Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Ηλεία, Καλαμάτα, Κεφαλλονιά

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησαν πολύωρη ενημερωτική δράση σε έναν από τους βασικούς οδικούς κόμβους της Χαλκίδας και του νομού. Φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ενημερωτικά φυλλάδια με τις προγραμματικές θέσεις μας επί των ζητημάτων της επικαιρότητας μοιράστηκαν σε εκατοντάδες αυτοκίνητα που κινούταν από και προς βόρεια, αλλά και την κεντρική Εύβοια, με ενθουσιώδη ανταπόκριση των συμπατριωτών μας. Η άμεση και ωμή προδοσία της απόφασης του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα, με το νέο αιματηρό μνημόνιο της “πρώτη φορά Αριστερά”, έριξε τις μάσκες και αποκάλυψε ότι οι μόνοι που στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Οι τελευταίοι υπερασπιστές του Έθνους, αλλά και της Δημοκρατίας, στο διαρκές αντεθνικό και αντιδημοκρατικό μνημονιακό καθεστώς όλων των τελευταίων κυβερνήσεων. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε άλλη μια ανοικτή εξόρμηση στο κέντρο της πόλης του Πύργου και ανήρτησαν πανό στην πλατεία Ιατρίδη. Διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια για την προδοσία της αριστεράς και το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο και έκαναν δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Δεκάδες πολίτες σταμάτησαν να συγχαρούν τους Εθνικιστές για την στάση τους στο πρόσφατο δημοψήφισμα όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά στήριξε το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού. Εν μέσω θέρους, οι Εθνικιστές όχι μόνο δεν περιορίζουν την πολιτική τους δραστηριότητα αλλά εντείνουν την παρουσία τους δίπλα στους ανέργους, τους αγρότες, δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που επιθυμεί να διεκδικήσει στο πλευρό μας μια ελεύθερη Ελλάδα.

Την Δευτέρα το απόγευμα κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση σε κεντρικά σημεία της Καλαμάτας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό. Κατά την διάρκεια της εξόρμησης μας δεν έλειψε ο διάλογος με πολλούς από τους συμπολίτες μας οι οποίοι μας μετέφεραν τόσο την απέχθεια τους για τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (Αποκλειστικά υπεύθυνες για την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας) αλλά και για την προδοσία της “Πρώτη φορά Αριστερά” στην απόφαση του Ελληνικού Λαού όπου το ΌΧΙ το έκανε ΝΑΙ. Φανερά προβληματισμένοι αλλά και θύματα μιας ένοχης παραπληροφόρησης,  οι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής αλλά και για το τι πραγματικά σήμαινε το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος για το κίνημα μας, ένα ΌΧΙ το οποίο η Χρυσή Αυγή δεν πρόδωσε. Η Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα κόσμο ερειπίων συνεχίζει να δίνει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα χτίζοντας αυτά που καθημερινά γκρεμίζουν οι πολιτικάντηδες/εντολοδόχοι των ξένων δυναστών, αυτό είναι κάτι που πλέον δεν περνάει απαρατήρητο από τον προδομένο και εξαπατημένο Ελληνικό Λαό, βλέποντας πλέον ξεκάθαρα την Χρυσή Αυγή ως τη μοναδική ελπίδα για την πραγματική ελευθερία της πατρίδας.

Κεφαλλονιά: Συνέντευξη σε τοπικά μέσα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn246#ixzz3gKlkC5pC

Exit mobile version