Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Τι κυβέρνηση είναι αυτή; Τι τσίρκο – επιεικώς – είναι αυτό; Εμείς στον Καρέα διακινδυνεύαμε τη ζωή μας και στην ανάπαυλα των επιχειρήσεων βλέπαμε την φιέστα Καμμένου και Κουρουμπλή στην Ικαρία! Είναι δυνατόν να μας κυβερνάνε αυτοί οι χαχόλοι; Είναι δυνατόν να έχει φτάσει σε τέτοια παρακμή το Έθνος ώστε να τους ανέχεται; Αμ, ο άλλος; Για τον Λαφαζάνη μιλάω, την ρωσική μπαμπούσκα που έλεγε και ο Πανούσης: Ήρθε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, φορώντας μάσκα και σακάκι, αντί είτε να εξαφανιστεί, είτε να βοηθήσει εμάς και τους κατοίκους, που δίναμε τρομερό αγώνα. Τι τσίρκο είναι αυτό;

Τελικά το σύνθημα της Χρυσής Αυγής να ξεβρωμίσει ο τόπος λαμβάνει μία ακόμα, νέα, διάσταση. Να καθαρίσει από τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, αλλά και από τα σούργελα του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!

Α.Ρ.
Πυραγός

Η χώρα καίγεται και ο Καμμένος βολτάρει στην Ικαρία – Άγριο κράξιμο σε Λαφαζάνη! ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις ενημερώθηκα (19:00) από το λογιστή της επιχείρησής μου πως οι αλλαγές στον ΦΠΑ ισχύουν από  16-7-2015. Πως όσες πωλήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα πρέπει να ακυρωθούν και να επανατιμολογηθούν με τα προϊόντα ενταγμένα στις νέες κατηγορίες. Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι, άσχετοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Πως αν δε γίνει η επανατιμολόγηση θα βρεθούμε αντιμέτωποι με πρόστιμα. Κανείς από τους άσχετους και άεργους που στελεχώνουν υπουργεία, οικονομικές υπηρεσίες και επιμελητήρια δε σκέφθηκε πως για να ήταν συνεπής μια επιχείρηση ως προς τις αλλαγές ΦΠΑ θα έπρεπε να ξενυχτήσουμε χθες έως τις 4 το πρωί, να δούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, να προδικάσουμε πως θα γίνει νόμος του κράτους άμεσα και να συνεχίσουμε το ξενύχτι στις δουλειές μας μέχρι το πρωί στις 8:00, 10:00 ή και περισσότερο (με κλειστή την επιχείρηση για το κοινό) μετατάσσοντας προϊόντα στις νέες κατηγορίες ΦΠΑ. Εγώ προσωπικά στην επιχείρησή μου εμπόριο τροφίμων κλπ με πάνω από 5.000 προϊόντα θέλω  τουλάχιστον 6 με 8 ώρες συνεχούς εργασίας ενημέρωσης του μηχανογραφικού συστήματος. Αυτοί λοιπόν είναι οι υπεύθυνοι και οι εγγυητές της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς. Ούτε τσίχλα από περίπτερο δεν ξέρουν πως γίνεται η αγοραπωλησία και θέλουν να λύσουν τα προβλήματά μας. Παρακαλώ όπως αναδείξετε το πρόβλημα μας και την πλήρη ασχετοσύνη τους.

Βασίλης Λ.
Άρτα,

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

“Σόκαρε και τη Γερμανία ο τίτλος του: Η Μέρκελ κάνει μικρή Παλαιστίνια να κλαίει Είναι πράγματι πολύ λυπηρό να βλέπεις τον πόνο αυτού του κοριτσιού και την αδικία την οποία υφίσταται αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Απλώς να ρωτήσω το εξής: Η Μέρκελ κάθισε να εξηγήσει στην μικρή Παλαιστίνια ποιος φταίει που εκατομμύρια Παλαιστίνιοι είναι πρόσφυγες; Η μικρή κοπέλα ίσως καταλάβει κάποια στιγμή ότι δεν φταίει μόνο το εγκληματικό Ισραήλ αλλά και όλοι οι σύμμαχοί του, μέσα σ’ αυτούς και η Γερμανία(και ασφαλώς η ουρά τους, το ελλαδιστάν).Διότι όντως η Γερμανία δεν μπορεί να δέχεται πρόσφυγες(θα έρθουν στο ελλαδιστάν ούτως ή άλλως) αλλά δεν κάνει και κάτι για να αποτρέψει αυτήν την κατάσταση. Ποτέ η Γερμανία και γενικά όλη η Εβραιόπη και η Αμερική δεν θα τολμούσαν να κάνουν κυρώσεις στο αξιαγάπητο Ισραήλ. Και κάτι ακόμα: φανταστείτε απλώς να ήταν στην θέση της Παλαιστίνιας μια μικρή εβραία και να έλεγε τα ίδια πράματα τι είχε να γίνει…

Α.Μ.

Ένας Βουτυρομπεμπές πρωθυπουργός γαλουχημένος στη κατάληψη, τη κοπάνα και την τεμπελιά, με διδακτορικό αχρηστίας από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων.

Ένας αλαζόνας, ανόητος νάρκισσος (τρομάρα του..) ο Ομορφονιός του οικονομικού ”χώρου” που το μικρό του όνομα το γράφει με ένα ‘ν’ (Γιάνης, τρομάρα του..) που προσπαθεί να καθιερωθεί με το δόγμα του ”ότι δηλώσεις είσαι”.

Ένας θλιβερός αναπληρωτής υπουργός οικονομικών με καλές γνωριμίες, εθελοντής και για λούστρος στις Βρυξέλες και όπου αλλού λάχει αρκεί το κομπόδεμα που έχει στην άκρη να αυξήσει τα μηδενικά του.

Ένας και ένας διαφορετικοί και ταυτόχρονα ίδιοι: Αριστεροί με Δεξιές
τσέπες… ότι χειρότερο.

Έχουμε λοιπόν τη τραγωδία της Κασσάνδρας με τρία μνημόνια, τρεις δικογραφίες και τη Χρυσή Αυγή που οι Έλληνες θα εμπιστευτούν στην εξουσία όταν η χώρα θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Δεν πειράζει όμως!!!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ

Μήπως και ξεβρωμίσει επιτέλους τούτος ο τόπος

Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-iouliou-2015#ixzz3gBsBFrbG

Exit mobile version