Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μνημονιακός Ψαρράς ξαναχτυπά

Ο μνημονιακός Ψαρράς ξαναχτυπά

Ο μνημονιακός Δημήτρης Ψαρράς, ο τύπος ο οποίος με μια… ασύλληπτη επιχειρηματολογία προσπάθησε να δικαιολογήσει την πλήρη μεταστροφή του Τσίπρα σε όργανο του Μνημονίου, φαίνεται ότι ενοχλείται σφόδρα από το γεγονός ότι ξεκαθαρίζοντας το πολιτικό τοπίο από την ομίχλη των τελευταίων μηνών, αναμφισβήτητα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί πλέον την μόνη Γνήσια και Συνεπή αντιμνημονιακή δύναμη.

Προσπαθώντας να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις από την πρόσφατη παραδοχή του Βαρουφάκη σε συνέντευξή του στις 13 Ιουλίου ότι «δεν μπορώ να δω κανένα άλλο πιθανό αποτέλεσμα από την περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Αυτοί δυστυχώς είναι εκείνοι που θα κληρονομήσουν τον μανδύα της καμπάνιας κατά της λιτότητας», γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Άλλο που δεν ήθελε βέβαια η Χρυσή Αυγή: να τη χρίζουν διάδοχο του “αντιμνημονιακού μετώπου” o ίδιος ο κ. Βαρουφάκης και οι λοιποί εμφανιζόμενοι ως γνήσιοι αντιμνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ. Για ακόμα μια φορά, η άγνοια σχετικά με το τι πραγματικά είναι και τι λέει η ναζιστική οργάνωση οδηγεί στην παγίδα της δικής της προπαγάνδας ακόμα και τον χαρισματικό και τετραπέρατο τέως υπουργό Οικονομικών, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετούν το ίδιο μοντέλο. Ο “αντιμνημονιακός” αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι παραμύθι. Απλώς, σήμερα, όπως κάνει και κάθε άλλη φορά, ο καιροσκοπικός αυτός εσμός ναζιστών επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή απογοήτευση από το τρίτο μνημόνιο. Το ίδιο έκανε και με το δημοψήφισμα. Ενώ μέχρι την Κυριακή τηρούσε σιγήν ιχθύος και εξαφάνιζε από τα πρωτοσέλιδα των δύο εφημερίδων της κάθε σχετική αναφορά, μετά την θριαμβευτική επικράτηση του Όχι, βγήκε να πανηγυρίζει για τη νίκη της».

Γνωστό το θράσος του Ψαρρά. Το επέδειξε, άλλωστε, και την επόμενη μετά την σύναψη της κατάπτυστης συμφωνίας, όταν σε άλλη ασύλληπτης διαστάσεως «ανάλυσή» του έκανε ό,τι μπορούσε για να δικαιολογήσει το ξεπούλημα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ η κυβέρνηση συμφωνούσε στην δημιουργία ενός τρίτου Μνημονίου, ακόμη πιο εφιαλτικού για τον Ελληνικό Λαό, αυτός χαμένος στις αντιφάσεις του «αντιφασισμού» του, μας έλεγε για «ουσιαστικές αλλαγές που να φέρουν τη σφραγίδα μιας φιλολαϊκής κυβέρνησης»!

Καθώς, όμως, αναρωτιέται «Από πού κι ως πού λοιπόν μιλά κανείς για “αντιμνημονιακή” Χρυσή Αυγή;», επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί ότι το ευρώ μας χρωστάει και δεν του χρωστάμε, του αντιστρέφουμε το ερώτημα και του λέμε: Από πού κι ως πού, λοιπόν, μιλά κανείς για «αντιμνημονιακό» ΣΥΡΙΖΑ; Δεν πρόκειται, φυσικά, να ανοίξουμε κανέναν διάλογο με αυτόν τον σεσημασμένο αντιεθνικιστή, υπερασπιστή των ακραίων τουρκόφιλων στοιχείων στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, των φιλοσκοπιανών και εννοείται τον τηρούντα μόνιμη σιγή ιχθύος για τα εγκλήματα των σιωνιστών του Ισραηλινού Κράτους κατά αμάχων και γυναικόπαιδων στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Έτσι κι αλλιώς, οι πρόσφατες εξελίξεις τον αποκάλυψαν πλήρως, ως υποστηρικτή της μνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με άλλους φιλοσυριζαίους που έχουν διαχωρίσει την θέση τους από την άθλια και ξεπουλημένη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό και δεν δικαιούται να πει κουβέντα για το ποιοι μπορούν να είναι αντιμνημονιακοί και ποιοι όχι. Ας συνεχίσει να «παίρνει μάτι» στα κείμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά ήδη έχει εκτεθεί εκτός από το να συμμετέχει ενεργά στην επιχείρηση λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ως φανατικός υποστηρικτής μιας νέας, έστω και αριστεράς, μνημονιακής κυβέρνησης.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mnhmoniakos-psarras-janachtupa#ixzz3gAHHt7nM

Exit mobile version