Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Έλεγχος κεφαλαίου ίσον χρεωκοπία + κλοπή. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να περιορίζει την ροή οποιουδήποτε ιδιωτικού κεφαλαίου σε μία δημοκρατική χώρα, γιατί αυτό ισοδυναμεί με χρονική κατάσχεση (ο χρόνος έχει χρηματική τιμή επί οποιουδήποτε κεφαλαίου, με την  μορφή  επιτοκίου) και κατάσχεση γίνεται μόνον σε καταστάσεις χρεωκοπίας.

Επομένως ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όχι μόνον ΗΔΗ χρεωκοπήσαμε, αλλά όσο τα Capital Controls εξακολουθούν, το κράτος τώρα κλέβει τον ιδιοκτήτη οπουδήποτε κεφαλαίου, με την μορφή του χρηματικού επιτοκίου που αναλογεί στο κεφάλαιο με τον περιορισμένο χρόνο ανάληψης.

Με άλλα λόγια, γίνεται “σιωπηλή” κατάσχεση κεφαλαίου από όλους τους κεφαλαιούχους.

Με τιμή,
Γιάννης Γ.

Χρήστος Παππάς: Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απειλεί την συνοχή του Έθνους

Γεια σας,

Τελέστηκε  στο ιστορικό μοναστήρι Αγ. Γεωργίου Φενεού, τελέσθηκε θρησκευτικό μνημόσυνο εις μνήμη των χιλιάδων συμπολιτών μας που σφαγιάστηκαν από τους εαμοσλαυοκομμουνιστές την περίοδο 43-44′ στην τρύπα του Φενεού. Ευχαριστούμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο για την παρουσία της τοπικής οργάνωσης Κορινθίας, που συμμετείχε ενεργά και συνέβαλε για μια ακόμα φορά στην ετήσια υπενθύμιση ότι το Έθνος μας έχει πολλές πληγές από την κομμουνιστική λαίλαπα. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Ευχαριστώ

ΔΑ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Γεια σας, Ο Τσίπρας δεν είναι ψεύτης είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Όπως είπε κ ο Ηλίας στη βουλή είναι εντεταλμένος να καταστρέψει τη Πατρίδα Τι κάνουμε εμείς τώρα σαν Έλληνες; Επιτακτική μας ανάγκη κ Εθνικό μας Καθήκον να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή Να Ξεβρωμίσει ο Τόπος να αισθανθούμε Ελεύθεροι. Όχι μόνο μια φορά Χρυσή Αυγή ,αλλά για ΠΑΝΤΑ. Γιατί ο αγώνας συνεχίζεται. Μόνο η Χρυσή Αυγή αγαπάει τη πατρίδα μας κ σε αυτούς θα είμαστε δίπλα. Θα τα καταφέρουμε!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Με εκτιμηση
Δημ Μ.

Διάτρητα τα σύνορα: Συνελήφθη Ισλαμιστής τρομοκράτης στην Ελλάδα!

Το τρίτο-και φαρμακερό-ανθελληνικό Μνημόνιο. Περνά από τη βουλή με την ψήφο όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής !!! Διαλύει τον  παραγωγικό ιστό της χώρας, τον αγροτόκοσμο, τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν αγγίζει καν  το υδροκέφαλο δημόσιο και τα προνόμια του πολιτικό συστήματος. Δεν κόβει ούτε μισό euro΄ από τους μισθούς των βουλευτών. Ενώ δεσμεύει στο διηνεκές το ελληνικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Σ.Μ

Προκαλούν τα φερέφωνα των τοκογλύφων – Λυμπεράκη: «ΝΑΙ στους πλειστηριασμούς, πάνω απ’ όλα το Μνημόνιο»!

Δόλιοι εντολοδόχοι, δόλιων τοκογλύφων !

Συμπατριώτες καλοί κι’ αγαπημένοι, πάντα εύπιστοι και πάντα προδομένοι.

Περιμένετε λίγο σας παρακαλώ. Κάντε μιά στάση και διαβάστε αυτές τις γραμμές.

Καθίστε λίγο σας παρακαλώ, να πάρουμε μιά ανάσα,να κοιτάξουμε γύρω μας, για να δούμε πού είμασταν, πού βρισκόμασταν και πού είναι πιθανό να βρεθούμε στο εγγύς μέλλον.

