Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Βόρεια Προάστια, Αλεξανδρούπολη, Θάσος

Την Παρασκευή, 10-07-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και υπεύθυνο της Τ.Ο. Σαλαμίνος, Μιχάλη Παπαδημητρίου, με τίτλο: Ο Εθνικισμός στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Ο Συναγωνιστής άρχισε τον λόγο του κάνοντας σύντομο σχολιασμό της επικαιρότητας. Ανεξάρτητα από το αν τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” δηλώνουν πως στηρίζουν το ΟΧΙ, είναι πλέον εξακριβωμένο απόλυτα πως είναι όλοι προδότες και υποκριτές. Τα ΜΜΕ από την άλλη, κάνουν το ψέμα μεγάλο και επαναλαμβανόμενο, μα σύμφωνα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για πρώτη φορά δεν τους βγήκε.

Περνώντας στο κυρίως θέμα της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής άρχισε να αποκαλύπτει με στοχευμένα ιστορικά και πολιτικά παραδείγματα την σήψη και την διαφθορά, που κουβαλά ο “πολιτισμένος” δυτικός κόσμος εν έτη 2015, πάντα κάτω από το πέπλο του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας. Τρανό παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την διάπλαση του κράτους του Ισραήλ στο πέρασμα του χρόνου. Σήμερα, η “μήτρα” του “αντιρατσισμού και των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, αποτελεί το νούμερο ένα κράτος σε φυλετικές διακρίσεις, κοινωνικής και πολιτικής προπαγάνδας, οικονομικών σκανδάλων σε παγκόσμια κλίμακα και οργανωμένο έγκλημα. Όποιος προωθεί την διεθνοποίηση της Ευρώπης, προωθεί και τον θάνατο της. Σε αυτό το σημείο, ο Συναγωνιστής τόνισε με όλο το Εθνικιστικό του σθένος, πως σαν Έλληνες έχουμε ιερό καθήκον να πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε σιωνιστική μορφή. Έπειτα ο Συναγωνιστής μίλησε για το τραπεζικό σύστημα, περιγράφοντας το ως μία παγκόσμια διακινούμενη επιχείρηση   σε πλήρη σύνδεση με τα προηγούμενα λεγόμενα του.

