Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Tα θερμά μου συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη για την ομιλία του στην Βουλή. Αν το ακροατήριό του αποτελείτο από συνεσταλμένους και τίμιους Έλληνες, κανονικά θα έπρεπε να είχαν φύγει όλοι να πάνε να κρυφτούν σε σπηλιές. Αλλά δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε πλέον το πόσο παχύδερμοι και αδιάφοροι είναι οι βουλευτές μας.

Θα ήθελα παρεμπιπτόντως να ρωτήσω τους συναγωνιστές. Με ποιανού την εντολή υλοποιήθηκαν τα περιβόητα capital controls; Κανείς δεν το έχει εξηγήσει μέχρι τούδε. Στο διαδίκτυο είδα μία έκδοση της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με την απόφαση να φραγεί η ρευστότητα, με τις υπογραφές του κυρίου Τσίπρα, του Βαρουφάκη, και άλλων λοιπών υπουργών.

Συνάγεται επομένως, ότι την απόφαση την πήρε ο κος Τσίπρας σε συνεργασία με τους υπουργούς της κυβέρνησης. Και ερωτώ. ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ διανοήθηκε ο Τσίπρας να το πράξει αυτό; Και με ποια εξουσία; Κάτι τέτοιο θα είχε μία κάποια λογική μόνο αν κάποιος ήθελε φερ’ ειπείν να προλάβει ένα bank-run ή να περιορίσει τις οικονομικές διαρροές παράνομου συναλλάγματος εσωτερικού/εξωτερικού, κατά την διάρκεια μετατροπής του ενεργού κεφαλαίου της χώρας σε άλλο νόμισμα, πράγματα τα οποία αποκλείσθηκαν μέχρι τούδε, εν όψει της τελευταίας κ*λοτούμπας του κόμματος της αριστεράς.

Μήπως το έκανε για να αποφύγει μία άτακτη χρεωκοπία των τραπεζών; Μα το καθημερινό ενεργό κεφάλαιο κίνησης και ο καθημερινός προϋπολογισμός μίας χώρας δεν μηδενίζονται σε μία μέρα! Ακόμη και εάν το 80-90% των πολιτών σήκωναν όλες τους τις καταθέσεις, οι τράπεζες πάντοτε έχουν ασφαλιστικά αποθεματικά (γράφε έχουν ασφαλιστική άδεια πίστωσης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και το ρευστό που κυκλοφορεί στα χέρια των πολιτών, εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του αρχικού κεφαλαίου.

Μόνον εάν πιστέψουμε ότι οι Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έκοβε την παροχή χρηματοπιστωτικής ασφάλισης από τις Ελληνικές Τράπεζες θα είχε νόημα. Αλλά τότε γιατί δεν το δήλωσε; Γιατί δεν δήλωσε ευθέως ο κος Τσίπρας, κύριοι αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τις τράπεζες, επειδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν μπορεί να παράσχει περαιτέρω ασφαλιστική πίστωση; Να καταλάβουμε και μεις λοιπόν, ότι η κυβέρνηση εκβιάστηκε από την Ευρωπαϊκή επιτροπή και ότι ακόμη και ολόκληρες κυβερνήσεις είναι υποχείρια του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου, της ένωσης στην οποία χαρούμενα δηλώνουμε “μέλη”.

Κατάλαβε λοιπόν κανένας με ποιου την εντολή και γιατί είναι ακόμη κλειστές οι τράπεζες; Γιατί αν κανένας από τους παραπάνω λόγους δεν ισχύει, τότε ο άνθρωπος αυτός είναι υπεύθυνος για έσχατη προδοσία (τουλάχιστο).

Με τιμή,
Γιάννης Γ.

New York Times: Το νέο αριστερό μνημόνιο στην Ελλάδα θα οδηγήσει σε άνοδο της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί συναγωνιστές, παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, θα ήθελα να συγχαρώ τους ευρωβουλευτές του κινήματος μας για το πλούσιο έργο τους, το οποίο όπως και πολλά άλλα αποκρύπτεται εντέχνως από τον ελληνικό λαό και μόνο ομιλίες του Γλέζου μεταδίδονται από τα κανάλια της συμφοράς και της διαπλοκής. Όσο για κάτι ευρωβουλευτές τύπου Ζαγοράκη αμφιβάλλω αν ξέρουν κατά που πέφτει το ευρωκοινοβούλιο! Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Παρά τις άδικες φυλακίσεις και τη διαρκή λάσπη εναντίον του κινήματός μας, του μοναδικού που αγωνίζεται ενάντια στην ξενοκρατία και στα συμφέροντα των τοκογλύφων και των τραπεζιτών, οδεύουμε αργά αλλά σταθερά στην ανάληψη της εξουσίας, για να παταχθεί η διαφθορά, να απελαθούν οι λαθρομετανάστες, να καταργηθούν τα μνημόνια και το ξεπούλημα της πατρίδος μας, για να ανήκει επιτέλους η Ελλάδα στους Έλληνες. Συνεχίστε το δίκαιο αγώνα σας και θα μας έχετε δίπλα σας.

Μετά τιμής
Μαρία Π.

Για κάποια εγκλήματα δεν μπορεί να υπάρχει παραγραφή

Κάποτε είχε πει στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα από αυτή την ιστοσελίδα: “Αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το λαό που…” και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση (θετική εννοείται). Εμείς λοιπόν αυτός ο ίδιος λαός λέμε με τη σειρά μας: “Αγαπάμε τόσο πολύ τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κυβερνήσει κάποτε την Πατρίδα μας”. Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Ήμουν τυφλός και τώρα βλέπω…

Χρ. Νίκ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-20-iouliou-2015#ixzz3gNZHezMQ

Exit mobile version