Κάντε μου τη χάρη να πάμε λίγο πίσω στο παρελθόν και να θυμηθούμε τα γεγονότα εκείνα που έγιναν η απαρχή, της σημερινής μας κατάντιας.

Όλα ξεκίνησαν μια αποφράδα ημέρα.

Ήταν η 23 Απριλίου του 2010, την ημέρα που ο Γιωργάκης Παπανδρέου ( ή Τζέφρι ) την ημέρα του Αγίου Γεωργίου και της γιορτής του, που από το ακριτικό Καστελλόριζο ανακοίνωνε στους έκπληκτους Έλληνες ότι η χώρα επρόκειτο προσφύγει για βοήθεια, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

(Βέβαια ποτέ δεν καταλάβαμε, ούτε κανείς μας εξήγησε γιατί έπρεπε να πάει στο Καστελλόριζο για να το ανακοινώσει. Ίσως να είχε τους λόγους του)

Ήταν η ημέρα εκείνη που ο Γιωργάκης μάς διάβασε του “μνημονίου το ανάγνωσμα”

Το έκανε ο δόλιος εκείνος άνθρωπος που παρίστανε και τον Πρωθυπουργό και που πρίν από αυτό, όταν τον ρωτούσαν, αν υπάρχει πιθανότητα να προσφύγει στο Δ.Ν.Τ και αν η Χώρα κινδυνεύει πέσει η στις αγκάλες των διεθνών τοκογλύφων, έσκιζε τα ιμάτιά του και μας διαβεβαίωνε ρητά και κατηγορηματικά περί του….αντιθέτου.

Καιρό μετά, ο Στρος Καν, τον κάρφωσε, αποκαλύπτοντας ότι τον ίδιο καιρό που διαβεβαίωνε εμάς τους εύπιστους περί του αντιθέτου, τον ίδιο καιρό είχαν με τον Γιωργάκη μυστικές συναντήσεις και συνεννοήσεις, για το πώς θα μεθόδευαν, το αντίθετο του…….αντιθέτου !!

Ο ίδιος άνθρωπος λίγο πριν, στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου του 2009 ,είχε υφαρπάξει με απάτη και δόλιο τρόπο την εξουσία.

Είχε πεί το περιβόητο εκείνο ψέμα : ” λεφτά υπάρχουν ” και οι εύπιστοι Έλληνες “τσίμπησαν”.

Τη συνέχεια πιστεύω την θυμάστε. Ο Γιωργάκης αντί να μας “δώσει τα λεφτά , μας τα πήρε !

Υπέγραψε το προδοτικό μνημόνιο 1 με το οποίο υποδούλωσε την χώρα και τις επόμενες γενιές Ελλήνων στους Διεθνείς τοκογλύφους.

Την ίδια εποχή Αξιωματική αντιπολίτευση ήταν ο Αντωνάκης μας.

Ήταν ο φανατικός εκείνος αντιμνημονιακός που από τα διαδοχικά “Ζάπεια” κατακεραύνωνε και κατάγγελνε τον Γιωργάκη για την προδοτική μνημονιακή του πολιτική.

Μας διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους, ότι αν θα του δίναμε την εξουσία, θα… έσκιζε τα μνημόνια.

Ήταν δε τόσο πειστικός, που εμείς τα χαϊβάνια τον πιστέψαμε κι’αυτόν και έτσι αργότερα, ανταμείψαμε έναν ακόμη δόλιο και απατεώνα και τον κάναμε κι’αυτόν……Πρωθυπουργό.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τι έπραξε ο Αντωνάκης μας. Ναι καλά θυμάστε . Έκανε την λεγόμενη κωλοτούμπα ! Από εκεί που ήταν σφοδρός αντιμνημονιακός, έγινε ξαφνικά υπέρμαχος του μνημονίου ( χωρίς ποτέ να μπεί στον κόπο να μας εξηγήσει το γιατί) και μάλιστα μαζί με τους πρώην αντιπάλους του, συμφώνησαν να γίνει η μικτή κυβέρνηση Παπαδήμου, στον οποίο ανέθεσαν να φέρει εις πέρας την υπογραφή του μνημονίου 2 ,πράγμα που έπραξε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έν τω μεταξύ, ενώ μας υπόσχονταν ότι τα μνημόνια θα ήταν η σωτηρία μας, εμείς παρακολουθούσαμε το Δημόσιο χρέος να γίνεται βουνό ανυπέρβλητο. Δανειζόμασταν για να πληρώνουμε τόκους στους ………δανειστές.

