Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ξάνθη, Θάσος, Αλεξανδρούπολη

Γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Φώτη Γραικού. Αρχικά το λόγο ο δικηγόρος του Κινήματος, Τσάμης Φάνης, υπεύθυνος για τις εκλογικές διαδικασίες και τόνισε στους παρισταμένους πόσο σημαντική είναι η ετοιμότητα σε οργανωτικό επίπεδο και η συμμετοχή όλων σε περίπτωση που έχουμε εκλογές. Από τη μεριά μας είπε είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να αποτρέψουμε κάθε επιβουλή σε βάρος μας, σε περίπτωση εκλογών.

Στο βήμα ανέβηκε στη συνέχεια ο συναγωνιστής Φώτης Γραικός, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα της βουλής, παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η συγκυβέρνηση ανέτρεψε τη λαϊκή ετυμηγορία του δημοψηφίσματος και μετέτρεψε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ του λαού, σε υπογραφή ενός 3ου, επαχθέστερου μνημονίου. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι μάσκες της δήθεν πεντάμηνης διαπραγμάτευσης  έπεσαν και αποκαλύφθηκε η ανεπάρκεια και ο πολιτικαντισμός της συγκυβέρνησης σανέλ, που ποτέ δεν εννοούσε, αυτά τα οποία έλεγε προεκλογικά και μόνο τους μέλημα ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση ενός νέου «αριστερού μνημονίου», αδιαφορώντας για τη συνεχιζόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων, αρκεί να παραμείνουν στην εξουσία. Κλείνοντας σημείωσε ότι και ο τελευταίος ψηφοφόρος κατάλαβε πλέον ότι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη στην Ελλάδα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή, στην οποία και στρέφονται πλέον οι πολίτες, ως μοναδικό στήριγμα στην μνημονιακή λαίλαπα. Είναι χρέος όλων μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, διότι το βάρος της σωτηρίας της Πατρίδας πέφτει μόνο σε μας.

Κατάμεστα για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο.  Δράμας, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 το απόγευμα, στην τακτική ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τον ρόλο του ψευτοεθνάρχη στα γεγονότα της Κύπρου. Ο γραμματέας της Τ.Ο.  Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφέρθηκε στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους με την υποθήκευση της περιουσίας της Πατρίδας μας, καθώς η ”πρώτη φορά αριστερά” συνοδευόταν από ένα τρίτο μνημόνιο. Τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη με σταθερές θέσεις, ο συναγωνιστής κατέστησε απολύτως σαφές ότι το σκύψιμο της κεφαλής στους τοκογλύφους δανειστές αποτέλεσε ξεκάθαρη προδοσία στο περήφανο ΌΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα. Επιπλέον, κατακεραύνωσε τους βουλευτές νομού Δράμας του ποταμιού και της νέας δημοκρατίας που ψήφισαν υπέρ των μέτρων, αλλά και τον βουλευτή του σύριζα ο οποίος ψήφισε παρόν, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι εκλέχθηκε βουλευτής για το μισθό των 8.000 ευρώ και όχι για να παίρνει καθοριστικές αποφάσεις σε Εθνικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής έκανε μια ιστορική αναδρομή για την προδοσία της Κύπρου. Αναφέρθηκε επίσης, στον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή που σε δείπνο με τον Κίσσινγκερ στο σπίτι του δημοσιογράφου Σουλτσμπέρκερ το 1973, ξεκίνησε το σχέδιο ανατροπής της τότε Ελληνικής κυβέρνησης με ενδιάμεσο ”θύμα” την Κύπρο. Ο καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Δεβλέτογλου, με ένα άρθρο του στην εφημερίδα daily telegraf την 13η Ιουνίου το 1978 (το οποίο ουδέποτε διαψεύστηκε), υποστήριζε ότι οι Καραμανλής – Κίσσινγκερ – Ετσεβίτ συναντήθηκαν μυστικά στην Μάρνη δύο μήνες πριν την τουρκική εισβολή. Τον μαύρο Ιούλιο του 1974, ο προδότης Καραμανλής, δήλωσε μέσα στη βουλή ότι ο ”φάκελος Κύπρου” είναι αμετάκλητα κλειστός κι έναν μήνα αργότερα, εφόσον η προδοσία της Κύπρου είχε ολοκληρωθεί με την Τουρκία να καταλαμβάνει το 40% της νήσου, δήλωνε ότι η ”Κύπρος κείται μακράν”. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, ανάφερε ότι δύο είναι τα ένοχα μυστικά της μεταπολίτευσης: ο φάκελος της Κύπρου που ”καίει” τον Καραμανλή και ο φάκελος της τρομοκρατίας που ”καίει” τον Παπανδρέου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Δυναμικό παρουσία της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους από την βάρβαρη εισβολή των τούρκων στην Κύπρο το 1974. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, παραβρέθηκε στο μνημόσυνο που τελέσθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στο λιμάνι των Αβδήρων πλησίον του Αρχαιολογικού χώρου. Μετά το πέρας της Ακολουθίας μετέβησαν στο Άλσος Αγνοουμένων για απότιση φόρου Τιμής στα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει, όπως έκανε πάντα, να τιμά τους ήρωες και τα θύματα του απανταχού Ελληνισμού.

Την Πέμπτη, 16/07/2015, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Αρχικά μιλήσαμε για το ξεπούλημα της χώρας μας από την συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ καθώς και για το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψαν οι ψεύτες πολιτικοί που κυβερνούν τη χώρα μας.Μόνο η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το υπερήφανο όχι του Ελληνικού λαού. 48 ώρες ήταν αρκετές για να καταστρέψει εντελώς ο Τσίπρας την Ελλάδα μόνο φώναζε και ούρλιαζε πως αν ανέβει στην κυβέρνηση θα καταργήσει τα μνημόνια και τώρα με ένα μόνο νόμο και ένα άρθρο ψήφισαν το τρίτο και καταστροφικό μνημόνιο των τοκογλύφων δανειστών μας. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Την Δευτέρα 13/7/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Βασίλη Στρογγύλη με θέμα το μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα. Ο γεμάτος αλληγορίες και βαθιά νοήματα μύθος έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τη σημερινή εποχή της παραπληροφόρησης και της στρεβλής καθοδήγησης των μαζών. Χρέος του Χρυσαυγίτη, αφού μετάλαβε με τα νάματα του εθνικισμού η αφύπνιση των όμοιων της φυλής του με κάθε κόστος. Ακολούθησε διάλογος και προβληματισμός από τους συναγωνιστές και στο τέλος καταλήξανε σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn247#ixzz3gWRJQ1qO

Exit mobile version