Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει πει ξεκάθαρα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Σήμερα το πρωί στις επιτροπές ήταν να τοποθετηθώ για το επερχόμενο μνημόνιο, όμως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποφάσισαν πρώτη φορά να κρατήσουν το χρονικά όρια που έθεσαν (αυτό δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ!) και έληξαν την συνεδρίαση στις 14:30. Έτσι, πολλοί βουλευτές μας δεν μπόρεσαν να τοποθετηθούν και μία απ’ αυτούς ήμουν κι εγώ.

Εάν λοιπόν, είχα την ευκαιρία να τοποθετηθώ θα τους έλεγα τα εξής:

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει πει ξεκάθαρα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ είτε αυτά είναι εγχώρια, είτε είναι εισαγόμενα.

Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, άλλωστε στο πρόσφατο δημοψήφισμα μίλησε ο Ελληνικός Λαός, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Το 62% των Ελλήνων ασχέτως πολιτικής παρατάξεως, ενώθηκε και είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ένα όχι, το οποίο ο δοτός πρωθυπουργός, και μη βιαστείτε να διαμαρτυρηθείτε, διότι αν ήταν ο πρωθυπουργός των Ελλήνων θα τιμούσε αυτό το ΟΧΙ, και δε θα πήγαινε να ξεπουλήσει ολόκληρη τη χώρα λίγες ημέρες αργότερα, σαν να ήταν το χωράφι του παππού του! Αντί λοιπόν να το διαπραγματευτεί σκληρά αυτό το όχι, το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Είναι φανερό ότι δεν κατάλαβε τι κατάφερε να κάνει με αυτό το δημοψήφισμα! Κατάφερε και ένωσε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, πέρα από κόμματα κι αποκόμματα. Δεν ψήφισαν κομματάρχες και κομματόσκυλα, ο Ελληνικός Λαός ψήφισε, ενωμένος…

Θα καταθέσω  για τα πρακτικά μερικά από τα μηνύματα που του έχουν σταλεί στον λογαριασμό που διατηρεί στο φέισμπουκ, μηνύματα από ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν και αυτός τους απογοήτευσε, τους κορόιδεψε, τους πρόδωσε.

Δεν γνωρίζω αν τα έχει δει, μάλλον δεν θα τα έχει δει ή και να τα έχει δει λίγο τον ενδιαφέρουν… Και επειδή είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που τον καλούν να φύγει και να μη υπογράψει αυτή την επαίσχυντη συμφωνία και να κρατήσει την αξιοπρέπεια του λαού, θα διαβάσω ενδεικτικά δυο απ’ αυτά: Maria Sofi Έχω δυο παιδάκια το ενα 4,5 χρ κ το αλλο μόλις 45 ημερών θέλω ενα μέλλον για αυτά σε παρακαλω μην μας πρόδωσεις κ εσυ!!! Σε πίστεψα με κ είμαστε μαζι σου γ@μησετ@ όλα κ γυρνά πίσω.     Ειρηνη Νασιουλα Αλέξη ειμαι μανα 3 μικρων παιδιων 8, 6 και 3 χρονων, τα οποια τα μεγαλωνω μονη μου με πολυ κοπο και σου λεω ενα…..φυγε απο εκει!Δεν θελω τα παιδια μου να ειναι σκλάβοι κανενος!Οσο κι αν πεινασουμε, θα τα καταφερουμε, ολο αυτο θα μας βγει σε καλο, θα αναγεννηθουμε απο τις σταχτες μας, αν συμφωνησεις σε ολα αυτα θα ειμαστε συνεχεια σε εξαθλιωση!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να… «νομοθετήσουμε» δεν είναι ενός ευνομούμενου ελεύθερου κράτους, αλλά μίας αποικιοκρατίας και κάτω από καθεστώς τρόμου και εκβιασμού με τις τράπεζες να εξακολουθούν να παραμένουν κλειστές!

Τα μέτρα αυτά είναι δε τόσο ανεδαφικά που δεν φαντάζομαι να υπάρχει άνθρωπος με σώας τας φρένας του που να πιστεύει ότι μπορούν να εφαρμοστούν.

Τέλος εκτιμώ ότι δεν πρέπει να φύγουν όσοι έμειναν πιστοί στις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα φαίνονται σαν να είναι αυτοί που διαφωνούν με το κόμμα, αλλά ο πρωθυπουργός πρέπει να αλλάξει κόμμα.

Ο λαός, μη γελιόμαστε, ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αντιμνημονιακό προεκλογικό του λόγο και όχι για τις θέσεις τους για την λαθρομετανάστευση ή τους γκέι γάμους!

Αγαπητοί συμπατριώτες, άλλο ένα κόμμα, αριστερό αυτή τη φορά, σας πρόδωσε!

Ένα είναι το κόμμα το οποίο δεν θα σας προδώσει ΠΟΤΕ και αυτό είναι το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!”

Ελένη Ζαρούλια – Β’ Αθηνών

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

 

Exit mobile version