Οι θυσίες και οι περικοπές μισθών και συντάξεων πήγαιναν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο και το Δημόσιο χρέος αντί να μειώνεται, ……αυξανόταν !

Την ίδια εποχή αν θυμάστε, ακούστηκαν στον Ελληνικό αέρα φοβερές και τρομερές φωνές. Ήταν αντιμνημονιακές κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη μας, και οι φωνές των ΑΝΕΛ και του Πάνου μας.

Τσίπρας και Καμμένος, το δίδυμο των νέων πολιτικών απαταιώνων !

Ο Αλέξης του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Πάνο των ΑΝΕΛ είχαν συμφωνήσει να σκίσουν μαζί τα μνημόνια, καταργώντας τα, με ….ένα νόμο και ……ένα άθρο !

Σφυροκοπούσαν, ορύωνταν και κατακεραύνωναν σε καθημερινή βάση τους μνημονιακούς Σαμαροβενιζέλους και τους Κουβελοκαρατζαφέρηδες.

Τους αποκαλούσαν υποτακτικούς της Μέρκελ, Μερκελιστές και Γερματσολιάδες !

Από την άλλη, μάς διαβεβαίωναν ότι ………. “η ελπίδα έρχεται”, μαζί με την αφεντιά τους !

Ήταν τόσο πειστικά και αυτά τα λόγια, που μας έκαναν να “τσιμπήσαμε” και πάλι. “Τσιμπήσαμε” και πάλι σε μιά νέα εκδοχή του: ” λεφτά υπάρχουν”. Η νέα εκδοχή και η απατηλή υπόσχεση λεγόταν “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” και υποσχόταν άνετες παροχές μερικών δισεκατομμυρίων, προς το εύπιστο πόπολο.

Θυμάστε το το σύνθημα: “η Ελπίδα Έρχεται” , που δονούσε την ατμόσφαιρα ;

Ταξίδευε σε πόλεις και χωριά, περνούσε από βουνά, κάμπους και λαγκάδια και έφτανε μέχρι τις έσχατιές τις χώρας, για να πείσει όλο και περισσότερους να περιμένουν την ….ελπίδα που……ερχόταν.

Κάποιοι που είχαν καεί στο χυλό και φυσούσαν και το γιαούρτι, έλεγαν: “βρε παιδιά, σαν πολλά μάς τάζουν, μήπως είναι κι’αυτοί απατεώνες;”

Κάποιοι όμως,απαντούσαν σθεναρά και πειστικά:

“Όχι, προς θεού ! ,δεν είναι απατεώνες, είναι Δημοκράτες αυτοί, αυτοί

είναι αριστεροί και οι αριστεροί είναι καθαροί, είναι έντιμοι, είναι ιδεολόγοι, ποτέ δεν θα έλεγαν ψέμματα στο Λαό. Λογικευτείτε ! ”

Μας βεβαιώνουν γι’αυτά οι αγώνες του παρελθόντος και οι θυσίες τους ! ”

Με τούτα και μ’εκείνα, πού βρισκόμαστε σήμερα συμπατριώτες;

Βρισκόμαστε στο σημείο, να έχουμε χρήσει Πρωθυπουργό έναν ακόμη πολιτικό απατεώνα. Έναν ακόμη δόλιο προδότη και μάλιστα αριστερό!

Πρώτη φορά αριστερά μας είπαν ! Δεύτερη φορά προδοσία από την Αριστερά, τους απαντάμε. Και ο λαός; Αναρωτιέται και πάλι έκπληκτος και αναφωνεί:

Τι μνημονιάρα είναι αυτή σύντροφοι !!

Από τους Σαμαροβενιζέλους, πήγαμε στους Τσιπροκαμμένους.

Από τους Γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ βρεθήκαμε στους Σταλινιτσολιάδες της Μέρκελ ! Δηλαδή, ένα και το αυτό.

