Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθεστωτικό αδιέξοδο εμπρός στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Καθεστωτικό αδιέξοδο εμπρός στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Α. Ρουπακιώτης για τη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής: «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι. Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;»

Το καθεστώς των μνημονίων προέβη σε εγκλήματα προκειμένου να περιορίσει τη δυναμική της Χρυσής Αυγής το καλοκαίρι του 2013. Στήθηκε μία ολόκληρη σκευωρία από παραδικαστικούς και πολιτικάντηδες του μνημονίου, η οποία συνεχίζεται έως και σήμερα. Παράλληλα με την δράση του «γαλάζιου» παραδικαστικού κυκλώματος, ένα «ροζ» δημοσιογραφικό δίκτυο συνέγραφε βιβλία με χρηματοδότηση της Μέρκελ, προκειμένου να λασπολογήσει την Χρυσή Αυγή.

Τώρα και εν όψει του τρίτου… αριστερού μνημονίου, το καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία είχανε τις αναλύσεις που έδειχναν πως είτε σε περίπτωση «ρήξεως», είτε σε περίπτωση «συμφωνίας», κερδισμένη θα ήταν μονάχα η Χρυσή Αυγή. Το σύστημα αποφάσισε εν τέλει περί του ζητήματος, υπογράφοντας την συμφωνία των Βρυξελλών, αλλά κατασκευάζοντας αριστερά και δεξιά αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τώρα το ερώτημα είναι τι κυβέρνηση θα καταφέρει να εξυπηρετήσει αυτή τη συμφωνία, το νέο αριστερό μνημόνιο, χωρίς να υπάρξει εκτίναξη της Χρυσής Αυγής.

Η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το μνημόνιο, γιατί τότε θα διαλυόταν προς τέρψιν ολόκληρου του Ελληνικού Λαού και αξιωματική αντιπολίτευση θα γινόταν η Χρυσή Αυγή.

Ο Τσίπρας δεν δέχεται να γίνει «παρένθεση» γιατί τότε θα ερχόταν η διάλυση του Σύριζα, γεγονός που πάλι θα πυροδοτούσε «ανεπιθύμητες» ανακατατάξεις στον εκλογικό χάρτη. Από την άλλη η «παπαδημοποίησή» του θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Πραγματικό αδιέξοδο για το σύστημα, που προσπαθεί να βρει διέξοδο στον γρίφο αυτό. Δεν γνωρίζουμε τι θα αποφασίσουν τελικά, αλλά δείτε μια σπαρταριστή «ανάλυση» από την εφημερίδα των φωτομοντάζ:

«Θα ήταν επομένως πραγματική στρεψοδικία να αντιτάξει κάποιος ότι αν τυχόν παραιτηθεί ο Τσίπρας θα μπει δοτή κυβέρνηση στη θέση του. Είναι προτιμότερο να επιτελέσει το έργο δοτής κυβέρνησης η σημερινή κυβέρνηση, απαλλαγμένη από όσους διαφωνούν και εμπλουτισμένη με τους γνωστούς πρόθυμους;  Να γίνει δηλαδή δοτή μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε σε συνθήκες ιδεολογικού και επικοινωνιακού πολέμου και ενσάρκωσε μέχρι πρότινος τις ελπίδες των λαών της  Ευρώπης; Έχουμε συναίσθηση που θα εκτιναχτεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής σε μια τέτοια περίπτωση;Ας παραιτηθεί λοιπόν η κυβέρνηση τώρα και ας αναλάβουν οι όποιοι Παπαδήμοι, για να έχουμε και μια κυβέρνηση να ρίξουμε.»

Το Τσίρκο του Σύριζα σε όλο του το μεγαλείο!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathestwtiko-adiejodo-empros-sthn-ragdaia-anodo-ths-chrushs-aughs#ixzz3g0p6d8dv

Exit mobile version