωρήσουν γιατί τολμάμε να έχουμε ακόμη ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ξεχνούν όμως πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ, φοβέρες δεν λογαριάζουν και οι συμφωνίες που έχουν αποφασιστεί για δήθεν ελάφρυνση της σκλαβιάς μας, δεν μετράνε. Τα βάσανα της σκλαβιάς δεν έχουν μέτρο, ας το καταλάβουν καλά όσοι με δοσίματα, αρπαγές, αδικίες και ραδιουργίες προσπαθούν να μας απαλύνουν τις πληγές και να μας αποκοιμίσουν.

Η πίκρα της προδοσίας δεν γλυκαίνει ούτε ξεχνιέται, ιδιαίτερα όταν αυτό που προδίδεται είναι ο,τι πιο ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ: Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;; ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ποιος από αυτούς έχει ακούσει ή ξέρει κάτι για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ;;; Αυτοί ήταν πατριώτες και οχι οι σημερινοί ξενοκίνητοι καθηγητές, με τα δις στις
ξένες τράπεζες και το ψέμα στο στόμα.

Φυσικά από την αριστερά δεν περιμέναμε κάτι άλλο, η Ιστορία  επαναλαμβάνεται…..! Όσο πιο γρήγορα γλυτώσουμε από αυτούς τόσο γρηγορότερα θα ανακάμψει η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…..και αυτή την φορά τα ισόβια θα είναι ισόβια! Εκτός αν προτιμούν να εργασθούν στα έργα για την αναδιάρθρωση του κράτους….. χρειάζονται χέρια!

Αγγελική Γ.-Α.

“Alexis” το παιδί των τοκογλύφων – Σουλτς: «Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να περάσει τόσο σκληρό Μνημόνιο»!

Αρχηγέ και λοιποί συναγωνιστές, όλοι οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων κομμάτων της μεταπολίτευσης αλλά και τα δημοσιογραφικά σκυλιά τους λύσσαξαν και συνεχίζουν να λυσσούν στην κυριολεξία κατά της Χρυσής Αυγής μετά την είσοδο της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με όλα τα γνωστά άδικα επακόλουθα για μεγάλο αριθμό συναγωνιστών χαρακτηρίζοντας το κίνημα μας ως φασιστικό / νεοναζιστικό. Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί απέναντι στην άθλια αυτή συμφωνία κατά του Ελληνικού Έθνους και την απροκάλυπτη εκχωρητής της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας εκτελώντας κατά γράμμα και χωρίς αντίσταση τις προσταγές/διαταγές της αληθινά νεοφιλελεύθερης/ καπιταλιστικής Γερμανίας η οποία έδειξε το πραγματικό σιωνιστικό της πρόσωπο όχι μόνο απέναντι στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη; Ο λαός με το πρόσφατο “ΟΧΙ” του στο δημοψήφισμα έδωσε εντολή για τερματισμό της λιτότητας και των μνημονίων αλλά δυστυχώς αλλιώς μεταφράστηκε από όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και μετατράπηκε σε “ΝΑΙ” στα ισόβια δεσμά της Πατρίδας μας στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και στους εχθρούς της. Έτσι για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς περισσότερους είναι χρέος όλων μας αλλά κυρίως των βουλευτών του Κινήματος μας να αντισταθούν και να αποτρέψουν την άθλια αυτή ανθελληνική πολιτική και να δώσουν στον λαό να καταλάβει ότι όλες οι ιδεολογικές αποχρώσεις που αντιπροσωπεύονται στη Βουλή από όλα τα προδοτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου το μόνο που αποσκοπούν είναι η διατήρηση/συμμετοχή τους στην εξουσία ακόμα και με κόστος το θάνατο του Ελληνισμού. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει πραγματικά ο τόπος.

Σας Ευχαριστώ.

Γ.Π.

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο “Μακελειό”: Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας – Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρες

Που να μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν έναν κώδικα τιμής που έρχεται από πολύ παλιά και μια πηγαία εγρήγορση που είχα τη τιμή σαν καταδρομέας στη 35 να μας περάσει τότε ο διοικητής  κος Συναδινός .Γιατί ήταν ο  μόνος που δεν επιτέθηκε προσωπικά στον Τσιπρα. Γιατί εκεί για την ΕΛΛΑΔΑ πήγαν και όχι για αυτό που ήθελαν οι άλλοι το μπάχαλο που ως συνήθως είναι του Έλληνα ιδίωμα.

Ε.Β.

Ήρθε στη Βουλή το Μνημόνιο της Αριστεράς: Σε 15 σελίδες ξεπουλάνε την Ελλάδα και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό

Για να σταθούμε στα πόδια μας χρειαζόμαστε έδαφος, γη, για να τα στερεώσουμε. Από την στιγμή που πουλήθηκε η γη για κάτι χρωματιστά χαρτάκια με το σήμα € που αύριο δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν είμαστε στον αέρα, η γη μας πουλήθηκε στο Σοβιέτ της ΕΕ με κέντρο την Μόσχα ωχ! συγνώμη το Βερολίνο ήθελα να πω. Ίσως οι σωτήρες μας επιτρέψουν να παραμείνουμε κάτοικοι στα εδάφη των προγόνων μας όπως οι Αμερικανοί έχουν επιτρέψει στους Ινδιάνους να ζουν σε μερικές περιοχές της Αμερικής. Βλέπετε και εκεί τους δώσανε κάτι καθρεφτάκια για να τους πάρουν την γη και οι Ινδιάνοι μη κατανοώντας πως κάποιος μπορούσε να κάνει την γη δική του την έδωσαν, την συνέχεια την ξέρετε. Ξυπνήστε αδέλφια Έλληνες όλων των κομματικών χρωμάτων,  η Ελλάδα έχει όλα τα χρώματα του ουρανίου τόξου και τα αγκαλιάζει με συνοχή όσο παραμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!

Δ.Α

Μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει το υπερήφανο “ΟΧΙ” της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί φίλοι, γενναίοι υπερασπιστές της ελευθερίας, Δεν είναι μνημόνιο δεν είναι συμφωνία, είναι υποταγή και εσχάτη προδοσία. Η Ελλάδα μας προδόθηκε. Είστε πλέον η τελευταία ελπίδα του έθνους. Ήμαστε και θα είμαστε μαζί σας μέχρι την απελευθέρωση, μέχρι την τελική νίκη. Στο δρόμο των προγόνων μας, για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τις  οικογένειές μας,  τους φίλους μας, τους συν-Έλληνες που υποφέρουν. Νυν υπέρ πάντων ο αγών. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Π.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-iouliou-2015#ixzz3fw8WvxE6

Exit mobile version