Δεξιοί,κεντρώοι,κεντροδεξιοί,αριστεροί και κεντροαριστεροί, όλοι μαζί

στην ίδια πολιτική συμμορία !

Όμως, επειδή και η προδοσία έχει διαβαθμίσεις, πρέπει να καταστήσουμε σαφές στους Τσιπροκαμμένους και σε όλους τους προδότες, ότι η δική τους προδοσία , είναι διπλή και γι’αυτό ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ !

Τον λόγο που τους κατηγορούμε για εσχάτη προδοσία τον γνωρίζουν, αλλά πρέπει να τους τον τονίσουμε.

Συνίσταται στο εξής:

Κάλεσαν τον λαό σε Δημοψήφισμα να αποφανθεί ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο και ενώ ο λαός ψήφισε συντριπτικά ΟΧΙ, αυτοί τι έκαναν;

Αντί να πάρουν το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού και να το τρίψουν στα μούτρα των τοκογλύφων, που του πίνουν το αίμα, κάλεσαν σε κοινή σύσκεψη τους μνημονιακούς προδότες.

Κάλεσαν τους Σαμαροβενιζέλους και τους ρώτησαν τι να κάνουν το όχι.

Κάλεσαν δηλαδή τους λύκους ( σαν ειδικούς) για να τους συμβουλεύσουν πώς το όχι θα γίνει ναι και πώς θα εξαπατήσουν πάλι τα πρόβατα.

Αυτοί, άλλο που δεν ήθελαν ! Άλλοθι ήθελαν, ξέπλυμα των μνημονιακών αμαρτιών ήθελαν, να βγούν κι’από πάνω ήθελαν. Ευκαιρία ήθελαν, κάποιοι τους την έδωσαν και την άρπαξαν.

Μαζεύτηκαν όλοι μαζί μέσα στη Βουλή, διαβουλεύτηκαν, διαβολεύτηκαν και αποφάσισαν ότι η βούληση του όχι, (από το 62% του Ελληνικού λαού σε νέο μνημόνιο), ήταν κάτι ασήμαντο και κάτι που έπρεπε να ….αγνοήσουν ! Ρώτησαν την γνώμη μας και όταν την πήραν και είδαν ότι δεν τους βόλευε, προσποιήθηκαν ότι δεν την……..έλαβαν !

Με την άνεση που χαρακτηρίζει τους προδότες, μας αγνόησαν, επιδεικτικά και και υπέγραψαν θρασύτατα το μνημόνιο 3 !

Όλοι μαζί αγκαλιά με αρχηγό τον Τσίπρα της : πρώτης φορά αριστερά !

Υπέγραψαν το απεχθέστερο και καταστροφικότερο κείμενο το οποίο διεπόμενο και αυτό από το Αγγλικό Δίκαιο, ουσιαστικά δένει με αλυσίδες και υποδουλώνει την πολύπαθη Πατρίδα και τους αγέννητους Έλληνες.

Τώρα, συμπατριώτες, που όλοι αυτοί νομίζουν, ότι όλα τα έχουν “τακτοποιήσει” εμείς τί λέμε; Όλοι εμείς που στο Δημοψήφισμα ψηφίσαμε όχι και στη συνέχεια, οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες, μας το έφτυσαν κατάμουτρα, τι θα κάνουμε;

Θα τα ανεχτούμε όλα σιωπώντας ;

Κάποιος είπε, ότι η ανοχή είναι ενοχή.

Θα γίνουμε λοιπόν συνένοχοι; Θα αφήσουμε να διαφεντεύουν τις τύχες της Πατρίδας μας, οι δόλιοι εντολοδόχοι των δόλιων τοκογλύφων;

Ας το σκεφτούμε.

Ο γράφων, ελπίζει και προσεύχεται, το υπερήφανο όχι του 62% του Ελληνικού λαού, σύντομα να γίνει ο Εφιάλτης, που θα τους οδηγήσει

στον πολιτικό τους ΤΑΦΟ !

ΓΕΝΟΙΤΟ !

Νικόλαος Η.Σκαντζός
Τ.Ο. Τριπόλεως

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-iouliou-2015#ixzz3gTccokzd

Exit mobile version