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής ανέλυσε το πως η Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα κεντρικό μέτωπο αντίστασης για ολόκληρη την Ευρώπη. Σε αυτό το σημείο, ο Συναγωνιστής βρήκε ένα πέρασμα ώστε να περιγράψει τον Χρυσαυγίτη ως ηρωικό άνθρωπο και να αναλύσει τις αρετές του. Ο ηρωικός άνθρωπος βρίσκεται πάντα εναντίον όλων, και όλοι είναι εναντίον του. Ήταν ανέκαθεν ένας μάρτυρ, οπού μπροστά στα ιδανικά και τις αξίες του δεν τον ένοιαζε η συντριβή του. Έτσι λοιπόν, μέσα σε μία παρηκμασμένη αστική κοινωνία, κάποιοι επιλέγουν να διαφοροποιηθούν πλήρως από αυτήν, επιλέγοντας τον Εθνικισμό ως στάση ζωής, και όχι τον εύκολο δρόμο.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής έκανε μία σύνοψη ώστε να οδηγηθούμε σε κάποιο συμπέρασμα. «Όσοι ζωντανοί», γνωρίζουν καλά πως σύμφωνα με την ιστορία μας και την πολιτιστική μας κληρονομία, δεν θα μπορούσε να μας εκφράζει σαν λαό κάποια άλλη ιδεολογία εκτός από τον Λαϊκό Εθνικισμό. Ο Αγώνας μας είναι μεγάλος και απαιτεί υπεράνθρωπη πίστη και ατσάλινη πειθαρχία. Είμαστε και επίσημα, ο μοναδικός πόνος και των μπολσεβίκων και των τοκογλύφων. Ακολούθησε εκτενής πολιτικός και ιδεολογικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος συναγωνιστών με έντονο αγωνιστικό παλμό ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρόν στο έκτακτο κάλεσμα της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Δευτέρα 13/7/2015. Ο Γραμματέας Μιχάλης Μπέλλος έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη της Τοπικής για την άψογη παρουσία τους στις κινητοποιήσεις, στις Δράσεις, στην αλληλεγγύη καθώς επίσης και για την άκρως δυναμική παρουσίας μας στο Διαδίκτυο και μέσα Κοινωνικής δικτύωσης παρά την συνεχόμενη εχθρική στάση τους απέναντι στο κίνημά μας.  Επίσης μετέφερε συγκινητικό αγωνιστικό μήνυμα προς όλους από τον μόλις λίγων ημερών αποφυλακισμένο πολιτικά διωκόμενο και κεφαλή της Τοπικής μας Βουλευτή Β’ Αθηνών, Γερμενή Γεώργιο δίνοντας μας ραντεβού αυτή την Τετάρτη 15/72015 στις 20:00 στα γραφεία μας για να σφίξει το χέρι στον καθένα μας προσωπικά.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής και ο ειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης Μιχάλης Καρακώστας πραγματοποίησε με λεπτομερή αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τα δραματικά για την Πατρίδα μας αποτελέσματα. Ανέλυσε με ποιο προκαθορισμένο και στημένο σχέδιο τα ξένα συμφέροντα με συνεργάτες τους τις προδοτικές κυβερνήσεις από το ’74 και μετά, έφτασαν την Ελλάδα στην εξαθλίωση με αποκορύφωμα το θέατρο του Μνημονικού ΣΥΡΙΖΑ που μας φόρτωσε το νέο Εθνοκτόνο Αριστερό μνημόνιο το οποίο ουσιαστικά παραχωρεί την Εθνική μας κυριαρχία στους Διεθνείς Τοκογλύφους με μηδενική πιθανότητα ανάκαμψη μας, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα μας και την ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών και την «Μετατροπή» τους σε Συριζο-Έλληνες με  άθλια αντισυνταγματικά νομοσχέδια. είναι ολοφάνερο πλέον ότι επιδιώκουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό των Ελλήνων. Η έκτακτη συνέλευση έληξε με τον Εθνικό μας ύμνο και του κινήματος δίνοντας όλοι όρκο σκληρού ακούραστου αγώνα για να κρατήσουμε την Πατρίδα μας ζωντανή και να ανήκει στους Έλληνες.

Την Δευτέρα 6/7/2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, με κεντρική ομιλίτρια την συναγωνίστρια Χριστίνα Ζουμπούλη με θέμα “Ο δωδεκάλογος του Εθνικιστή”,βασισμένο στο βιβλίο του Δημήτρη Σκαρλάτου Σούτζου “Λόγια της Πατρίδας και της Τιμής”. Αναφέρθηκε αναλυτικά στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να είναι Εθνικιστής,όπως τιμή, τόλμη, εχεμύθεια, μόρφωση κ.α ,γιατί αυτά είναι τα όπλα που χρειαζόμαστε για να καταφέρουμε να εξοντώσουμε κάθε εχθρικό εμπόδιο και να έχουμε μία Ελλάδα ικανή να αναπτύξει και να διασπείρει για άλλη μια φορά στον κόσμο τον Εθνικό της πολιτισμό. Κατόπιν ακολούθησε σχολιασμός της ομιλίας μεταξύ των συναγωνιστών. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη, 08/07/2015, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Αρχικά αναφέρθηκε στο συντριπτικό ΟΧΙ που ψήφισε ο ελληνικός λαός την Κυριακή καθώς και στην παραίτηση του αρχισκευωρού Σαμαρά.Το ΟΧΙ του λαού μας ήταν ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, αλλά ο mister Τσίπρας μας ξεγέλασε και μας πρόδωσε για άλλη μια φορά.Είναι έτοιμος να υπογράψει νέο τριετές μνημόνιο με ακόμα σκληρότερα μέτρα.Ακόμη αναφέραμε και την άρνηση του Αρχηγού μας στην συνεδρίασε όλων των πολιτικών αρχηγών καθώς και το τεράστιο πρόβλημα των λαθρομεταναστών οι οποίοι σε λίγο θα ετοιμάζουν εξεγέρσεις αν δεν ικανοποιούμε τα αιτήματά τους, όπως συμβαίνει στην Μυτιλήνη όπου σωρεία λαθρομεταναστών έχουν ξεσηκωθεί επειδή θέλουν να πάνε στον Πειραιά. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn244#ixzz3g3uQbi9N

Exit mobile version