Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαοθάλασσα Εθνικιστών στην μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

 

Εκατοντάδες Εθνικιστές διατράνωσαν χθες ότι δεν είναι διευθετημένοι ούτε να υποχωρήσουν, ούτε να ξεπουλήσουν την πατρίδα τους αλλά ούτε και να ξεχάσουν.

Η μεγαλύτερη Εθνικιστική πορεία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με την Λευκωσία να σείεται κυριολεκτικά από τις ιαχές των Εθνικιστών και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να πλημμυρίζουν με Ελληνικές σημαίες και τα λάβαρα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Μαζί τους πορεύτηκαν και οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που απέδειξαν για ακόμα μια φορά έμπρακτα ότι η Κύπρος δεν είναι μακριά και η μάνα με την κόρη δεν μπορούν να χωριστούν από ανθρωπάκια που θέλουν να αποκαλούνται ηγέτες.

Επίσης αισθητή παρουσία υπήρξε και από διάφορα Κινήματα της Ευρώπης, που στηρίζουν τον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για απελευθέρωση μακριά από τις ξενόφερτες και προδοτικές λύσεις τύπου ομοσπονδίας. Ξεχωριστή παρουσία υπήρξε και από το ρώσικο συγκυβερνών κόμμα. Η λαοθάλασσα των Εθνικιστών έστειλε ηχηρό μήνυμα προς τους σαλτιμπάγκους πολιτικάντηδες, ότι αυτός ο τόπος δεν πωλείται. Ότι αυτό το νησί ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/laothalassa-ethnikistwn-sthn-megalh-antikatochikh-ekdhlwsh-brontofwnajan-pw#ixzz3gXNJngqJ

Exit mobile version